guitar hero world tour set ל ps3
יש מבצע ב tigerdirect.com לסט המלא ב 70$ .
בכדי לקבל שליחות חינם בתוך ארה"ב צריך להגיע ל 100$.
מחיר מצויין למי שמתאים לו
http://www.tigerdirect.com/applications ... =A888-4830
הכמות תיגמר מאוד מהר !
אני אישית קניתי ב guitarHeroStore.com לפני כחודש ב 95$ כולל שליחות חינם בארה"ב
יכול להגיד לכם שעצרו אותי במכס לשיקוף, אבל נתנו לי להמשיך ללא בעיה. היתה לי גם החשבונית, אז הייתי רגוע.
לא יאומן שבארץ רוצים על זה 1700 שח !!
בכדי לקבל שליחות חינם בתוך ארה"ב צריך להגיע ל 100$.
מחיר מצויין למי שמתאים לו
http://www.tigerdirect.com/applications ... =A888-4830
הכמות תיגמר מאוד מהר !
אני אישית קניתי ב guitarHeroStore.com לפני כחודש ב 95$ כולל שליחות חינם בארה"ב
יכול להגיד לכם שעצרו אותי במכס לשיקוף, אבל נתנו לי להמשיך ללא בעיה. היתה לי גם החשבונית, אז הייתי רגוע.
לא יאומן שבארץ רוצים על זה 1700 שח !!
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
נו, זה הרי ידוע ששער הדולר לצרכי משחקי וידאו הוא 1:10
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

תביא רוק בנד מאמזון גרמניה, יעלה לך פחות 
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אין להם אתר באנגלית, אבל יש לגוגל את גוגל טרנסלייט. חוץ מזה, אם אתה מכיר את אמזון, אין שום בעיה לנווט באמזון גרמניה, אם אתה יודע בדיוק מה אתה רוצה.קרמריקה כתב:הם באמת שולחים כאלו דברים לישראל?Malcontent כתב:תביא רוק בנד מאמזון גרמניה, יעלה לך פחות...
יש להם במקרה אתר באנגלית (אני מתכוון לאמאזון גרמניה, לא אמאזון בריטניה או ארה"ב)?...
אמזון גרמניה שולחים כל מיני דברים לארץ, דברים אחרים לא. תופים מקוריים של גיטר הירו הם לא שולחים, אבל את התופים של לוג'יטק כן. כנ"ל לגבי הסט של רוק בנד.
הסט של רוק בנד, מכיוון שמדובר בכלים ישנים יחסית, הוא גם זול מאוד. הוא יעלה 50 אירו כולל משלוח, ואם לא יהיה לך מזל וזה יתקע במכס, תידרש לשלם בין 70 ל90 ש"ח. אני מבסס את הטענה הזאת על 4-5 ערכות רוק בנד שהגיעו לארץ בשבועות האחרונים ושהייתי בקשר במידה זו או אחרת עם האנשים שקיבלו אותן, כולל לפחות אחד בפורום הזה.
תודה על התשובה, שתי שאלות ברשותך:Malcontent כתב:אין להם אתר באנגלית, אבל יש לגוגל את גוגל טרנסלייט. חוץ מזה, אם אתה מכיר את אמזון, אין שום בעיה לנווט באמזון גרמניה, אם אתה יודע בדיוק מה אתה רוצה.קרמריקה כתב:הם באמת שולחים כאלו דברים לישראל?Malcontent כתב:תביא רוק בנד מאמזון גרמניה, יעלה לך פחות...
יש להם במקרה אתר באנגלית (אני מתכוון לאמאזון גרמניה, לא אמאזון בריטניה או ארה"ב)?...
אמזון גרמניה שולחים כל מיני דברים לארץ, דברים אחרים לא. תופים מקוריים של גיטר הירו הם לא שולחים, אבל את התופים של לוג'יטק כן. כנ"ל לגבי הסט של רוק בנד.
הסט של רוק בנד, מכיוון שמדובר בכלים ישנים יחסית, הוא גם זול מאוד. הוא יעלה 50 אירו כולל משלוח, ואם לא יהיה לך מזל וזה יתקע במכס, תידרש לשלם בין 70 ל90 ש"ח. אני מבסס את הטענה הזאת על 4-5 ערכות רוק בנד שהגיעו לארץ בשבועות האחרונים ושהייתי בקשר במידה זו או אחרת עם האנשים שקיבלו אותן, כולל לפחות אחד בפורום הזה....
1. איך ניתן לדעת מראש איזה מוצר הם כן שולחים ואיזה מוצר הם לא?
2. אני די בור בנושא רוק בנד / גיטר הירו ושות'. האם הערכה של רוק בנד תתאים לכל המשחקים שיצאו עד כה, לדוג' גיטר הירו, וורלד טור וכו'?
המון תודה על העזרה.
מישהו יודע במקרה? בעיקר חשובה התשובה ל-2..קרמריקה כתב:תודה על התשובה, שתי שאלות ברשותך:Malcontent כתב:אין להם אתר באנגלית, אבל יש לגוגל את גוגל טרנסלייט. חוץ מזה, אם אתה מכיר את אמזון, אין שום בעיה לנווט באמזון גרמניה, אם אתה יודע בדיוק מה אתה רוצה.קרמריקה כתב:הם באמת שולחים כאלו דברים לישראל?Malcontent כתב:תביא רוק בנד מאמזון גרמניה, יעלה לך פחות...
הסט של רוק בנד, מכיוון שמדובר בכלים ישנים יחסית, הוא גם זול מאוד. הוא יעלה 50 אירו כולל משלוח, ואם לא יהיה לך מזל וזה יתקע במכס, תידרש לשלם בין 70 ל90 ש"ח. אני מבסס את הטענה הזאת על 4-5 ערכות רוק בנד שהגיעו לארץ בשבועות האחרונים ושהייתי בקשר במידה זו או אחרת עם האנשים שקיבלו אותן, כולל לפחות אחד בפורום הזה....
1. איך ניתן לדעת מראש איזה מוצר הם כן שולחים ואיזה מוצר הם לא?
2. אני די בור בנושא רוק בנד / גיטר הירו ושות'. האם הערכה של רוק בנד תתאים לכל המשחקים שיצאו עד כה, לדוג' גיטר הירו, וורלד טור וכו'?
המון תודה על העזרה....