שאלות של מתחיל - אודה לעזרה..
שלום
אני רוצה להתנק מהוט כי אני ממש לא רואה שום ערוץ חוץ מ 2 ו 10...
לפני שאני עושה זאת אודה לעזרתכם :
1. יש לי טלויזיה SAMSUNG דגם 530 .. יש לה מקלט פנימי אבל השאלה אם הוא מתאים לארץ או לא.
אז השאלה היא - האם אני צריך לקנות ממיר?
2. אם אני קונה ממיר/הטלויזיה מספיקה - לאן מחברים את החוט לממיר/טלויזיה ? לשקע של הוט שכיום אנ י מחובר ? או שזה אלחוטי? או מה.. ?
3.הבנתי שיש בעיות קליטה - האם יש סיכוי שלא יהיה לי קליטה ? אני גר ברמת גן.
תודה רבה לעוזרים.!!
אני רוצה להתנק מהוט כי אני ממש לא רואה שום ערוץ חוץ מ 2 ו 10...
לפני שאני עושה זאת אודה לעזרתכם :
1. יש לי טלויזיה SAMSUNG דגם 530 .. יש לה מקלט פנימי אבל השאלה אם הוא מתאים לארץ או לא.
אז השאלה היא - האם אני צריך לקנות ממיר?
2. אם אני קונה ממיר/הטלויזיה מספיקה - לאן מחברים את החוט לממיר/טלויזיה ? לשקע של הוט שכיום אנ י מחובר ? או שזה אלחוטי? או מה.. ?
3.הבנתי שיש בעיות קליטה - האם יש סיכוי שלא יהיה לי קליטה ? אני גר ברמת גן.
תודה רבה לעוזרים.!!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
תשובות לכל השאלות שלך תמצא כאן: http://www.hometheater.co.il/vt87879.DT ... 7%9C%D7%90
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
תודה אבל אין תשובה האם הטלוזיה שלי תומכת או לגבי הקליטה.איינשטיין כתב:תשובות לכל השאלות שלך תמצא כאן: http://www.hometheater.co.il/vt87879.DT ... 7%9C%D7%90...
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
בממירים יש לך את כל היציאות האפשרויות :kyossi5 כתב:תודה אבל אין תשובה האם הטלוזיה שלי תומכת או לגבי הקליטה.איינשטיין כתב:תשובות לכל השאלות שלך תמצא כאן: http://www.hometheater.co.il/vt87879.DT ... 7%9C%D7%90......
תמיד יש יציאת אנטנה - מתחברת לכל טלויזיה, אפילו טלויזיות שחור לבן לפני 40 שנה.
יציאת סקארט 21 פינים.
ויש ממירים עם יציאת HDMI.
בקיצור, אתה בטוח תוכל לחבר בכל צורה שתרצה.
לא זאת השאלה...
השאלה היא איך קולטים את השידור? דרך האויר?dvb-acavish כתב:בממירים יש לך את כל היציאות האפשרויות :kyossi5 כתב:תודה אבל אין תשובה האם הטלוזיה שלי תומכת או לגבי הקליטה.איינשטיין כתב:תשובות לכל השאלות שלך תמצא כאן: http://www.hometheater.co.il/vt87879.DT ... 7%9C%D7%90......
תמיד יש יציאת אנטנה - מתחברת לכל טלויזיה, אפילו טלויזיות שחור לבן לפני 40 שנה.
יציאת סקארט 21 פינים.
ויש ממירים עם יציאת HDMI.
בקיצור, אתה בטוח תוכל לחבר בכל צורה שתרצה....
האם יש קליטה ברמת גן והאם הטלויזיה שלי צריכה ממיר או לא?
לא מבין אותך איינשטיין
אם אתה יודע את התשובות למה שלא תרשום..איינשטיין כתב:התשובות מופיעות בשרשור שקיבלת.
אם אתה לא מוצא את הדגם שלך ברשימה, אז ככל הנראה הוא לא תומך בזה....
חיפשתי פעמיים כבר בשרשור הזה ולא מצאתי אז כל כך קשה לענות בלי - לך תחפש שם ושם?
במקום לכתוב 2 הודעות על כלום...
תרשום - יש/אין קליטה ברמת גן
מחברים את החוט ל...
וזהו
כל כך קשה?
- dvb-acavish
- חבר ותיק

לשאלתך :
1. השידור הוא דרך האוויר.
2. רמת גן - כנראה שתצטרך אנטנה חיצונית (על הגג), או שתמתין חודש וחצי כשיקימו את המשדר החדש לתושבי המרכז.
3. לגבי הטלוויזיה, אם היא יודעת לקלוט DVB-T עם MPEG4, אז התשובה היא שלא צריך ממיר, אחרת: צריך ממיר.
2. רמת גן - כנראה שתצטרך אנטנה חיצונית (על הגג), או שתמתין חודש וחצי כשיקימו את המשדר החדש לתושבי המרכז.
3. לגבי הטלוויזיה, אם היא יודעת לקלוט DVB-T עם MPEG4, אז התשובה היא שלא צריך ממיר, אחרת: צריך ממיר.
