שארפ מציגים את סדרת מסכי aquos led
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
[img2=550x412]http://i580.photobucket.com/albums/ss24 ... 639943.jpg[/img2]
אילן מזרחי מציג את סדרות מסכי הלד של שארפ.
מדובר על סדרות le600 ב 50hz מול 100hz של le700.
למסכים פילטר crystal clear שמונע להחזרי אור ומעמיקה את השחורים.
למסכים אלף נוריות led לבנות עם local dimming אשר מעמיק עוד יותר את השחורים תחת המותג full led.
שארפ ידועה כחברה מובילה בתחום אשר המציאה, בין היתר את שיטת TFT שעד היום מחזיקה את כמעט כל הנפח של מסכי LCD.
לסדרה החדשה ספקי חשמל אולטרה נמוכים שיורדים עד 60-98w והם מהנמוכים בתעשייה.
אילן מזרחי מציג את סדרות מסכי הלד של שארפ.
מדובר על סדרות le600 ב 50hz מול 100hz של le700.
למסכים פילטר crystal clear שמונע להחזרי אור ומעמיקה את השחורים.
למסכים אלף נוריות led לבנות עם local dimming אשר מעמיק עוד יותר את השחורים תחת המותג full led.
שארפ ידועה כחברה מובילה בתחום אשר המציאה, בין היתר את שיטת TFT שעד היום מחזיקה את כמעט כל הנפח של מסכי LCD.
לסדרה החדשה ספקי חשמל אולטרה נמוכים שיורדים עד 60-98w והם מהנמוכים בתעשייה.
-
oferlaor
- מנהל

[img2=550x412]http://i580.photobucket.com/albums/ss24 ... 613d1e.jpg[/img2]
[img2=550x412]http://i580.photobucket.com/albums/ss24 ... fd1910.jpg[/img2]
המחירים נעים בין 5990₪ ל 32״ le600, דרך 10990₪ ב׳ 40״ le600
40" le700 12490₪
46״ le700 15490₪
היקר ביות הוא 52״ עבור 18990₪
אין כיוון של חיבוריות רשת.
[img2=550x412]http://i580.photobucket.com/albums/ss24 ... fd1910.jpg[/img2]
המחירים נעים בין 5990₪ ל 32״ le600, דרך 10990₪ ב׳ 40״ le600
40" le700 12490₪
46״ le700 15490₪
היקר ביות הוא 52״ עבור 18990₪
אין כיוון של חיבוריות רשת.
-
oferlaor
- מנהל

