כתובות אינטרנט בעברית
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78900
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
זה היה כבר אפשרי מזמן בכל הדפדפנים.
זה בעיה כי זה מונע ממקומות מסויימים להגיע לאחרים ברשת. כלומר מעודד לוקליזם, ההיפך האבסלוטית של הרעיון מאחורי האינטרנט (international network להזכירכם).
זה בעיה כי זה מונע ממקומות מסויימים להגיע לאחרים ברשת. כלומר מעודד לוקליזם, ההיפך האבסלוטית של הרעיון מאחורי האינטרנט (international network להזכירכם).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78900
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
קולנועביתי.קום ?
נראה לי מגוחך. לא אומר שלא ישתמשו בזה, אבל זה באמת נראה מוזר ומשונה.
נראה לי מגוחך. לא אומר שלא ישתמשו בזה, אבל זה באמת נראה מוזר ומשונה.
אתה לא רואה יתרון בשפה גלובלית משותפת שכולם מכירים? תחשוב על זה שילדים קטנים לומדים בצורה הזאת אנגלית בלי אפילו לשים לב...moco כתב:לא רואה מה רע בזה.
ממתי הרעיון מאחורי האינטרנט היה בינלאומיות? אין כל קשר למילה.
זה שזה בינלאומי זה בא באופן טבעי, אבל גם לדברים מקומיים יש ערך....
בנוסף, זה יהפוך חלק גדול מהאינטרנט ללא נגיש. אני אתן לך דוגמא, לפני כחודש נולדה תינוקת חדשה לקרובי משפחה של אישתי בדנמרק. שלפתי את גוגל, תרגמתי את המילה "פרחים" לדנית, ביצעתי חיפוש והגעתי למספר חנויות פרחים מקומיות, השתמשתי שוב פעם בגוגל על מנת לתרגם את הדנית לאנגלית ושלחתי זר פרחים במחיר מקומי. אם גם הכתובת היתה בדנית ולא רק התוכן, פעולה כזאת היתה בין קשה לבין בלתי אפשרית.
http://www.קולנועביתי.com תפוס כברoferlaor כתב:קולנועביתי.קום ?
נראה לי מגוחך. לא אומר שלא ישתמשו בזה, אבל זה באמת נראה מוזר ומשונה....
יזמים מהירים קופצים על ההזדמנות ורושמים לעצמם שמות מתחם מעניינים
בדקתי לפני כשבוע כשנתקלתי באתר עם שם מתחם בעברית מאונדקס בגוגל...
- אם גוגל מאנדקס אותם אז חבל על הזמן... לקנות ועכשיו למי שחשוב לו הביזנס.
dizingof כתב:אי אפשר אפילו לקרוא את זה בצורה נורמאלית, העברית והאנגלית התהפכו. נורא.......
בוודאי שאני רואה את היתרון. איך הבנת אחרת?eagle75 כתב:אתה לא רואה יתרון בשפה גלובלית משותפת שכולם מכירים? תחשוב על זה שילדים קטנים לומדים בצורה הזאת אנגלית בלי אפילו לשים לב...moco כתב:לא רואה מה רע בזה.
ממתי הרעיון מאחורי האינטרנט היה בינלאומיות? אין כל קשר למילה.
זה שזה בינלאומי זה בא באופן טבעי, אבל גם לדברים מקומיים יש ערך....
בנוסף, זה יהפוך חלק גדול מהאינטרנט ללא נגיש. אני אתן לך דוגמא, לפני כחודש נולדה תינוקת חדשה לקרובי משפחה של אישתי בדנמרק. שלפתי את גוגל, תרגמתי את המילה "פרחים" לדנית, ביצעתי חיפוש והגעתי למספר חנויות פרחים מקומיות, השתמשתי שוב פעם בגוגל על מנת לתרגם את הדנית לאנגלית ושלחתי זר פרחים במחיר מקומי. אם גם הכתובת היתה בדנית ולא רק התוכן, פעולה כזאת היתה בין קשה לבין בלתי אפשרית....
בגלל היתרון, אני מניח שגם לא יותר מידי ישתמשו בזה.
אני רואה גם ערך בחופש בחירה. לא הרבה ישתמשו בזה בדיוק מהסיבה שכתבת אבל אם הם דווקא רוצים, אז למה לא?
אגב, יש גם יתרונות לכך שכל האנושות תדבר באותה שפה ויש יתרונות בכך שכל קבוצה יכולה לדבר בשפה משלה.
משה
eagle75 כתב:פה יש לך טעות כי גם לא אמורים לקרוא את זה ככה.dizingof כתב:אי אפשר אפילו לקרוא את זה בצורה נורמאלית, העברית והאנגלית התהפכו. נורא.......
המשתמש הפשוט יצטרך לזכור רק "קולנועביתי" והדפדפן ישלים את השאר, כמו שקורה היום באנגלית....
משה
moco כתב:כבר עכשיו כאשר אני רושם "קולנועביתי" אני מגיע ל hometheater.co.il .eagle75 כתב:פה יש לך טעות כי גם לא אמורים לקרוא את זה ככה.dizingof כתב:אי אפשר אפילו לקרוא את זה בצורה נורמאלית, העברית והאנגלית התהפכו. נורא.......
המשתמש הפשוט יצטרך לזכור רק "קולנועביתי" והדפדפן ישלים את השאר, כמו שקורה היום באנגלית....
מיותר לדעתי....
אז אל תשתמשeagle75 כתב:כבר עכשיו כאשר אני רושם "קולנועביתי" אני מגיע ל hometheater.co.il .moco כתב:פה יש לך טעות כי גם לא אמורים לקרוא את זה ככה.eagle75 כתב:אי אפשר אפילו לקרוא את זה בצורה נורמאלית, העברית והאנגלית התהפכו. נורא.......
מיותר לדעתי....
אתה חייב לתרגל את כישורי הציטוט שלך
נערך לאחרונה על ידי moco ב 28/10/2009 12:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
משה
גם אתה..moco כתב:אז אל תשתמשeagle75 כתב:כבר עכשיו כאשר אני רושם "קולנועביתי" אני מגיע ל hometheater.co.il .moco כתב:פה יש לך טעות כי גם לא אמורים לקרוא את זה ככה.eagle75 כתב:אי אפשר אפילו לקרוא את זה בצורה נורמאלית, העברית והאנגלית התהפכו. נורא.......
מיותר לדעתי....
אתה חייב לתרגל את כישורי הציטוט שלך...