"אינטרנט זהב" - רשמים על איכות ושירות ..

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
syntaxix3 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 237
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

בעקבות המבצע שפרסם חברנו LENSO (בדף הראשי למי שלא ראה עדיין) , שמציע מחיר חבילה באמת אטרקטיבי באינטרנט זהב , פניתי וביררתי (דרכו) את הנושא (יום חמישי) והייתי נחוש לבצע את העסקה.
הוא העביר את הפרטים שלי למכירות , והם חזרו אלי יום למחרת(שישי), לאחר שיחה קצרה התברר שיש בידם מס' (לא זוכר איזה) לא תואם , והיא תברר ותחזור אלי עוד כמה דקות. הכמה דקות נמשכו עד יום ראשון(היום) בצהרים... בנתיים דחיתי את השיחה לערב עקב לחץ בעבודה.
בעקבות השירות שהיה קצת "חלוד"(לטעמי), עלו בי חששות לגבי ביצוע העסקה הזאת, בכל זאת..
כיום אני לקוח של בזק בינלאומי, ואני מרוצה מהשירות ומביצועי הגלישה (1.5M).

הייתי מעוניין לקבל רשמים אודות "אינטרנט זהב" לגבי .. איכות השירות, מהירות הגלישה, נפילת שרתים ו/או כל דבר ש"מרגיז" אותנו , העם . (ובלי כמובן, לפגוע בlenso שאני מניח יזם את המבצע הבאמת אטרקטיבי. ועל זה קבל חח )

תודה מראש
לכ המגיבים...

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10091
נתן תודות: 583 פעמים
קיבל תודות: 604 פעמים

שליחה #2 

אני מנוי שלהם וגם התעניינתי במבצע אבל זה "למנויים חדשים".
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

syntaxix3 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

Nba כתב:אני מנוי שלהם וגם התעניינתי במבצע אבל זה "למנויים חדשים".
...
NBA איך אתה מתרשם מאיכות השירות, מהירות הגלישה, נפילת שרתים .. וכד'

ozbr1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 120
קיבל תודות: 2 פעמים

בתור מי שהיה המהנדס רשת שלהם במשך 7 שנים

שליחה #4 

אין לך ממש לחשוש, אני כבר שנה לא שם ואני אובייקטיבי לגמרי.
כל הספקיות נותנות את אותו הדבר ובכל מה שקשור לשיתופי קבצים אני יכול לומר בוודאות שאינטרנט זהב הכי מתקדמת בתחום.
get rich or die tryin'

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4880
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #5 

אני מחובר לאינטרנט זהב קרוב לארבע שנים ,אולי אפילו יותר... :oops:

מאוד מרוצה מהשרות שלהם,בכול פנייה שלי אליהם אני תמיד נענה - בסבר פנים נעים.
אני לא נתקלתי בשום תופעה של בנפילת שרתים וכו'- או איזה בעיה במהירות הגלישה שלי.
ממליץ בחום להצטרף אליהם. (Y)

עופר.

==============================
:קפה:

luchy
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 190
יצירת קשר:

שליחה #6 

מבחינת חיבור אינטרנט זנב מספקת חיבור טוב,
זה לא נכון שכל הספקיות נותנות אותו דבר.
המחלה של אינטרנט זהב היא קצת בשירות וזה משפיע רק למי שצריך את זה .
אבא שלי מחובר אליהם שנתיים כבר , DHCP ללא חייגן.
בעקבות איזשהו שינוי שנעשה אצלם במערכת החיבור נותק.
שני תומכים ישבו איתו שעה וחצי בטלפון עשו מיליון בדיקות ושינויים ושיגעו לו את השכל בשטויות,האשימו את הFW שמותקן וטענו שאם לא היה חייגן בטח היה ראוטר .
וכל זה בתמיכה בכירה.
מניסיון שיש לי בתחום אני ממש בשוק מהם.
===========================
סטטיסטיקאי טבע בנהר שעומקו הממוצע 10 ס"מ...

