אפשר לשחק במחשב HTPC?
היי,
מלבד לראות סרטים, אני רוצה מחשב שניתן לשחק בו על LCD 40 של סמסונג FHD
אבל שהגרפיקה תהיה ברמה גבוהה מאוד
אשמח למפרט אשר עונה לצרכי
כמו כן, יש לי היום מחשב Q6600 עם 2GB זיכרון וכ.מסך 8800GT
האם יש דרך להסב אותו לHTPC? עם שלט וכו' וכל מה שיש היום ב HTPC ייעודי
מלבד לראות סרטים, אני רוצה מחשב שניתן לשחק בו על LCD 40 של סמסונג FHD
אבל שהגרפיקה תהיה ברמה גבוהה מאוד
אשמח למפרט אשר עונה לצרכי
כמו כן, יש לי היום מחשב Q6600 עם 2GB זיכרון וכ.מסך 8800GT
האם יש דרך להסב אותו לHTPC? עם שלט וכו' וכל מה שיש היום ב HTPC ייעודי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
המפרט הנוכחי שלך בסה"כ לא רע. אתה יכול להסב אותו ל-HTPC. אם חשוב לך שהמחשב יהיה שקט, תצטרך להחליף מארז, מאוורר למעבד וספק כוח (בדוק כמובן לפני זה שהאלמנט בכלל מרעיש).
כמו כן, אם התקציב מאפשר לך, אתה יכול להעיף מבט במפרט מספר 4 בשרשור המפרטים המומלצים בראש הפורום.
כמו כן, אם התקציב מאפשר לך, אתה יכול להעיף מבט במפרט מספר 4 בשרשור המפרטים המומלצים בראש הפורום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הכרטיס מסך אמנם יותר טוב, על הנייר, ממה שיש לי כרגע, אך היום אני משתמש במסך 19 אינץ' ועכשיו זה הולך להיות מופעל על טלויזיה 40 אינץ' FHD
אני צריך ביצועים מקסימלים, אם אני אשווה את המשחק הכי כבד שראיתי, והתחיל לזחול אצלי, זה Batman החדש, הורדתי כבר ההגדרות ל medium
ואני רוצה שהם יהיו על ultra high
ולא ענית לגבי השליטה על ה HTPC, שלט וכו'... מה אני צריך לקנות?
אני צריך ביצועים מקסימלים, אם אני אשווה את המשחק הכי כבד שראיתי, והתחיל לזחול אצלי, זה Batman החדש, הורדתי כבר ההגדרות ל medium
ואני רוצה שהם יהיו על ultra high
ולא ענית לגבי השליטה על ה HTPC, שלט וכו'... מה אני צריך לקנות?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בעקרון אפשר לשחק עם HTPC אבל אם חווית המשחק טובה זה בד"כ סימן שה HTPC לא הותקן באופן אופטימלי. נשמע משונה? אז ההסבר הוא שתנוחת הישיבה ומיקום המסך האופטימליים ל HTPC עבור צפייה בסרטים או סתם להתרווח ולשמוע מוזיקה היא תנוחה מאוד שונה מזו שזקוקים לה בשעת משחקים.
מותר כמובן לא להסכים, הרי מה שכל אחד עושה בסלון ביתו הוא עיניינו הוא.
מותר כמובן לא להסכים, הרי מה שכל אחד עושה בסלון ביתו הוא עיניינו הוא.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
הגודל של המסך לא משנה...
יכול להיות מסך 20 אינץ שהוא עובד על 1920X1080, ויכול להיות מסך טלויזיה 60 אינץ שיעבוד על רזולוציה 1024X768, איפה המשחקים יפעלו טוב יותר? כמובן על הפלזמה, למרות שהיא בפועל יותר גדולה.
הכרטיס מסך מעבד רק את הרזולוציה, ככל שהרזולוציה יותר גדולה, כרטיס מסך מעבד יותר תמונות וגודל, ומכאן בא הLOW FPS והשטויות.
יכול להיות מסך 20 אינץ שהוא עובד על 1920X1080, ויכול להיות מסך טלויזיה 60 אינץ שיעבוד על רזולוציה 1024X768, איפה המשחקים יפעלו טוב יותר? כמובן על הפלזמה, למרות שהיא בפועל יותר גדולה.
הכרטיס מסך מעבד רק את הרזולוציה, ככל שהרזולוציה יותר גדולה, כרטיס מסך מעבד יותר תמונות וגודל, ומכאן בא הLOW FPS והשטויות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם אתה רוצה גרפיקת משחקים ברמה גבוהה מאוד, תצטרך לרכוש כרטיס מסך חזק יותר, דוגמת ה-HD4870 או ה-HD5870, שנחשבים כרטיסי High End לגיימרים כבדים. בהנחה שחריץ כרטיס המסך שלך בלוח האם הוא PCI-E, אפשר פשוט להחליף רק את כרטיס המסך. המעבד שלך חזק מאוד ואין צורך להחליפו.
ייתכן שתצטרך לרכוש ספק כוח חזק יותר. מומלץ 600 וואט ומעלה בשביל כרטיסים כאלו.
ייתכן שתצטרך לרכוש ספק כוח חזק יותר. מומלץ 600 וואט ומעלה בשביל כרטיסים כאלו.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
600W+ זו הגזמה.
כל ספק כוח איכותי בסביבות ה500W יעשה את העבודה.
כל ספק כוח איכותי בסביבות ה500W יעשה את העבודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

TheCoolest, צודק. ספק כוח של 600 וואט או יותר צריך בשביל HD4870X2, שזה כרטיס מסך כפול.
אז ככה,
רכשתי את ה HTPC, שידרגתי ל 4 GB זיכרון וכרטיס מסך של GIGABYTE 295GTX, עם 2 GB זיכרון, אין לי תלונות, כרטיס מטורף, וחווית משחק וסרטים ברמות מטורפות, רק בעיה אחת נשארה, לא רואים טוב תוכנה כמו פייפוקס, לגלישה באינטרמט, כאילוהמחשב לא בנוי לעבודה רגילה, אלא רק לסרטים/משחקים
גלישה, מיילים וכו', ממש בלתי נסבל, איכות התמונה עלובה (מחובר ב HDMI)
הצעות?
רכשתי את ה HTPC, שידרגתי ל 4 GB זיכרון וכרטיס מסך של GIGABYTE 295GTX, עם 2 GB זיכרון, אין לי תלונות, כרטיס מטורף, וחווית משחק וסרטים ברמות מטורפות, רק בעיה אחת נשארה, לא רואים טוב תוכנה כמו פייפוקס, לגלישה באינטרמט, כאילוהמחשב לא בנוי לעבודה רגילה, אלא רק לסרטים/משחקים
גלישה, מיילים וכו', ממש בלתי נסבל, איכות התמונה עלובה (מחובר ב HDMI)
הצעות?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ץבדוק שאתה יכול להעביר את המסך למצב של dot by dot, just scan, native resolution או כל שם אחר שהוא משתמש בו כדי להגדיר שהוא מקבל אות 1920x1080 ללא underscan או חיתוך ותגדיר במחשב שאתה שולח רזולוציה של 1080p.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.