איך לא חשבו על זה קודם?:)
היי,
אני לא יודע אם מישהו מכם מתייחס יותר מדי ברצינות לאולמפיאדת החורף,
אבל בכמה ימים האחרונים יצא לי להשאיר את ערוץ יורוספורט פתוח ברקע לכבוד המשחקים האולימפיים בטורינו.
בכל מקרה, שמתי לב למשהו מעניין ביותר.
כידוע, יש ליורוספורט לוגו ענק ובוהק, בעיקר כשהשידור "חי", ונוסף לו למטה הריבוע האדום העצום, שיחד עם הלוגו פשוט צורח "אני רוצה להצרב!".
אך, קמו הגאונים ביורוספורט, והחליטו להיטיב עמנו.
כל כמה שעות, מיקום הלוגו מתהפך! כלומר, כמה שעות הוא נמצא בצד שמאל של המסך, ואז הוא קופץ לצד ימין!
גאוני!
יש מצב שנצליח לשכנע את שאר חברות הכבלים המקומיות יותר לדגול בשיטה הזאת?:)
אני לא יודע אם מישהו מכם מתייחס יותר מדי ברצינות לאולמפיאדת החורף,
אבל בכמה ימים האחרונים יצא לי להשאיר את ערוץ יורוספורט פתוח ברקע לכבוד המשחקים האולימפיים בטורינו.
בכל מקרה, שמתי לב למשהו מעניין ביותר.
כידוע, יש ליורוספורט לוגו ענק ובוהק, בעיקר כשהשידור "חי", ונוסף לו למטה הריבוע האדום העצום, שיחד עם הלוגו פשוט צורח "אני רוצה להצרב!".
אך, קמו הגאונים ביורוספורט, והחליטו להיטיב עמנו.
כל כמה שעות, מיקום הלוגו מתהפך! כלומר, כמה שעות הוא נמצא בצד שמאל של המסך, ואז הוא קופץ לצד ימין!
גאוני!
יש מצב שנצליח לשכנע את שאר חברות הכבלים המקומיות יותר לדגול בשיטה הזאת?:)
כמה שעות??? ...
ומאיפה אתה יודע כמה זמן לוקח ללוגו להיצרב?
אם אתה צופה קבוע בערוץ הזה אז זמן הצריבה שלך מתקצר אמנם בחצי אבל בסוף שני הצדדים ייצרבו, ממש היטיבו איתך..
מה הבעייה לשקף אותו וזהו? זה יעלה להם מליונים?
מיותר בהחלט וממש לא שווה אזכור, אני לא תוקף אותך אבל הפתרון של יורוספורט הוא ממש ממש עלוב וזה לא משהו שהייתי מצפה לו מערוץ כזה.
אם אתה צופה קבוע בערוץ הזה אז זמן הצריבה שלך מתקצר אמנם בחצי אבל בסוף שני הצדדים ייצרבו, ממש היטיבו איתך..
מה הבעייה לשקף אותו וזהו? זה יעלה להם מליונים?
מיותר בהחלט וממש לא שווה אזכור, אני לא תוקף אותך אבל הפתרון של יורוספורט הוא ממש ממש עלוב וזה לא משהו שהייתי מצפה לו מערוץ כזה.