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1405
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #7 

התחברתי לפני מספר ימים במבצע של חבר הפורום LENSO (ברשותי חשבון גלישה בחינם בברק בתור מנהל פורום קפה בתפוז).

הגדרתי את הראוטר ותוך זמן קצר התחלתי לגלוש ללא כל בעיה מיוחדת. בימים הספורים בהם אני גולש, לא ניתקלתי בבעיית ניתוקים וכד'.

ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro

Sheffield-Tunes
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 270
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #8 

אני לקוח שלהם כבר בערך 8 שנים (אני חושב שאפילו יותר), בסך הכל אני מרוצה מהם אבל יש להם כמה בעיות:
  • יש להם המון בעיות איטיות, בסופי שבוע בעיקר וזה מאוד מפריע. (פעם היו להם גם הרבה "התנתקויות" היום כבר לא)
  • למי שמשחק באינטרנט יהיו קצת בעיות עם פינגים גבוהים לפעמים, אני משחק הרבה גם במחשב וגם באקס בוקס ולפעמים יש laggining מטורף.
  • לפני כמה זמן היו לי בעיות תקשורת כאן והם לא ידעו איך לעזור לי גם אחרי שדיברתי עם התומכים הבכירים אז יש פה גם בעיה.
בסך הכל השירות הוא טוב ורוב הזמן הכל עובד בסדר אבל בגלל שאני לקוח שלהם המון זמן אני מכיר את הבעיות שלהם טוב טוב.
Maggies, because you can never be too thin...:)

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #9 

מאחר ואני משתמש בשירותי האינטרנט רק לגלישה לא הרגשתי בעיות מיוחדות , אני לא מרוצה מהשרות שלהם וזה מתבטא בחיובים מוטעים מידי פעם אמנם בסופו של דבר הם מצידיקים אותך ונותנים לך זיכוי אבל עדיין זה מרגיז.

syntaxix3 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

ראשית, תודה לכל המגיבים ..

מה שמרגיז.. שהתקשרתי אתמול (לחברה שאני לקוח בה) הציעו לי מבצע ב- 49 ש"ח, ובמקביל אבי התקשר (באותו יום) וטען שהוא קיבל הצעה ב-35 ש"ח , אמרו לו : "אוקיי קח ב-39 "(מדובר על אותה חבילה,ואותו סוג לקוח) ... עכשיו תגידו לי .. למה לעזאזל לא הציעו לי גם ב-39 ??!!??

הפלא ופלא, כשהתקשרתי שנית היום, וסיפרתי את המקרה הנ"ל
ללא בעייה כלשהי הועברתי לקשרי לקוחות .. שם השוו לי את המחירים .. בשנייה וחצי..
ועוד העלו לי את גודל תיבת הדואר...

מרגיז ..לא מבין למה אין לחברות האלה מחירים קבועים ומוגדרים .. לכל אחד נותנים(באותה חברה) מחיר אחר.
פשוט חוצפה של החברות ... נשבר הז** שצריך לרדוף אחריהם בטלפונים.
תנו מחיר קבוע לכולם וזהו .. די נמאסתם ..

dp
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73

אינטרנט זהב

שליחה #11 

אני מנוי של החברה כבר המון זמן, באזור ה-8 שנים ומעלה. מבחינה טכנית - כמעט ואין בעיות. זכורים לי מקרים בודדים של תקלות חיבור/ניתוקים/איטיות וכו', וזה במהלך כל התקופה שציינתי.
הנקודה החלשה שלהם היא בשירות, שהוא מתחת לכל ביקורת. לוקח להם המון המון זמן לענות (המספר הוא לא מספר חינמי - מוזר) והנציגים חסרי ידע וסבלנות. בפעמים היחידות שפניתי אליהם ממש סבלתי וגם אז, רוב הפעמים פתרתי את הבעיה בעצמי.
כך שמי שמתמצא ברזי המחשב והאינטרנט יכול לחשוב ברצינות עליהם, מי שלא - שיתרחק, למרות המחיר המשתלם והיציבות הטכנית.

