מסך מחשב לצפייה בטלוויזיה
אני מעוניין לרכוש מסך מחשב חדש וגם מסך טלוויזיה לאותו חדר. מכיוון שהשימוש אף פעם לא יהיה במקביל, חשבתי לשלב בין השניים עם מסך אחד. מכיוון שהחשיבות הרבה יותר גבוהה למחשב, הרעיון הוא שזה יהיה מסך מחשב בראש ובראשונה, ולנצל את כניסת הHDMI לחיבור ממיר HD של הוט.
ראיתי את המסך T260 של סמסונג. הוא בעל רזולוציה של 1920X1200, ויש לו כניסת DVI וכניסת HDMI, כך שזה יכול להיות מצויין. מבחינת הגודל, 26" בהחלט מספיקים לצפייה בטלוויזיה בחדר הזה.
היתרונות של הפתרון הזה ברורים:
1. מחיר. אין מה להשוות לעומת רכישה של שני מסכים נפרדים.
2. מסך Full HD זול מאוד.
השאלה הגדולה היא איך יראו שידורי הSD במסך הזה. יש למישהו ניסיון עם צפייה שכזו?
ראיתי את המסך T260 של סמסונג. הוא בעל רזולוציה של 1920X1200, ויש לו כניסת DVI וכניסת HDMI, כך שזה יכול להיות מצויין. מבחינת הגודל, 26" בהחלט מספיקים לצפייה בטלוויזיה בחדר הזה.
היתרונות של הפתרון הזה ברורים:
1. מחיר. אין מה להשוות לעומת רכישה של שני מסכים נפרדים.
2. מסך Full HD זול מאוד.
השאלה הגדולה היא איך יראו שידורי הSD במסך הזה. יש למישהו ניסיון עם צפייה שכזו?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78888
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
לא לצפות לאיכות גבוהה.
אגב, למרבית החנויות מחשבים יש פיתרון טיונר שמתחבר למחשב או ממיר dtt שמאפשר צפיה בטלויזיה (אם 5 ערוצי הבסיס מספיק לכם)
אגב, למרבית החנויות מחשבים יש פיתרון טיונר שמתחבר למחשב או ממיר dtt שמאפשר צפיה בטלויזיה (אם 5 ערוצי הבסיס מספיק לכם)
לא נראה לי שמספיק לו, כי הוא דיבר על חיבור ממיר HD למסך הזה..
כמו שאמרו לך פה - אל תצפה לאיכות גבוהה בשידורי SD
נסה לבדוק מסכי TV בגודל 26 אינץ' כגון -
Samsung LA26B450
המפרט שלו מאתר היבואנית:
http://www.miniline.com/Samsung/Index.a ... 129&Page=2
רק בדוק קודם איך יהיה בו השימוש במחשב (חוויה נעימה / לא נעימה)
כמו שאמרו לך פה - אל תצפה לאיכות גבוהה בשידורי SD
נסה לבדוק מסכי TV בגודל 26 אינץ' כגון -
Samsung LA26B450
המפרט שלו מאתר היבואנית:
http://www.miniline.com/Samsung/Index.a ... 129&Page=2
רק בדוק קודם איך יהיה בו השימוש במחשב (חוויה נעימה / לא נעימה)
אתה מדבר על מסך מחשב עם חיבורי קומפוזיט? או מסך שמחובר למחשב שקולט טלויזיה?
במקרה השני, היה לי סידור עם מסך DELL E248WFP שהוא מסך ממש נחמד לעבודה ומשחקים, אבל לראות דרכו YES עם כ.טלויזיה PVR-150 לא היה תענוג גדול.
למרות שאם משקיעים במסך משולב, הייתי הולך על מסך איכותי עם פאנל S\IPS כמו הDELL2408 שראיתי אצל חבר, וזה פשוט עולם אחר לגמרי בהשוואה לשלי (והוא גם מגיע עם חיבורים של קומפוזיט ומה לא)
במקרה השני, היה לי סידור עם מסך DELL E248WFP שהוא מסך ממש נחמד לעבודה ומשחקים, אבל לראות דרכו YES עם כ.טלויזיה PVR-150 לא היה תענוג גדול.
למרות שאם משקיעים במסך משולב, הייתי הולך על מסך איכותי עם פאנל S\IPS כמו הDELL2408 שראיתי אצל חבר, וזה פשוט עולם אחר לגמרי בהשוואה לשלי (והוא גם מגיע עם חיבורים של קומפוזיט ומה לא)
מצאתי את זה, ואפילו יש לי חבר קרוב שהוא עמית "חבר". באמת נראה מצויין, אבל אני מודאג בנוגע לפיקסלים שרופים. אם אני קונה מחנות, אני יכול לקבל התחייבות שהם יחליפו את המסך בימים הראשונים, גם עם פיקסל שרוף אחד, אם אני קונה מהם, אני לא יודע עם מי בכלל אני יכול לדבר בכדי לקבל התחייבות שכזו.Shtirlitz כתב:היה פה שרשור, בו צויין המחיר של T260HD - משהו כמו 1700 ש"ח ב"חבר". לדעתי שווה כל אגורה....