צריך עזרה בחיבור PS3 לרסיבר!!
שלום.
לא מזמן קניתי PS3 שכרגע מחובר לטלויזיה בכבל HD.
מכיוון שהPS3 תומך גם באודיו רב ערוצי ברצוני לחבר אותו לרסיבר שלי וככה לשמוע בסראונד.
הבעיה היא שהרסיבר שלי טיפה ישן ולכן אין לו כניסה דיגיטלית.
חיפשתי באינטרנט כבל מתאם כלשהו מסאונד אופטי דיגיטלי (שיש לסוני) לבננות אבל לא מצאתי כלום...
האם למישהו בבקשה יש פיתרון לבעיה זו? (חוץ מקניית רסיבר חדש חח)
תודה מראש
OPAL
מכיוון שהPS3 תומך גם באודיו רב ערוצי ברצוני לחבר אותו לרסיבר שלי וככה לשמוע בסראונד.
חיפשתי באינטרנט כבל מתאם כלשהו מסאונד אופטי דיגיטלי (שיש לסוני) לבננות אבל לא מצאתי כלום...
תודה מראש
OPAL
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
opal .opal כתב:שלום.
תודה מראש
OPAL...
אתה יכול לחבר אותו בחיבור אנאלוגי . באדום ולבן .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
סראונד יכול להתקבל רק מכניסה דיגיטלית או מ 5 כניסות אנלוגיות.opal כתב:כן אני מודע לכך אבל העניין הוא שאני רוצה את הסראונד.......
אתה מחפש מכשיר שיקבל סיגנאל בכניסה דיגיטלית, יבצע המרה לאנלוגי ויוציא 5 ערוצים באנלוג לרסיבר שלך (שאגב, אם אין לו 5 כניסות אנלוגיות אז אין על מה לדבר....).
בקיצור, אתה מחפש DAC סראונד, שלא ידוע לי שקיים וגם אם כן קיים, יהיה לך הרבה יותר זול להחליף רסיבר.
אם אין לרסיבר שלך כניסה דיגיטלית, תרשה לי לנחש שהוא בערך בן 10 שנים ואולי יותר ?....
כדאי לך לשקול החלפה ברסיבר מיד 2 ...
ארז
הרסיבר בערך בן 3 שנים ואכן יש לו כניסה אנלוגית ל5.1....ארז_וחני כתב:סראונד יכול להתקבל רק מכניסה דיגיטלית או מ 5 כניסות אנלוגיות.opal כתב:כן אני מודע לכך אבל העניין הוא שאני רוצה את הסראונד.......
אתה מחפש מכשיר שיקבל סיגנאל בכניסה דיגיטלית, יבצע המרה לאנלוגי ויוציא 5 ערוצים באנלוג לרסיבר שלך (שאגב, אם אין לו 5 כניסות אנלוגיות אז אין על מה לדבר....).
בקיצור, אתה מחפש DAC סראונד, שלא ידוע לי שקיים וגם אם כן קיים, יהיה לך הרבה יותר זול להחליף רסיבר.
אם אין לרסיבר שלך כניסה דיגיטלית, תרשה לי לנחש שהוא בערך בן 10 שנים ואולי יותר ?....
כדאי לך לשקול החלפה ברסיבר מיד 2 ...
ארז...
כן אני באמת אשקול את העניין .תודה רבה
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
אם הוא בן 3, חייבת להיות כניסה אופטית.
איזה רסיבר זה?
איזה רסיבר זה?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
חבר - או שתרשום שם חברה ודגם - או תביא תמונה טובה שלו מאחור ומלפנים ונוכל לעזור.