שלטי imon - מישהו מכיר??
בחיפושי הבלתי נלאים אחר מארז ל htpc שלי נתקלתי במארז של סילברסטון שמגיע עם שלט imon ורציתי לדעת האם הוא שווה לרכישה. הבנתי שאפשר להדליק ולכבות את המחשב איתו והוא גם משמש כעכבר.
שאלה נוספת לגבי השלט - בכניסה לwindows אני צריך להקיש סיסמה כדי להעלות אותו (סיסמת יוזר) האם אפשר להקיש איתו את הסיסמה (בהנחה שהיא מורכבת רק ממספרים) או שאני חייב גם מקלדת מחוברת באיזור כדי להכנס למעכרת ההפעלה.
תודה לעונים
שאלה נוספת לגבי השלט - בכניסה לwindows אני צריך להקיש סיסמה כדי להעלות אותו (סיסמת יוזר) האם אפשר להקיש איתו את הסיסמה (בהנחה שהיא מורכבת רק ממספרים) או שאני חייב גם מקלדת מחוברת באיזור כדי להכנס למעכרת ההפעלה.
תודה לעונים
איזה מארז בדיוק?
יש לי את השלט IMON עם הVFD של TT והוא מעולה כול מה שרשמת נכון ואפילו הרבה מעבר...
בנוגע לסיסמא בטוח שאפשרי (עוד לא ניסיתי בעצמי - בערב אנסה)
תקרא קצת כאן (כמובן כול זה במידה וזה אותו השלט שיש לך במארז שבחרת)
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =vfd#73314
יש לי את השלט IMON עם הVFD של TT והוא מעולה כול מה שרשמת נכון ואפילו הרבה מעבר...
בנוגע לסיסמא בטוח שאפשרי (עוד לא ניסיתי בעצמי - בערב אנסה)
תקרא קצת כאן (כמובן כול זה במידה וזה אותו השלט שיש לך במארז שבחרת)
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =vfd#73314
יש לי את אותו השלט + VFD בדיוק.
אני בניתי את המארז וקניתי את המוצר בנפרד והתקנתי אותו.
אני ממליץ בחום (ואם היה אפשרי להמליץ ביותר חום אז הייתי עושה את זה) לקנות את המארז הזה
המחיר הוא ללא ספק אבל המחיר הוא מעולה וזה זול מאוד - רק השלט + VFD עולה בערך 500 ש"ח
אחרי חישוב מהיר הבניה שלי עלתה בערך 900ש"ח כשאני לא לוקח בחשבון את מה שהוספתי מעבר למה שיש בLC10
ולא מחשיב את המארז הישן שבשילדה שלו השתמשתי.
בקיצור - אני לא חושב שיהיה פה מישהו שיאמר לך שזו לא עיסקה טובה.
תיקון קטן להתלהבות שלי: בכול מקרה הLC10 עולה בערך 600 ש"ח והשלט+VFD עולה בערך 500 אז יש לך פה עיסקה רגילה ונורמלית
אז נחזור לעיקר - השלט הזה בהחלט יעיל מאוד והמסך עוד יותר.
אז זה יוצא כאילו קנית את שני המוצרים.
אני בניתי את המארז וקניתי את המוצר בנפרד והתקנתי אותו.
אני ממליץ בחום (ואם היה אפשרי להמליץ ביותר חום אז הייתי עושה את זה) לקנות את המארז הזה
המחיר הוא ללא ספק אבל המחיר הוא מעולה וזה זול מאוד - רק השלט + VFD עולה בערך 500 ש"ח
אחרי חישוב מהיר הבניה שלי עלתה בערך 900ש"ח כשאני לא לוקח בחשבון את מה שהוספתי מעבר למה שיש בLC10
ולא מחשיב את המארז הישן שבשילדה שלו השתמשתי.
בקיצור - אני לא חושב שיהיה פה מישהו שיאמר לך שזו לא עיסקה טובה.
תיקון קטן להתלהבות שלי: בכול מקרה הLC10 עולה בערך 600 ש"ח והשלט+VFD עולה בערך 500 אז יש לך פה עיסקה רגילה ונורמלית
אז נחזור לעיקר - השלט הזה בהחלט יעיל מאוד והמסך עוד יותר.
אז זה יוצא כאילו קנית את שני המוצרים.
נערך לאחרונה על ידי goodoffer ב 13/02/2006 16:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
ספק יש לי (רגיל ורועש, עקב ביות תקציב)
העניין הוא שאני רוצה להסתיר את המקלדת (רגילה ולא אלחוטית) ואם בכל פעם שאני ארצה להדליק את המחשב אני אצטרך להקליד סיסמה אז אני בבעיה. אם השלט יפתור לי את זה אז מעולה. אם לא, אולי כדאי ללכת על מארז זול יותר ללא vfd ובהפרש לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים??
