Budget DAC
-
maor199
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- שם מלא: maor199
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אהלן
אני מחפש איזה שידרוג קטן לימי החורף, וחשבתי להוסיף DAC
האם מישהו יכול להמליץ על DAC במחירי כניסה?
הוא יתחבר למגבר DENSEN ולנגן DVD של DENON
DAC שיתן שילוב נעים ולא בהיר מידי עם הדנון
יד שניה כמובן בא בחשבון!
אני מחפש איזה שידרוג קטן לימי החורף, וחשבתי להוסיף DAC
האם מישהו יכול להמליץ על DAC במחירי כניסה?
הוא יתחבר למגבר DENSEN ולנגן DVD של DENON
DAC שיתן שילוב נעים ולא בהיר מידי עם הדנון
יד שניה כמובן בא בחשבון!
שלום,
כאשר מדובר בשמיעה, אין מדד אוביקטיבי.
השמיעה היא סוביקטיבית וכן גם התיאורים.
במילים אחרות, יש מי שיתאר את ה DAC כבהיר ויש מי שלטעמו הוא לא בהיר מספיק....
המסר הוא - קח את ה DAC לניסיון (תמורת פקדון, כמובן), חבר אותו למערכת שלך (שאגב, הרמקולים והמגבר קובעים הרבה יותר את אופי הצליל...) ושמע במו אוזניך.
לטעמי האישי ועל הסטאפ שלי, ה V-DAC נשמע טוב מאוד ואפילו טוב יותר מדגם בכיר יותר של אותה חברה...
ארז
כאשר מדובר בשמיעה, אין מדד אוביקטיבי.
השמיעה היא סוביקטיבית וכן גם התיאורים.
במילים אחרות, יש מי שיתאר את ה DAC כבהיר ויש מי שלטעמו הוא לא בהיר מספיק....
המסר הוא - קח את ה DAC לניסיון (תמורת פקדון, כמובן), חבר אותו למערכת שלך (שאגב, הרמקולים והמגבר קובעים הרבה יותר את אופי הצליל...) ושמע במו אוזניך.
לטעמי האישי ועל הסטאפ שלי, ה V-DAC נשמע טוב מאוד ואפילו טוב יותר מדגם בכיר יותר של אותה חברה...
ארז
כל הסינים האלה זה צואה קקופונית. הם נשמעים נורא נחמד ומפורט בדקה הראשונה, ואח"כ מותירים אותך עם טעם לואי של דיאט קוקה קולה בלי גזים.
זה מתכתי, צורם, לא מוסיקלי בשיט. אז זה מפורט קצת. אז מה?
V-DAC, DACMAGIC, אפילו ממירים ענתיקות שאין להם USB יכולים לבוא בחשבון ויהוו תמורה מדהימה לכסף (למשל, AUDIO ALCHEMY או DPA).
לא סיניים! בטח לא כשהם מגיעים ככה מהמפעל.
יש בחור שמוכר ממיר לא רע של ORITEK. שמעתי אותו. למחיר שהוא רוצה עליו, הוא אלטרנטיבה טובה.
V-DAC, DACMAGIC, אפילו ממירים ענתיקות שאין להם USB יכולים לבוא בחשבון ויהוו תמורה מדהימה לכסף (למשל, AUDIO ALCHEMY או DPA).
יש בחור שמוכר ממיר לא רע של ORITEK. שמעתי אותו. למחיר שהוא רוצה עליו, הוא אלטרנטיבה טובה.
לא מסכים, הzhaolu לפחות הוא DAC כניסה לא רע בכלל, בטח יותר טוב מכמה כרטיסי קול (X-fi, E-MU) ומרנטזים ששמעתי. נכון הוא לא מייצר את שיא הרגש והטקסטורה וכן יכול להיות קצת צורמני לפעמים אבל הוא כן מוזיקלי ומעביר פרזנטציה חיה ומשכנעת, במיוחד עם הOPA LM4562 המשופרים.matanoosh כתב:כל הסינים האלה זה צואה קקופונית. הם נשמעים נורא נחמד ומפורט בדקה הראשונה, ואח"כ מותירים אותך עם טעם לואי של דיאט קוקה קולה בלי גזים.
...
זה שהמוצר סיני וזול לא אומר אוטומטית שהוא פסול.
maor199 אם אתה מאיזור חיפה והסביבה אתה מוזמן לקפוץ אליי ולשמוע את הזאולו בעצמך.
Re: DAC
אם להשתמש בנגן DVD ברמה budget בתור טרנספורט - בטוח. אבל DAC אפשר לחבר גם לסטרימר - במקרה זה התוצאה תהיה הרבה עותר טובה מנגן CD בתקציב שצוין (אפילו מיד שניה).nirses כתב:בטוח ?אילפור כתב:תוסיף כמה שקלים וקנה CD מכובד מיד שניה. התוצאה תהיה טובה יותר בסדרי גודל.......
ויטלי
ה Zhaolu DAC הוא יופי של מוצר - יש לי אותו (כרגע ללא שימוש), הוא מפורט מאד ונותן הרגשה של מוזיקה באיכות טובה מאד.
אין ספק שהוא לא משתווה לDAC שבשימוש במערכת הראשית (WEISS) - אבל יש גם הבדלי מחיר קטנים...
אין צורך לפסול אותו כי בגלל ארץ המוצא...
בסופו של דבר, צריך לחפש מוצר עם התאמה באיכות\מחיר לשאר חלקי המערכת.
אין ספק שהוא לא משתווה לDAC שבשימוש במערכת הראשית (WEISS) - אבל יש גם הבדלי מחיר קטנים...
אין צורך לפסול אותו כי בגלל ארץ המוצא...
בסופו של דבר, צריך לחפש מוצר עם התאמה באיכות\מחיר לשאר חלקי המערכת.