דני רופ מדבר על עתיד ערוץ 10
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
הוא מספר כמה הוא קיבל בעבר, לא כמה הוא מקבל כיום - שים לב. אף אחד לא מקבל משכורות שיא בתחילת דרכו.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
Huber,
זה מה שלקחת מההקלטה... אני מאמין לו שהפיצו את השמועות הללו כחלק מהמאמץ לצמצם בזמנו את העלויות של השכר בכירים שם ושעכשיו הטקטיקה הזו חוזרת כבומרנג להנהלה הנוכחית.
תחשוב על מישהו שעובד שנים במשכורת נמוכה ושיש לו תוחלת עבודה קצרה (כמה עוד שנים לדעתך יש לדני כמגיש?). הוא גם מוגבל מבחינת העבודות שהוא יכול לקחת כי הוא במערכת החדשות.
בכל מקרה, הוא גם אמר שהוא היה לוקח ברצון גם חצי ממה שאמרו שהוא מקבל.
זה מה שלקחת מההקלטה... אני מאמין לו שהפיצו את השמועות הללו כחלק מהמאמץ לצמצם בזמנו את העלויות של השכר בכירים שם ושעכשיו הטקטיקה הזו חוזרת כבומרנג להנהלה הנוכחית.
תחשוב על מישהו שעובד שנים במשכורת נמוכה ושיש לו תוחלת עבודה קצרה (כמה עוד שנים לדעתך יש לדני כמגיש?). הוא גם מוגבל מבחינת העבודות שהוא יכול לקחת כי הוא במערכת החדשות.
בכל מקרה, הוא גם אמר שהוא היה לוקח ברצון גם חצי ממה שאמרו שהוא מקבל.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
מסכים איתך לחלוטין. לי אישית בהחלט לא איכפת כמה משלמים לו - אם הם חושבים שהוא שווה מיליון לחודש, זכותכם, זה מימון פרטי, אבל בין זה לבין להאמין להצהרה שלו ש"הייתי לוקח חצי מזה" המרחק גדול. אני אישית די אפטי בנושא (שים לב שגם בת'רד הקודם לא הגבתי) מכיוון שאני אישית לא הדלקתי "טלוויזיה" במובן הרגיל של המילה (ערוץ 2/10 וכו) כבר מעל לשנתיים - אין לי יותר מידיי מה לחפש שם (לא אוהב חדשות, מתעב ריאליטי ולא מתחבר לספורט, וכמובן שסדרות מקוריות זה בהחלט לא מה שיחזיר אותי לשם, בטח לא במצב כיום).oferlaor כתב:Huber,
בכל מקרה, הוא גם אמר שהוא היה לוקח ברצון גם חצי ממה שאמרו שהוא מקבל....