שירות האנטי וירוס של בזק בינלאומי

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
nadavck פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #1 

בזק בינלאומי ניסו למכור לי שירות אנטי וירוס בעלות של 9.90 בחודש. אמרתי שאני אחשוב על זה ובינתיים הם שלחו לי קישור עם הסכם השירות ואופציה להפעיל את השירות מרחוק.

שימו לב לסעיף 8 בהסכם השירות: (לא נגעתי, עשיתי copy&paste):
אני מצהיר כי ידוע לי שתוכנה האנטי וירוס המשמשת בשירות "אנטי וירוס" של בזק, ככל תוכנה אנטי וירוס, אינה מסוגלת להגן לחלוטין מפני וירוסים/סוסים טרויאניים/תולעים או שאר מזיקים דיגיטאליים. לפיכך בזק לא תשא באחריות לכל נזק, קלקול, תקלה או כשל שיגרמו ללקוח והנובעים מוירוס/ סוסים טרויאניים וכו' או כשל בתוכנת האנטי וירוס ו/או בתהליך התקנת התוכנה ו/או בתהליך הסרת התוכנה. כמו-כן אני מצהיר כי אני מודע לכך שתיתכנה תקלות/הפסקות/שיבושים באספקת השרות מעת לעת ובזק לא תהייה אחראית בנוגע להפסדים ו/או נזקים ישירים או עקיפים שינבעו כתוצאה מהשימוש בשירות.

אז בעצם הם רוצים שאני אשלם על שירות שהם מצהירים שהם לא מבטיחים לתת לי... חמודים כאלה :)
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

FIRE_WIRE
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3873
נתן תודות: 420 פעמים
קיבל תודות: 140 פעמים

שליחה #2 

איזה שרות זה בדיוק? רק למייל?
And the meek shall inherit the earth
...

nadavck פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

לא... זה הגנה מלאה על המחשב מפני וירוסים. אתה מתקין על המחשב תוכנה של מקאפי וזה כולל גם הגנה מרחוק של בזק בינלאומי
לצפיה באוסף הסרטים שלי:

FIRE_WIRE
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

מה זה הגנה מרחוק, ולמה צריך את זה אם כבר מותקן אנטיוירוס?
אצלי בנטויזון יש חינם הגנה של אנטיספאם ואנטיוירוס למייל (ווינדוז מייל\אאטלוק) שכבר שנתיים שלוש מוכיח את עצמו .
ועל המחשב שלי יש AVIRA חינמי.
לדעתי זה מספיק .
...

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #5 

nadavck כתב:בזק בינלאומי ניסו למכור לי שירות אנטי וירוס בעלות של 9.90 בחודש. אמרתי שאני אחשוב על זה ובינתיים הם שלחו לי קישור עם הסכם השירות ואופציה להפעיל את השירות מרחוק.

אני מצהיר כי ידוע לי שתוכנה האנטי וירוס המשמשת בשירות "אנטי וירוס" של בזק, ככל תוכנה אנטי וירוס, אינה מסוגלת להגן לחלוטין מפני וירוסים/סוסים טרויאניים/תולעים או שאר מזיקים דיגיטאליים. לפיכך בזק לא תשא באחריות לכל נזק, קלקול, תקלה או כשל שיגרמו ללקוח והנובעים מוירוס/ סוסים טרויאניים וכו' או כשל בתוכנת האנטי וירוס ו/או בתהליך התקנת התוכנה ו/או בתהליך הסרת התוכנה. כמו-כן אני מצהיר כי אני מודע לכך שתיתכנה תקלות/הפסקות/שיבושים באספקת השרות מעת לעת ובזק לא תהייה אחראית בנוגע להפסדים ו/או נזקים ישירים או עקיפים שינבעו כתוצאה מהשימוש בשירות.

אז בעצם הם רוצים שאני אשלם על שירות שהם מצהירים שהם לא מבטיחים לתת לי... חמודים כאלה :)
...
לא הבנתי על מה אתה מתלונן, אני בטוח שאם תקרא את תנאי השימוש של כל תוכנת אנטי וירוס הם יהיו פחות או יותר זהים לזה. אף אחד לא מבטיח לך 100% הגנה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78884
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #6 

לאחרונה גיליתי שנטוייז'ן מחייבים אותנו (את החברה שלי) על השירות הזה כבר כשנה ואף אחד לא שם לב.

מעולם לא ביקשנו את זה.

גרר....

