מחפש המלצה ל-LCD 42
שלום לכולם.
אני מחפש המלצה ל-2 טלויזיות LCD 42 אינטש, כאשר אחת תהיה FULL HD ואחת מספיק שתהיה HD READY.
טווח המחירים שלי הוא עד 5000 ש"ח עבור ה-FULL HD, ועד 4000 ש"ח עבור ה-HD READY.
אין לי יותר מדי פירוט עבור הדרישות, למרות שהבנתי שבשיטת השידור בארץ (בממירים של HOT ו-YES) טלויזיה שהיא HD READY עשויה להספיק. עם זאת, אני לא רוצה להגביל את עצמי ורוצה אחת שהיא FULL.
אני יודע שהמחירים די מגבילים, אך אני מחפש מכשירים אמינים שנוסו ע"י חברי הפורום.
תודה מראש.
אני מחפש המלצה ל-2 טלויזיות LCD 42 אינטש, כאשר אחת תהיה FULL HD ואחת מספיק שתהיה HD READY.
אין לי יותר מדי פירוט עבור הדרישות, למרות שהבנתי שבשיטת השידור בארץ (בממירים של HOT ו-YES) טלויזיה שהיא HD READY עשויה להספיק. עם זאת, אני לא רוצה להגביל את עצמי ורוצה אחת שהיא FULL.
תודה מראש.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
גיא_פ שלום לך .גיא_פ כתב:שלום לכולם.
תודה מראש....
תפרט יותר .
מרחק צפייה .
שימושים לגבי שתי המסכים .
היכן אתה מתכוון למקם את המסכים . תנאי תאורה . ועוד .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
טוב, כבר רכשתי 2 טלויזיות. בסוף יצא שרכשתי את שתיהן FULL HD מכיוון שקבילתי הצעב משתלמת על השנייה.
סתם לידיעה, הדגמים שקניתי הם:
Sharp LC42SB55
Philips 42PFL5604H
אני יודע שאלה לא הדגמים החדשים ביותר או המובילים, אך ממה שביררתי הן יחסית טובות לטווח המחירים שבו חיפשתי.
בכל מקרה, אשמח לקבל חוות דעת על המסכים הנ"ל מאנשים שהתשמשו\משתמשים בהם, או מכאלה שמכירים או שמעו.
תודה.
סתם לידיעה, הדגמים שקניתי הם:
Sharp LC42SB55
Philips 42PFL5604H
אני יודע שאלה לא הדגמים החדשים ביותר או המובילים, אך ממה שביררתי הן יחסית טובות לטווח המחירים שבו חיפשתי.
בכל מקרה, אשמח לקבל חוות דעת על המסכים הנ"ל מאנשים שהתשמשו\משתמשים בהם, או מכאלה שמכירים או שמעו.
תודה.
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
לי יש את Philips 42PFL5604H , מה השאלה ?