רעיויות חדשים להרמוני (דברים לא סטנדרטים שעשיתם בבית)
אוקי אז יש לי שלט הרמוני ואני שולט על טלוויזיה, סי די צ'יינג'ר, סטרימר ומגבר קולנוע. כל זה די סטנדרטי.
הייתי רוצה לשמוע\לקבל רעיונות של דברים שעשיתם בבית ושאתם שולטים עליהם דרך השלט שהם לא בקטגוריה של מעכות קולנוע אלא דברים שונים, אולי כאלה שנדרשה EXTRA עבודה עבורם אבל הם יותר קשורים לחשיבה "מחוץ לקופסא".
תודה מראש.
הייתי רוצה לשמוע\לקבל רעיונות של דברים שעשיתם בבית ושאתם שולטים עליהם דרך השלט שהם לא בקטגוריה של מעכות קולנוע אלא דברים שונים, אולי כאלה שנדרשה EXTRA עבודה עבורם אבל הם יותר קשורים לחשיבה "מחוץ לקופסא".
תודה מראש.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני שולט עם Harmony One על שואב אבק
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
זה דימר IR שפשוט אתה קונה אותו ככה..עולה משהו כמו 200 שח, אתה יכול לשלוט עליו עם כל שלט (לאו דווקא אוניברסלי).
חפש בגוגל תחת הכותרת "דימר IR", עופר המנהל מהאתר עשה אפילו ביקורת על המוצר.
אם אתה רוצה יש גם חו"ד שלי על החברה בפורום שיווק ומסחר.
בכל מקרה, זה ממש פשוט להתאים את הנורה אל השלט, כי ההגדרה היא דרך הדימר ולא דרך השלט (הכוונה שהדימר לומד את האות של השלט ולא ההפך)
מזגן זה כבר יותר קומבינה כי שלט של מזגן עובד שונה מהשלט האוניברסלי, אבל אחרי עבודה קטנה זה אפשרי
חפש בגוגל תחת הכותרת "דימר IR", עופר המנהל מהאתר עשה אפילו ביקורת על המוצר.
אם אתה רוצה יש גם חו"ד שלי על החברה בפורום שיווק ומסחר.
בכל מקרה, זה ממש פשוט להתאים את הנורה אל השלט, כי ההגדרה היא דרך הדימר ולא דרך השלט (הכוונה שהדימר לומד את האות של השלט ולא ההפך)
מזגן זה כבר יותר קומבינה כי שלט של מזגן עובד שונה מהשלט האוניברסלי, אבל אחרי עבודה קטנה זה אפשרי
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73346
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
איך שולטים על מזגן? איך השלט יודע באיזה מצב להדליק אותו (חימום/קירור)? איך אני יודע על איזה מצב המזגן נמצא בלי התצוגה היעודיתצ שבשלט המקורי שלו? עד היום לא הבנתי איך פתרתם את הדילמות האלו.
אז ככה:
במקרה למזגן שלי יש תצוגה של כמה טמפ', חום/קור ומהירות מאורר על המזגן עצמו אז ככה את הפינה הזו סגרתי.
בנוגע לאיך הוא יודע באיזה טמפ' להדליק אותו - הכנתי כפתור נפרד לכל טמפ' שנייה (הכוונה 16 קר, 18 קר, 20 קר, 22 קר, 24 קר, 26 חם, 28 חם)
ובעצם כשהשלט בא ללמוד במצב RAW את הכפתור הספציפי, אתה דואג שהוא יהיה על ההגדרות שאתה רוצה (ניח טמפ' 16, קר, מאורר נמוך)
וככה כל פעם הוא שולח את מכלול הפקודות לשלט.
את הטמפ' הדלקה עשיתי על טמפ' נוחה - 22 מעלות, וככה סגרתי את הפינה הזו
במקרה למזגן שלי יש תצוגה של כמה טמפ', חום/קור ומהירות מאורר על המזגן עצמו אז ככה את הפינה הזו סגרתי.
בנוגע לאיך הוא יודע באיזה טמפ' להדליק אותו - הכנתי כפתור נפרד לכל טמפ' שנייה (הכוונה 16 קר, 18 קר, 20 קר, 22 קר, 24 קר, 26 חם, 28 חם)
ובעצם כשהשלט בא ללמוד במצב RAW את הכפתור הספציפי, אתה דואג שהוא יהיה על ההגדרות שאתה רוצה (ניח טמפ' 16, קר, מאורר נמוך)
וככה כל פעם הוא שולח את מכלול הפקודות לשלט.
את הטמפ' הדלקה עשיתי על טמפ' נוחה - 22 מעלות, וככה סגרתי את הפינה הזו
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73346
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אין לי כפתור אחד במסגן שמגדיר סט של פקודות כמו אצלך, צריך להדליק אותו ומשן לקבוע טמפרטורה וכו (הוא זוכר באיזה הגדרות הוא היה כשהוא נכבה אבל אני לא חושב שזה יעזור).
גם אין לי כפתור אחד שמגדיר הכל, פשוט ככה בד"כ מזגנים עובדים (נניח שאתה מדליק אותו הוא ישר ישלח את הטמפ' שהוא נכבה בו אל המזגן)
ובגלל זה אתה מכוון את השלט להגדרות שאתה רוצה (נניח 16 מעלות קור) עושה מצב לימוד "RAW", ואז מדליק את השלט במצב הזה ומעכשיו כל פעם שתלחץ על הכפתור הוא יתן לך 16 מעלות. אותו דבר לשאר הטמפרטורות
ובגלל זה אתה מכוון את השלט להגדרות שאתה רוצה (נניח 16 מעלות קור) עושה מצב לימוד "RAW", ואז מדליק את השלט במצב הזה ומעכשיו כל פעם שתלחץ על הכפתור הוא יתן לך 16 מעלות. אותו דבר לשאר הטמפרטורות