שלום,
ברשותי ממיר של YES שקיבלתי מחבר שהוא כיום מנוי YES. הממיר הנ"ל עובד בביתו בצורה תקינה.
בעבר גם אני הייתי מנוי YES, אך התנתקתי.
התשתית כולל הצלחת וה-LNB נשארו ברשותי.
כאשר חיברתי את הממיר הנ"ל לראשונה הכל עבד בצורה תקינה, אך לאחר מספר חודשים הפסקתי לקלוט לחלוטין.
בבדיקה שעשיתי, ראיתי שה- LNB המותקן בצמוד לצלחת על הגג כבר מתפורר ( בן 15 ....) והנחתי שהתקלה נובעת מכך.
לפני כמה ימים קניתי LNB חדש ( יציאה אחת, מתאים ללווין "עמוס" ) ונאמר לי שצריך להתאים ולא תהיה בעיה לקלוט את שידורי YES עם הצלחת והממיר שלהם.
אחרי ההתקנה של ה- LNB החדש וחיבור הממיר, אכן התחילו סימני חיים. הממיר הוריד עדכון תוכנה, וגם את לוח השידורים נמעודכן, כולל שעה, תאריך וכו ' - אבל לא מוריד תמונה או סאונד, וכל הערוצים מופיעים כחסומים. - זה כמובן בניגוד למצב שהיה קודם, כשה-LNB המקורי של YES עבד.
שאלות :
1. האם יש מצב של- YES יש זיהוי גם ל- LNB, כך שהממיר יכול להבחין בין LNB "מקורי" לאחר ?
2. אולי הבעיה בממיר, בלי קשר להחלפת ה- LNB ( פשוט בעיה נוספת ) ?
3. יש אולי עניין של שינוי הגדרה בממיר, כדי "לפתוח" את ה- LNB החדש - שיאפשר את הערוצים ?
4. אם אין כל דרך לעשות שימוש בממיר הנוכחי של YES - מה האלטרנטיבה המוצעת לרכישת ממיר לוויני פרטי ( לא של YES ) שאפשר באמצעותו לקלוט שידורים כלליים באמצעות הצלחת וה-LNB הקיימים , באיכות תמונה טובה, ובעלות סבירה ( עד 1000 ש"ח ) ?
תודה על התשובות וההמלצות.
קליטה באמצעות ממיר של YES שלא באתר ההתקנה המקורי
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
שימוש בממיר של yes מחוץ לבית בו הותקן הממיר הוא אינו חוקי. סביר להניח ש- yes חסמו את הממיר ובסופו של דבר החבר שנתן לך את הממיר עלול להסתבך בצרות איתם.
גם טיפול בצלחת של yes ללא טכנאי מורשה מטעמה אינו חוקי.
אם אתה מחפש לקלוט ערוצים חופשיים (11,22,10,33,99), ניתן לעשות זאת כיום ע"י ממירי DTT שמוכרים ברחבי הארץ. ניתן למצוא בדביקים רשימה של ממירים או בת'רדים השונים.
לגבי התחברות לממיר לוויני אני חושב שבפורום הזה תוכל למצוא תשובות.
גם טיפול בצלחת של yes ללא טכנאי מורשה מטעמה אינו חוקי.
אם אתה מחפש לקלוט ערוצים חופשיים (11,22,10,33,99), ניתן לעשות זאת כיום ע"י ממירי DTT שמוכרים ברחבי הארץ. ניתן למצוא בדביקים רשימה של ממירים או בת'רדים השונים.
לגבי התחברות לממיר לוויני אני חושב שבפורום הזה תוכל למצוא תשובות.