רכישת אנטנה ל xtreamer
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46451
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46451
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
פנה ליצרן, הוא יאפשר לך לשלם לו ישירות ב Paypal ולקבל את האנטנה.
אתם בטוחים?? כי למיטב ידיעתי, האנטנה לא ניתנת לרכישה. בדקתי כרגע באתר, קיים רק מוצר אחד למכירה - האקסטרימר עם האנטנה חינם.
בתחילת הדרך הם פירסמו - "תזמין אנטנה נוספת, ותיצור רשת N בין מחשב לסטרימר" - אבל הם מעולם לא מכרו אנטנה בנפרד למיטב ידיעתי.
אני גם לא רואה למכירה באתר שלהם את השנאי והשלט הנוספים שהיה אפשר לקנות פעם.
מאחר שרשימת הDONGLE שאפשר לחבר לאקסטרימר די מוגבלת וצריך אנאטנה עם שבב ספציפי, ההמלצה האישית שלי זה לקנות אותו יחד עם האנטנה, במידה ויכולת אלחוט חשובה לכם.
בתחילת הדרך הם פירסמו - "תזמין אנטנה נוספת, ותיצור רשת N בין מחשב לסטרימר" - אבל הם מעולם לא מכרו אנטנה בנפרד למיטב ידיעתי.
אני גם לא רואה למכירה באתר שלהם את השנאי והשלט הנוספים שהיה אפשר לקנות פעם.
מאחר שרשימת הDONGLE שאפשר לחבר לאקסטרימר די מוגבלת וצריך אנאטנה עם שבב ספציפי, ההמלצה האישית שלי זה לקנות אותו יחד עם האנטנה, במידה ויכולת אלחוט חשובה לכם.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני בטוח שיש פה הרבה שקנו אקסטרימר עם אנטנה ואין להם מה לעשות איתה. אולי תרכוש מהם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
Realtek RTL8191SUidabari כתב:לצורך השכלה כללית, על איזה צ'פסט מבוסס ברטיס הרשת הזה?...
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=5&t=765
כן,הם פתחו את האפשרות הזו כשפניתי אליהם וביקשתי מהם לרכוש שלט לאחר שמה שהיה לי נאבד.Irus כתב:באתר היצרן, בנוסף לסטרימר עצמו, ניתן לרכוש בנפרד גם אנטנה וגם שלט....
אני כבר ממתין חודשיים לקבלת השלט בדואר... מזל שזיו עזר לי כדי שאוכל להעתיק את פונקציות השלט, לשלט החכם שלי.