תודה רבה על העזרה!!dvb-acavish כתב:לשאלתך :
3. לגבי הטלוויזיה, אם היא יודעת לקלוט DVB-T עם MPEG4, אז התשובה היא שלא צריך ממיר, אחרת: צריך ממיר....
איך אתה יודע מתי יתקינו את האנטנה במרכז?
לגבי הטלויזיה כתוב לי שיש לי TUNER מובנה...
זה הכל...
- dvb-acavish
- חבר ותיק

TUNER מובנה יש בכל הטלויזיות. גם טלויזיות משנת 1950....
אגב, אני לא רוצה להגיד לך את דעתי על חברת סמסxxxx , אבל אם יוצא לי כבר לדבר על החברה הזו... אז דע לך שכל מכשיר שהיה לי (פשוט כל מכשיר!) מהחברה הזו, התקלקל תוך פחות משנה. כאילו החברה הזו עושה קילמטראג' בתוך המכשירים שלה, וברגע שחרשת קצת על המכשיר - אז הוא מכניס את עצמו להשמדה עצמית.
טלפון סלולרי, שני מסכי מחשב, טלויזיה, נגן אם-פי-3 שהתקלקל אחרי חודש, וכשפירקתי אותו ראיתי צ'יפים של החברה הזו. בקיצור. שומר נפשו יירחק.
אגב, אני לא רוצה להגיד לך את דעתי על חברת סמסxxxx , אבל אם יוצא לי כבר לדבר על החברה הזו... אז דע לך שכל מכשיר שהיה לי (פשוט כל מכשיר!) מהחברה הזו, התקלקל תוך פחות משנה. כאילו החברה הזו עושה קילמטראג' בתוך המכשירים שלה, וברגע שחרשת קצת על המכשיר - אז הוא מכניס את עצמו להשמדה עצמית.
טלפון סלולרי, שני מסכי מחשב, טלויזיה, נגן אם-פי-3 שהתקלקל אחרי חודש, וכשפירקתי אותו ראיתי צ'יפים של החברה הזו. בקיצור. שומר נפשו יירחק.
מה שהוא התכוון זה אם הטיונר אנלוגי או דיגיטלי.dvb-acavish כתב:TUNER מובנה יש בכל הטלויזיות. גם טלויזיות משנת 1950....
טלפון סלולרי, שני מסכי מחשב, טלויזיה, נגן אם-פי-3 שהתקלקל אחרי חודש, וכשפירקתי אותו ראיתי צ'יפים של החברה הזו. בקיצור. שומר נפשו יירחק....
לא הוא סתם העביר ביקורת על המוצרים מבית סמסונג.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
לא הבנתי
יש לי סמסונג דגם B530 ,asaf23 כתב:תשובה - הטלוויזיות של סמסונג בארץ אנלוגיות. לכן תצטרך ממיר. וכן, השידור נקלט מהאוויר. תוכל לקלוט אנלוגית דרך הטלוויזיה....
אתה אומר שאפשר לקלוט אנלוגית דרך הטלויזיה? מה זה אומר? עדיין עם ממיר?
כלומר יש שתי אופציות?
1. לקנות ממיר
2. לקלוט אנאלוגית דרך הטלוייזיה .. איך? לאן אני מחבר את הטלויזיה?
תודה
באתר היצרן
כתוב באתר היצרן על הטלויזיה :
built-in digital tuner
All SAMSUNG LCD HDTVs have an integrated digital tuner. So, whether you're watching over-the-air HD digital broadcasts or connecting to cable/satellite service, SAMSUNG has got you covered..
זה אומר שאני לא צריך ממיר?
built-in digital tuner
All SAMSUNG LCD HDTVs have an integrated digital tuner. So, whether you're watching over-the-air HD digital broadcasts or connecting to cable/satellite service, SAMSUNG has got you covered..
זה אומר שאני לא צריך ממיר?
Re: לא הבנתי
דיגיטלית עם ממיר. אנלוגית דרך אנטנה כמו כל טלוויזיה.kyossi5 כתב:יש לי סמסונג דגם B530 ,asaf23 כתב:תשובה - הטלוויזיות של סמסונג בארץ אנלוגיות. לכן תצטרך ממיר. וכן, השידור נקלט מהאוויר. תוכל לקלוט אנלוגית דרך הטלוויזיה....
אתה אומר שאפשר לקלוט אנלוגית דרך הטלויזיה? מה זה אומר? עדיין עם ממיר?
כלומר יש שתי אופציות?
1. לקנות ממיר
2. לקלוט אנאלוגית דרך הטלוייזיה .. איך? לאן אני מחבר את הטלויזיה?
תודה...
Re: באתר היצרן
זה אולי נכון באמריקה אבל בארץ הטלוויזות של סמסונג לא דיגיטליות.kyossi5 כתב:כתוב באתר היצרן על הטלויזיה :
built-in digital tuner
זה אומר שאני לא צריך ממיר?...