ebay
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 180
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #12 

אני מנוי שלהם כבר 8 שנים, מרוצה מאוד
בעזרת שלומי הנחמד הצלחתי "לשדרג" את המחיר שלי מ 49 לחודש ל 35 לחודש בעזרת הקוד שנתן לי !
בנוסף קיבלתי מהם כרטיס גולדינר בשווי 149 שקלים תוך יומים הם שלחו לי אותו ללא תשלום.
לאחר מכן התקשרתי שוב וביקשתי לחבר שני אנשים נוספים ב 29 שקלים ל 1.5 מגה , תהליך שלקח 10 דקות בלבד !
+ קיבלתי טיפ קטן מהבחור שטיפל בי שניתן להוריד לבזק(תשתית את העלות למגה וחצי מ 60 שקלים ל45 שקלים לחודש)
בדקתי את זה ואכן זה היה ניתן עם קצת לחץ , מה שגרם לי להוריד את המחיר ל12 קווים שהיו תחתי, חלקם היו בתימחור מלא של 110-130 שקלים בחודש וירדו ל45 שקלים בחודש + דרשתי לקבל החזר כספי על 6 החודשים ששילמתי יותר ולאחר 2 דקות המתנה זכיתי להחזר בגובה חודשיים מכל קו (120 שקלים מכל קו X 12 קווים)

אנשים יקרים יש לנו המון השפעה על המחירים בשוק וברוב בפעמים המחירים משתנים והחברות היקרות אינן ששות ליידע את הציבור , ברור שנוח להם שאנחנו עסוקים ושקועים ביום יום שלנו וכלל לא טורחים לבדוק כמה אנחנו באמת משלמים כל חודש. אני יודע שזה ממש לא כיף להמתין על הקו דקות ארוכות ולהתגלגל בין תומכים אנשי שרות או סתם מרכזנים שלוקחים את הטלפון כי "יש כרגע עומס ו...יחזרו אליך תוך מספר שעות".

אני אימצתי לעצמי מנהג שכל חודשים שני מתקשר למגוון החברות שאני משלם להם תמלוגים רבים מידי חודש רק לשם קבלת מידע חדש/ רענון מחירים או השוואות שוק.....

אז איך אומר נחמיה מערוץ שתיים שלא יעבדו אליכם....... :wink:
Live And Let Live

droren
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4222
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #13 

בהמשך להודעתך דיברתי גם עם בזק והורדתי את המחיר ל 69 שקל בחודש ל 2 מגה במקום 79 ששילמתי עד היום
הנציגה נשבעה שזה המחיר הנמוך ביותר ל 2 מגה
אם מישהו משלם פחות מזה אשמח לדעת , אם מישהו משלם יותר , שיפנה אליהם וידרוש הורדה של המחיר

דרור.
Microsoft Regional Director- Windows Media Center

הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78914
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #14 

כמה קוי ADSL יש לך בבית ואיך אתה מרבב אותם?!

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #15 

יש הנחות בבזק גם עבור חבילות 5MB ?

Vick
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1323
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #16 

בזק טוענים שיש להם את הפס הכי רחב ושום מתחרה לא מגיע לרמה שלהם, כך נודע לי בשיחה עם אנשי השירות בעקבות המבצע שהוצע כאן. לטענתם לא כדאי להתפתות למחירים נמוכים שיתבטא בגלישה גרועה ופחות איכותית משלהם.
האם זה נכון?
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78914
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #17 

vick,

כן ולא. יש ל-ADSL יתרונות על כבלים (בעיקר בגלל חוסר התשתית המשותפת, מה שמתבטא באיטיות כאשר שכנים רבים טוחנים את הרשת).

