שימוש בתוכנת מדיה סנטר עם DVB-T
בוקר טוב,
יש לי דונגל USB של אפקס לקליטת השידורים הדיגיטליים ב HTPC והקליטה מצוינת וסה"כ אני מאוד מרוצה - מחכה שתיגמר ההתחיבות ל YES כדי לתת להם כבר פנדל.
אני כיום משתמש בתוכנה שקיבלתי עם הדונגל אבל כידוע אין EPG עדיין ואני רוצה לתזמן הקלטות, יש תוכנות אחרות כמו הויסטה מדיה סנטר שיכולות לקבל EPG מהאינטרנט (למשל עבור YES), אבל אני לא הצלחתי להוריד EPG ולא הצלחתי לקלוט את ה DVB-T דרכה.
האם יש תוכנה שאני יכול להשתמש בה לקליטת הערוצים וגם לקבל EPG ממקור אחר (כמו עבור YESאו HOT).
יש למישהו הערכה מבוססת מתי כן יהיה EPG לשידורים הדיגיטליים?
יש לי דונגל USB של אפקס לקליטת השידורים הדיגיטליים ב HTPC והקליטה מצוינת וסה"כ אני מאוד מרוצה - מחכה שתיגמר ההתחיבות ל YES כדי לתת להם כבר פנדל.
אני כיום משתמש בתוכנה שקיבלתי עם הדונגל אבל כידוע אין EPG עדיין ואני רוצה לתזמן הקלטות, יש תוכנות אחרות כמו הויסטה מדיה סנטר שיכולות לקבל EPG מהאינטרנט (למשל עבור YES), אבל אני לא הצלחתי להוריד EPG ולא הצלחתי לקלוט את ה DVB-T דרכה.
האם יש תוכנה שאני יכול להשתמש בה לקליטת הערוצים וגם לקבל EPG ממקור אחר (כמו עבור YESאו HOT).
יש למישהו הערכה מבוססת מתי כן יהיה EPG לשידורים הדיגיטליים?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
במדיה סנטר של Windows 7 יש תמיכה ב-DVB-T.
בויסטה אתה יכול לעבוד עם GBPVR, כאשר ה-EPG נמשך מהאינטרנט בעזרת התוכנה MegaEPG.
בויסטה אתה יכול לעבוד עם GBPVR, כאשר ה-EPG נמשך מהאינטרנט בעזרת התוכנה MegaEPG.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש בשרשור המדריכים בראש הפורום לינקים למדריכים עבור GBPVR.
במדריך לחיבור ממיר הוט/יס יש הסבר על ה-MegaEPG (החלקים של ה-IR והממיר לא אמורים לעניין אותך שם), ויש עוד לינק להסבר בקצרה על איך מגדירים מקלט DVB-T ב-GBPVR. תנסה לשלב ביניהם... ודווח לנו על התוצאות.
במדריך לחיבור ממיר הוט/יס יש הסבר על ה-MegaEPG (החלקים של ה-IR והממיר לא אמורים לעניין אותך שם), ויש עוד לינק להסבר בקצרה על איך מגדירים מקלט DVB-T ב-GBPVR. תנסה לשלב ביניהם... ודווח לנו על התוצאות.
ניסיתי לעבור ל GBPVR אבל התוכנה ממש גרועה - לא אינטאיטיבית, המון נפילות והיתקעות של התוכנה, התוכנה המקורית שהגיעה עם ה STICK הרבה יותר מוצלחת ויציבה.
ה EPG אומנם עובד אבל במחיר של תוכנה לא נוחה - חזרתי לתוכנה המקורית.
תודה לכולם על העזרה.
ה EPG אומנם עובד אבל במחיר של תוכנה לא נוחה - חזרתי לתוכנה המקורית.
תודה לכולם על העזרה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אין עדיין EPG. אבל כן אפשר לקלוט את השידורים.