אשמח סיוע בנושא רכישת מזרים מדיה פשוט

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
mooli פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב.
אני מחפש לקנות מזרים מדיה פשוט, וזול, שאוכל לחבר לטלוויזיה, בה אני צופה בזמן ההליכה על ההליכון.
זאת, לאחר שהתייאשתי ממציאת פתרון של חיבור ישיר בין המחשב הנייד (שיש לו רק יציאת RGB/VGA) לטלוויזיה.
מדובר בטלוויזיה JVC "28 ישנה, עם 2 כניסות SCART מאחור ו- Composite פשוט מקדימה.

קראתי בעיון את הסקירות על מזרימי המדיה השונים המוצעים, ורובם נראים לי משוכללים מדיי, לעומת הצורך הבסיסי שלי.
אני מחפש מכשיר, שאוכל להכניס אליו את הדיסק-און-קי, והוא יקרין בטלוויזיה את מה שעליו. לא מאוד חשוב לי שיהיה לזה WIFI, אני לרוב לא קורא כתוביות ולא מחוברת לטלוויזיה מערכת שמע (אני שומע דרך אוזניות אלחוטיות).
אשמח אם אפשר יהיה לחבר את מזרים המדיה גם לטלוויזיה שבסלון (HDMI), אבל זה לא ממש קריטי מבחינתי.

אשמח להמלצות למזרים מדיה פשוט, למטרות הנ"ל, שאוכל לקבל בו תמונה מיטבית, בכפוף לחיבורים שיש לטלוויזיה (Scart, Composite).

כרגע יש 3 אפשרויות שאני רואה:

1) WD TV HD (עולה 500 ש"ח במחסני חשמל - זול יותר ממה שציינו פה בפורום).

2) PWS-302 (מכשיר מיובא על ידי חברת PowerNet מתל-אביב, הכולל גם WIFI וגם יציאת SCART, במחיר של 500 ש"ח). לא ראיתי כל התייחסות אליו באתר. קישור לפרטי המכשיר: http://www.powernetsys.com/Doc/PWS-302%20flier.pdf

3) Xtreamer (יקר יותר, 750 ש"ח. אקנה אותו רק אם האיכות שלו גבוהה הרבה יותר מאשר 2 המכשירים הנ"ל).

אני מאוד אשמח לעצות שלכם לגבי איזה מהמכשירים כדאי לקנות (או מכשירים אחרים בטווח מחירים זה).
לצערי, על אף שקראתי את הסקירות על המכשירים, קשה לי להבין את המידע שלעתים טכני, ולבצע השוואה ביו המכשירים. :מבולבל:

תודה מראש על העזרה,
מולי.

gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1610
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 92 פעמים

שליחה #2 

אני מאוד אוהב את הWDTV. יש לי אותו אז הוא היחידי שיש לי איתו נסיון. הוא מתאים גם למשתמש בלי צרכים כמוך וגם יתאים לצרכים יותר גבוהים כשתשדרג את המערכת.
לגבי המחיר, אני יודע שבמחסני חשמל מוכרים גם את הWDTV MINI שזה מוצר דומה אך מקוצץ יכולות (ללא HD) אז תברר לפני שאתה קונה וכמובן שהייתי ממליץ על הWDTV הרגיל כדי שיתאים לך גם אם תשדרג את המערכת שלך לHD. אני חושב שההבדלים במחיר בין הדגמים לא גבוהים.

mooli פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה על האזהרה. לא הייתי מודע לכך שיש 2 דגמים.
מישהו מכיר את מכשיר ה- PWS-302 ? או שמע על החברה שמייבאת אותו PowerNet ?

אשמח לשמוע עוד דעות לגבי הרכישה המומלצת, בטווח המחירים הנמוך.

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #4 

mooli כתב:תודה על האזהרה. לא הייתי מודע לכך שיש 2 דגמים.
מישהו מכיר את מכשיר ה- PWS-302 ? או שמע על החברה שמייבאת אותו PowerNet ?

אשמח לשמוע עוד דעות לגבי הרכישה המומלצת, בטווח המחירים הנמוך.
...
לדעתי לך על נגן DVD עם חיבור USB. בשביל טלויזיה רגילה, אין צורך ביותר.
יש נגני שיש להם חיבור SCART וגם אם לא, אפשר לחבר בין COMPONENT (3 חיבורי וידאו) לבין חיבור SCART ע"י מתאם. רק צריך לבדוק שהנגן יודע להוציא RGB בחיבורי הCOMPENET.
מומלץ לקחת לא את הנגן DVD מהסופר הקרוב אליך ב100 שח, יש דגמים של פיוניר וLG טובים החל מסביבות 300 שח.
(יש דגמי LG פחות טובים, אל תיקח אוטומטית מה שמציעים לך! למרות שאם תמיכה בשמות קבצים בעברית ותמיכה טובה בכתוביות עברית לא חשובות לך - אז כמעט כל DVD יתאים לדרישות הצנועות שלך.

לא רואה שום טעם לקנות מזרימדיה לטלויזיה ישנה 28" אלא אם כן אתה מתכנן לנייד אותו כל הזמן בין הטלויזיה לבין הLCD.
אגב, לא יודע עד כמה המכשירים האלה בנויים חזק מבחינה פיזית כדי להעביר אותם כל הזמן.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”