אני מחפש לקנות מזרים מדיה פשוט, וזול, שאוכל לחבר לטלוויזיה, בה אני צופה בזמן ההליכה על ההליכון.
זאת, לאחר שהתייאשתי ממציאת פתרון של חיבור ישיר בין המחשב הנייד (שיש לו רק יציאת RGB/VGA) לטלוויזיה.
מדובר בטלוויזיה JVC "28 ישנה, עם 2 כניסות SCART מאחור ו- Composite פשוט מקדימה.
קראתי בעיון את הסקירות על מזרימי המדיה השונים המוצעים, ורובם נראים לי משוכללים מדיי, לעומת הצורך הבסיסי שלי.
אני מחפש מכשיר, שאוכל להכניס אליו את הדיסק-און-קי, והוא יקרין בטלוויזיה את מה שעליו. לא מאוד חשוב לי שיהיה לזה WIFI, אני לרוב לא קורא כתוביות ולא מחוברת לטלוויזיה מערכת שמע (אני שומע דרך אוזניות אלחוטיות).
אשמח אם אפשר יהיה לחבר את מזרים המדיה גם לטלוויזיה שבסלון (HDMI), אבל זה לא ממש קריטי מבחינתי.
אשמח להמלצות למזרים מדיה פשוט, למטרות הנ"ל, שאוכל לקבל בו תמונה מיטבית, בכפוף לחיבורים שיש לטלוויזיה (Scart, Composite).
כרגע יש 3 אפשרויות שאני רואה:
1) WD TV HD (עולה 500 ש"ח במחסני חשמל - זול יותר ממה שציינו פה בפורום).
2) PWS-302 (מכשיר מיובא על ידי חברת PowerNet מתל-אביב, הכולל גם WIFI וגם יציאת SCART, במחיר של 500 ש"ח). לא ראיתי כל התייחסות אליו באתר. קישור לפרטי המכשיר: http://www.powernetsys.com/Doc/PWS-302%20flier.pdf
3) Xtreamer (יקר יותר, 750 ש"ח. אקנה אותו רק אם האיכות שלו גבוהה הרבה יותר מאשר 2 המכשירים הנ"ל).
אני מאוד אשמח לעצות שלכם לגבי איזה מהמכשירים כדאי לקנות (או מכשירים אחרים בטווח מחירים זה).
לצערי, על אף שקראתי את הסקירות על המכשירים, קשה לי להבין את המידע שלעתים טכני, ולבצע השוואה ביו המכשירים.
תודה מראש על העזרה,
מולי.