בגדול אין לי צורך במקלדת בשימוש השוטף במחשב הסלוני ולכן אני מחפש פתרון יותר אלגנטי
העניין הוא שאני רוצה להסתיר את המקלדת (רגילה ולא אלחוטית) ואם בכל פעם שאני ארצה להדליק את המחשב אני אצטרך להקליד סיסמה אז אני בבעיה. אם השלט יפתור לי את זה אז מעולה. אם לא, אולי כדאי ללכת על מארז זול יותר ללא vfd ובהפרש לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים??
בגדול אין לי צורך במקלדת בשימוש השוטף במחשב הסלוני ולכן אני מחפש פתרון יותר אלגנטי
קודם כול אתה יכול כבר עכשיו להוזיל עלויות
את המארז אתה יכול לקנות בסיביבות 650ש"ח
ושלט אחר של IMON ללא VFD ב300 ש"ח (עושה את אותן הפעולות אבל רק ללא מסךVFD)
הכול מקרה יש המון סוגים של מקלדות ועכברים אלחוטיים ממחירים שמתחילים ב200 ש"ח ועד 1800 ש"ח
אבל אם אתה לא תשתמש במקלדת ותסתיר אותה אז אין טעם לקנות.
אם אתה רוצה אני אבדוק את נושא הLOG IN למחשב בעזרת השלט ואעדכן אותך.
את המארז אתה יכול לקנות בסיביבות 650ש"ח
ושלט אחר של IMON ללא VFD ב300 ש"ח (עושה את אותן הפעולות אבל רק ללא מסךVFD)
הכול מקרה יש המון סוגים של מקלדות ועכברים אלחוטיים ממחירים שמתחילים ב200 ש"ח ועד 1800 ש"ח
אבל אם אתה לא תשתמש במקלדת ותסתיר אותה אז אין טעם לקנות.
אם אתה רוצה אני אבדוק את נושא הLOG IN למחשב בעזרת השלט ואעדכן אותך.
נערך לאחרונה על ידי goodoffer ב 13/02/2006 17:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם אתה מחליט לוותר על מסך אז תרשה לעצמך להתפנק בקצת יותר איכותי בתוספת קטנה
או זה http://www.baby.co.il/product.php?sku=s ... ory=שוכבים
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לי יש את SILVERSTONE ועובד 10!!!
רק המלצה יש את הדור החדש עם RF 2.4G וזה עובר רהוט וקירות.
רק המלצה יש את הדור החדש עם RF 2.4G וזה עובר רהוט וקירות.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
צר לי לאכזב אותך אבל לא הצלחתי לבצע כניסה באמצעות השלט - יכול להיות שלא ניסיתי הכול (מאקרו וכול מיני אופציות אחרות)
אני עדיין ממליץ בחום על השלט אבל קח בחשבון שיכול להיות שלא תוכל לבצע כניה דרכו (למרות שיש אפשרות לבצע LOGOFF דרכו
אני עדיין ממליץ בחום על השלט אבל קח בחשבון שיכול להיות שלא תוכל לבצע כניה דרכו (למרות שיש אפשרות לבצע LOGOFF דרכו
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
עופר ודונדי, אם אני זוכר נכון התוכנה שמאפשרת את חיבוריות השלט (נקרא לזה דרייבר למרות שזה לא מדוייק) פועלת ב- context של יוזר לכן פועלת רק אחרי ה- login (יתכן ויש לכך פתרונות יצירתיים כמו הפעלה כ- service לא חיפשתי). בגלל שהאבטחה של ה- htpc לא הכי מעניינת אותי עשיתי login אוטומטי ושכחתי מהבעיה הזאת.
HiFiMusic IL
login אוטומטי יהיה בשבילי מעולה. איך עושים את זה?? אפילו לא ידעתי שיש אופציה כזאת
ו goodoffer - אני מכיר את המארזים שהפנית אותי אליהם - הלינק הראשון - אם רוצים להשתמש בדי וי די ב 5.25" כל החלק נפתח ויורד למטה - לפי דעתי לא אסטטי.
והמארז השני - יש בו מקום לשני די וי די - לא ברור לי למה צריך דבר כזה
נראה לי שעברתי על כל המארזים שקיימית לסלון
ו goodoffer - אני מכיר את המארזים שהפנית אותי אליהם - הלינק הראשון - אם רוצים להשתמש בדי וי די ב 5.25" כל החלק נפתח ויורד למטה - לפי דעתי לא אסטטי.
והמארז השני - יש בו מקום לשני די וי די - לא ברור לי למה צריך דבר כזה
נראה לי שעברתי על כל המארזים שקיימית לסלון
נערך לאחרונה על ידי dondi ב 14/02/2006 0:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

לא יודע אם זה מגיע עם מארז...