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #7 

FIRE_WIRE כתב:מה זה הגנה מרחוק, ולמה צריך את זה אם כבר מותקן אנטיוירוס?
אצלי בנטויזון יש חינם הגנה של אנטיספאם ואנטיוירוס למייל (ווינדוז מייל\אאטלוק) שכבר שנתיים שלוש מוכיח את עצמו .
לדעתי זה מספיק .
...
אני מניח שהכוונה לsafenet, סוג של שירות סינון אתרים מסוכנים. מיותר לחלוטין ורק מאט את האינטרנט בקצב רצחני ומונע כל סוג של הורדה רצינית.

nadavck פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

sapir255 כתב:
nadavck כתב:בזק בינלאומי ניסו למכור לי שירות אנטי וירוס בעלות של 9.90 בחודש. אמרתי שאני אחשוב על זה ובינתיים הם שלחו לי קישור עם הסכם השירות ואופציה להפעיל את השירות מרחוק.

...
לא הבנתי על מה אתה מתלונן, אני בטוח שאם תקרא את תנאי השימוש של כל תוכנת אנטי וירוס הם יהיו פחות או יותר זהים לזה. אף אחד לא מבטיח לך 100% הגנה.
...
אני לא מתלונן. הם מוכרים מוצר שהם בעצם אומרים שהם לא יכולים לספק. זה הצחיק אותי.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #9 

nadavck כתב:
sapir255 כתב:

...
...
אני לא מתלונן. הם מוכרים מוצר שהם בעצם אומרים שהם לא יכולים לספק. זה הצחיק אותי.
...
זה ממש לא מה שכתוב שם.
כתוב רק שהם לא אחראים וזה נובע מטבע המוצר.
אף אנטי וירוס לא יכול להתחייב אחרת.
משה

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #10 

oferlaor כתב:לאחרונה גיליתי שנטוייז'ן מחייבים אותנו (את החברה שלי) על השירות הזה כבר כשנה ואף אחד לא שם לב.

מעולם לא ביקשנו את זה.

גרר....
...
היה לי משהו דומה עם ברק-נטוויזן. התקשרתי ודרשתי החזר, קצת צעקות ואיומים בתביעה והכסף חזר לכיסי.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

FIRE_WIRE
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

sapir255 כתב:
FIRE_WIRE כתב:מה זה הגנה מרחוק, ולמה צריך את זה אם כבר מותקן אנטיוירוס?
לדעתי זה מספיק .
...
אני מניח שהכוונה לsafenet, סוג של שירות סינון אתרים מסוכנים. מיותר לחלוטין ורק מאט את האינטרנט בקצב רצחני ומונע כל סוג של הורדה רצינית.
...
ממש לא קשור להאטת אינטרנט בכלל .לא מדובר בכלל על אתרים אלא רק
שרת הדואר. מה שכתבת מתייחס אולי ל.SAFEWEB
...

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73319
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #12 

FIRE_WIRE כתב:אצלי בנטויזון יש חינם הגנה של אנטיספאם ואנטיוירוס למייל (ווינדוז מייל\אאטלוק) שכבר שנתיים שלוש מוכיח את עצמו .
לדעתי זה מספיק .
...
כנ"ל - רק שאצלי מקומית יש AVG 9. שנים שלא ראיתי ווירוס אצלי במחשבים 8)

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #13 

Huber כתב:
FIRE_WIRE כתב:אצלי בנטויזון יש חינם הגנה של אנטיספאם ואנטיוירוס למייל (ווינדוז מייל\אאטלוק) שכבר שנתיים שלוש מוכיח את עצמו .
לדעתי זה מספיק .
...
כנ"ל - רק שאצלי מקומית יש AVG 9. שנים שלא ראיתי ווירוס אצלי במחשבים 8)
...
כנ"ל רק שיש לי 8. מכיוון שזה תמיד שם "מאחורה", לא שמתי לב שקיים כבר 9.
יש בשביל מה לשדרג?
משה

FIRE_WIRE
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

אין.
הייתי עם AVG 7.5 עד שהסתיימה התמיכה בו לפני כחצי שנה .גרסאות 8 ומעלה רק הוסיפו פיצרים מיותרים
ועומס על המעבד.
...

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #15 

גם אני הייתי עם AVG 7.5 עד שכבר לא הייתה ברירה אלא לעבור ל-8.
רק האנטי ווירוס עובד, כל שאר האופציות מנוטרלות, אין צורך בהן.
אני אישית לא רואה צורך בשירות אנטי ווירוס אצך ספק האינטרנט שלי.

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”