1. כמו תמיד - אלה המחירים המומלצים לצרכן. אני מניח שבשטח המחירים ירדו.
2. קשה להתרשם ברצינות מתצוגה בחדר מואר במלון (יוקרתי ככל שיהיה).
אני כן יכול לומר, שזו קפיצה משמעותית ביחס לדורות האחרונים של שארפ (שנשארו בשנים האחרונות טיפה בצד לאחר ההתקדמות המטאורית של חברות כגון סמסונג, פיליפס, סוני ו-LG).
מבחינה עיצובית המסכים נראים יפים מאוד. מבחינת תפריטים, הם מזכירים לי טיפה את ה-SHARP 21K, כלומר הם מלאים תפריטים מתוחכמים.
מבחינת שחורים, רואים שהם עשו קפיצה משמעותית מאוד מהדורות האחרונים והלוק של המסכים מזכיר לי מאוד את התמונה של SAMSUNG B7000.
לדברי נציגי החברה, מדובר על מעבר די משמעותי של שארפ לכיוון של LED, והם מתכננים להפסיק בהדרגה לייצר מסכי CCFL, כאשר בשלב הראשון יורידו את זה מהמסכים הגבוהים בסדרות ואת הסדרות הקיימות (מבוססות CCFL) יורידו החל מעכשיו, בהדרגה (D65 כבר הופסק, D77 עד סוף השנה). ב-2010 הם מתכננים לייצר 40% מהתוצרת של המסכים שלהם מבוססי LED!
מבחינת השוק בישראל, הם ישווקו את המסכים ברשתות החשמל הגדולות ודרך חנויות המתמחות, כאשר הם בעיקר יתמקדו בגדלי מסך גדולים יותר (פחות דגש על ה-32", לצורך העניין) ששם מתח הרווחים גדול יותר ושם ניתן גם להדגיש את החוזק של המותג.
מסיבות עיתונאים כאלה זה דבר חריג מאוד בראלקו שהסתמכו על כח השיווק של המפיצים שלהם ולא פרסמו או קידמו את המותג בקרב עיתונאים בעבר. הבעיה העיקרית שזיהיתי שם זה חוסר רעב שיווקי. לדוגמא, המנכ"ל דיבר איתי שסמסונג כבר חיממה את גזרת ה-LED TV ולכן הם לא חייבים ללחוץ מאוד חזק מבחינת פרסום וכו'.
הבעיה היא ששם המותג מאוד דולל בשנתיים-שלוש האחרונות שבהן החברה לא השקיעה יותר מדי בפרסום. השאלה היא האם קהל פוטנציאלי (כגון הקהל באתר הזה) יקפוץ בחזרה על העגלה של שארפ כאשר המותגים סמסונג, סוני, פיליפס ו-LG מקודמים חזק כ"כ בשיטות שונות.
2. קשה להתרשם ברצינות מתצוגה בחדר מואר במלון (יוקרתי ככל שיהיה).
אני כן יכול לומר, שזו קפיצה משמעותית ביחס לדורות האחרונים של שארפ (שנשארו בשנים האחרונות טיפה בצד לאחר ההתקדמות המטאורית של חברות כגון סמסונג, פיליפס, סוני ו-LG).
מבחינה עיצובית המסכים נראים יפים מאוד. מבחינת תפריטים, הם מזכירים לי טיפה את ה-SHARP 21K, כלומר הם מלאים תפריטים מתוחכמים.
מבחינת שחורים, רואים שהם עשו קפיצה משמעותית מאוד מהדורות האחרונים והלוק של המסכים מזכיר לי מאוד את התמונה של SAMSUNG B7000.
לדברי נציגי החברה, מדובר על מעבר די משמעותי של שארפ לכיוון של LED, והם מתכננים להפסיק בהדרגה לייצר מסכי CCFL, כאשר בשלב הראשון יורידו את זה מהמסכים הגבוהים בסדרות ואת הסדרות הקיימות (מבוססות CCFL) יורידו החל מעכשיו, בהדרגה (D65 כבר הופסק, D77 עד סוף השנה). ב-2010 הם מתכננים לייצר 40% מהתוצרת של המסכים שלהם מבוססי LED!
מבחינת השוק בישראל, הם ישווקו את המסכים ברשתות החשמל הגדולות ודרך חנויות המתמחות, כאשר הם בעיקר יתמקדו בגדלי מסך גדולים יותר (פחות דגש על ה-32", לצורך העניין) ששם מתח הרווחים גדול יותר ושם ניתן גם להדגיש את החוזק של המותג.
מסיבות עיתונאים כאלה זה דבר חריג מאוד בראלקו שהסתמכו על כח השיווק של המפיצים שלהם ולא פרסמו או קידמו את המותג בקרב עיתונאים בעבר. הבעיה העיקרית שזיהיתי שם זה חוסר רעב שיווקי. לדוגמא, המנכ"ל דיבר איתי שסמסונג כבר חיממה את גזרת ה-LED TV ולכן הם לא חייבים ללחוץ מאוד חזק מבחינת פרסום וכו'.
הבעיה היא ששם המותג מאוד דולל בשנתיים-שלוש האחרונות שבהן החברה לא השקיעה יותר מדי בפרסום. השאלה היא האם קהל פוטנציאלי (כגון הקהל באתר הזה) יקפוץ בחזרה על העגלה של שארפ כאשר המותגים סמסונג, סוני, פיליפס ו-LG מקודמים חזק כ"כ בשיטות שונות.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
בשביל זה צריך שהמותג באמת יהיה חזק בביצועים שלו, הבנתי מהידיעה שלך שמדובר ב-local dimming, שזה כבר יותר טוב ממה שסמסונג מציעה, אבל השאלה אם הדבר בא לידי ביטוי או שהמימוש צולע ולא נראה שינוי בקונטרס בין אזורים חשוכים ומוארים (קשה לי להאמין, בכל זאת שארפ).oferlaor כתב:הבעיה היא ששם המותג מאוד דולל בשנתיים-שלוש האחרונות שבהן החברה לא השקיעה יותר מדי בפרסום. השאלה היא האם קהל פוטנציאלי (כגון הקהל באתר הזה) יקפוץ בחזרה על העגלה של שארפ כאשר המותגים סמסונג, סוני, פיליפס ו-LG מקודמים חזק כ"כ בשיטות שונות....
מבחינת מחירים, הם פחות או יותר עומדים בתחרות עם סמסונג, ובטח שהם מתומחרים הרבה יותר טוב מסוני ופיליפס, עכשיו הכל זו שאלה של איכות.
נצטרך לראות בעצמנו, או לחכות לסקירה, אם תהיה בקרוב.
ד"א, שכחתי לשאול, מה עם חיבורים, יש סקארט?
-
oferlaor
- מנהל

אכן, יש כאן בידול ביחס למותגים אחרים.
האם זה מורגש? הלוק של המסכים מזכיר את התחושה שאתה מקבל כשאתה רואה מסכי סמסונג, ככל הנראה שהפילטרים דומים מאוד בהרכב הכימי שלהם.
אין בכלל מה להשוות למסכים שהם לא LED מבחינת השחור של השחורים - זה כבר שחור אמיתי ולא הפיקציה האפורה שהיה ב-CCFL.
לא רואים גבולות של תאורה, אבל כמו שנכתב, צריך לבחון בשביל לדעת אם זה טוב. אם תהיה סקירה או לא, לא תלוי בי, את הכרטיס ביקור שלי יש ליחצנ"ים - אם ישתמשו בו או לא, זה כבר תלוי רק בחברה ובהחלטות שלה.
האם זה מורגש? הלוק של המסכים מזכיר את התחושה שאתה מקבל כשאתה רואה מסכי סמסונג, ככל הנראה שהפילטרים דומים מאוד בהרכב הכימי שלהם.
אין בכלל מה להשוות למסכים שהם לא LED מבחינת השחור של השחורים - זה כבר שחור אמיתי ולא הפיקציה האפורה שהיה ב-CCFL.
לא רואים גבולות של תאורה, אבל כמו שנכתב, צריך לבחון בשביל לדעת אם זה טוב. אם תהיה סקירה או לא, לא תלוי בי, את הכרטיס ביקור שלי יש ליחצנ"ים - אם ישתמשו בו או לא, זה כבר תלוי רק בחברה ובהחלטות שלה.