לגבי AUTOLOGIN יש POWERTWEAK של MS, הוא יודע לעשות את זה (ועוד הרבה).
לגבי AUTOLOGIN יש POWERTWEAK של MS, הוא יודע לעשות את זה (ועוד הרבה).
- White-Trash
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
login אוטומטי
מה שאתה צריך בשביל login אוטומטי זה אתה ה- tweakUI של מיקרוסופט
להורדה מ- http://www.microsoft.com/windowsxp/down ... rtoys.mspx
אחרי שתתקין אותו גש ל- logon > outologon
ומלא שם את הפרטים הדרושים
להורדה מ- http://www.microsoft.com/windowsxp/down ... rtoys.mspx
אחרי שתתקין אותו גש ל- logon > outologon
ומלא שם את הפרטים הדרושים
אם תרצה לברר עוד דברים על אופציות השלט אני אשמח לעזור.
בכול מקרה אני ממליץ לך להוריד את התוכנה של השלט ולהתקין אותה (מקווה שאפשרי ללא החומרה עצמה) ואז תראה
את כול האפשרויות שיש לשלט (הרי הכול מוגדר בתוכנה).
שוב - אתה לא תצטער על קניית השלט - אני עובד איתו בצורה מושלמת על הMCE על הMEEDIO ועל המערכת הפעלה עצמה.
כמו שאתה בטח כבר יודע - אתה יכול להוסיף עות תוכנות שלהן תיעגד את השלט ותוכל גם לשנות את יעוד הכפתורים בשלט.
אם תסתכל בקישור לשרשור שנתתי לך למעלה תראה שגם הVFD ממש יעיל ולמרות שיש כאן אנשים שאומרים שזה רחוק ולא רואים אז
רואים גם ממרחק של 5 מטר ויש המון מה לראות.
בכול מקרה אני ממליץ לך להוריד את התוכנה של השלט ולהתקין אותה (מקווה שאפשרי ללא החומרה עצמה) ואז תראה
את כול האפשרויות שיש לשלט (הרי הכול מוגדר בתוכנה).
שוב - אתה לא תצטער על קניית השלט - אני עובד איתו בצורה מושלמת על הMCE על הMEEDIO ועל המערכת הפעלה עצמה.
כמו שאתה בטח כבר יודע - אתה יכול להוסיף עות תוכנות שלהן תיעגד את השלט ותוכל גם לשנות את יעוד הכפתורים בשלט.
אם תסתכל בקישור לשרשור שנתתי לך למעלה תראה שגם הVFD ממש יעיל ולמרות שיש כאן אנשים שאומרים שזה רחוק ולא רואים אז
רואים גם ממרחק של 5 מטר ויש המון מה לראות.
אם היו לי מניות בחברה אז לא הייתי טורח לבנות מארז בעצמי - אבל לא הייתי מתנגד שיהיו לי מניות...
השלט יודע לעבוד על SAGETV
בקשר ל irblaster עדיין לא ניסיתי אבל אני מאמין שיש אפשרות כזו כי השליטה עליו תלויה בתוכנה ולא בחומרה
אוליי צריך להוסיף את התוכנה של הirblaster לתוכנות הנשלטות ע"י השלט.
אם אתה רוצה אתה יכול לבוא לבדוק אצלי (יש לי את הPVR 150 ואת הSAGETV - מקווה שהגרסה הנסיונית לא נגמרה).
השלט יודע לעבוד על SAGETV
בקשר ל irblaster עדיין לא ניסיתי אבל אני מאמין שיש אפשרות כזו כי השליטה עליו תלויה בתוכנה ולא בחומרה
אוליי צריך להוסיף את התוכנה של הirblaster לתוכנות הנשלטות ע"י השלט.
אם אתה רוצה אתה יכול לבוא לבדוק אצלי (יש לי את הPVR 150 ואת הSAGETV - מקווה שהגרסה הנסיונית לא נגמרה).
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

עובד חלק עם SAGE,GBPVR,MV2PLAYER ועוד המון תוכנות..
זה מאד פשוט להפעיל אותו (ולהגדיר אותו לתוכנות חדשות).
אני בגלל בעיה אישית הפסקתי באמצע את המאמר שלי על SAGE חלק II +III ושם היית רואה איך הגדרתי את IMON (אוכל לשלוח לך SCREEN SHOTS).
עיצה לך עם ההגיות ותכנת אותו (2 דקות ללמוד וזהו).
זה מאד פשוט להפעיל אותו (ולהגדיר אותו לתוכנות חדשות).
אני בגלל בעיה אישית הפסקתי באמצע את המאמר שלי על SAGE חלק II +III ושם היית רואה איך הגדרתי את IMON (אוכל לשלוח לך SCREEN SHOTS).
עיצה לך עם ההגיות ותכנת אותו (2 דקות ללמוד וזהו).