מצד שני, רבים לא יודעים ש (כי לא מגלים לנו) שכאשר יש לכם UPLOAD גבוה, ה-DOWNLOAD יורד מאוד. עם UPLOAD מינימלי, 5M הופך ל-1M, ובקצב מלא יורד ל-250K על 250K!

התשובה היא שכל "החיבורים הזולים" האלה בעייתיים למדי.

היה לי בעבר VC ישיר של 2M על 1M וזה היה עדיף בהרבה על החיבור ADSL5M שיש לי כיום. הבעיה היתה אך ורק עלות מטורפת של תשתית וגם חיבור.

le1982
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 168
שם מלא: le1982
נתן תודות: 30 פעמים

שליחה #18 

עופר אם אני לא טועה VICK התכוון לבזק בין לאומי ולא להבדל בין ADSL לכבלים

אם הבנתי אותו נכון

אכן ההם צודקים כרגע לבזק בינלאומי יש את הפס החיבור הכי רחב לחו"ל ולכן עד כמה שאני רואה (מביקורים אצל אנשים) הם גם הכי יציבים,

אגב אינטרנט זהב אני ממש לא מרוצה מהם (אני גולש בבזק בילאומי אבל לאבא שלי יש זהב) בכל אופן יש להם דיי הרבה בעיות איטיות לאתרים בחו"ל בארץ אין הבדלים, אבל לחו"ל קורה לא פעם שהקשר איטי בהרבה מאשר בארץ ואפילו ביום שישי האחרון היה להם ניתוק מוחלט של החיבור לחו"ל ז"א רק האתרים בארץ עבדו (אגב זה היה בהרצליה לגבי שאר הארץ אני לא יודע)
נערך לאחרונה על ידי le1982 ב 26/02/2006 23:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
The best way to predict the future is to create it

luchy
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 190
יצירת קשר:

שליחה #19 

oferlaor כתב:vick,
מצד שני, רבים לא יודעים ש (כי לא מגלים לנו) שכאשר יש לכם UPLOAD גבוה, ה-DOWNLOAD יורד מאוד. עם UPLOAD מינימלי, 5M הופך ל-1M, ובקצב מלא יורד ל-250K על 250K!
...
לא כל כך נכון עופר,
upload משפיע על download בגלל מבנה תעבורה של tcp שדורש ack כל כמה פקטים
ב UDP לדוגמה לא תהיה השפעה של ה upload על ה download
ADSL בפרט (מניסיון שלי) מגיב רע מאוד לעומס של מעל 95% מתוך רוחב הפס ב upload ולכן בניגוד לקווים אחרים upload עמוס מאוד גורם להרבה פקטים ליפול
לגלישה באינטרנט + הורדות זהו הפתרון המושלם מאחר ועלותו נמוכה והתוצאות שהוא נותן למשתמש בייתי טובה מאוד,

לגביי העובדה שבזק אמרו שלהם יש רוחב הפס הרחב ביותר
?!?
אתה מדבר על בזק בינלאומי כנראה ,
אז אמרו ...
אני נתקל בתקלות מוזרות ביותר בבזק בינלאומי ובתומכים שלא יודעים לדבג את הבעיה אצלם , הם אמרו ששמעו שישנם משתמשים עם בעיות גלישה ,וזהו - לא הציעו שום פתרון :)
ועד שלא הראתי להם היכן הבעיה אצלם זה נשאר כך (מספר ימים) - מצחיקים :)
===========================
סטטיסטיקאי טבע בנהר שעומקו הממוצע 10 ס"מ...

le1982
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 168
שם מלא: le1982
נתן תודות: 30 פעמים

שליחה #20 

טעות שלי :oops:
בדקתי עכשיו לבזק כבר אין את הרוחב פס הכי גדול
http://www.isoc.org.il/fr_reload.html?iix/2x_list.4