עולם המדיה השתנה - הופעה חיה של U2 ב-youtube
אני צופה עכשיו בהופעה חיה של U2, אשר משודרת live ב-youttube היישר מ-rose bowl (שמונה וחצי בערב שעון LA).
זו הפעם הראשונה שתוכן וידאו איכותי (שמעניין אותי אישית כאוהד שרוף של U2) מגיע אלי היישר למסך הטלוויזיה בסלון בשירות over-the-top, על גבי אינטרנט ציבורי, בלי תשלום לאף ספק שירות נוסף מלבד ספק תשתית ו-ISP.
יחד איתי יש עוד מליונים שיושבים בבית ומתרגשים. הטוויטר מלא בהודעות ממקסיקו, צרפת, ונצאולה, אוסטרליה ועוד ועוד. החוויה הפכה להיות חוויה גלובאלית, גדולה ועוצמתית יותר. youtube גם ביצעו אינטגרציה עם טוויטר, וניתן לראות מה אנשים אחרים כותבים בזמן אמת בכל רגע ורגע.
לוידאופילים שביננו: איכות הוידאו אינה נופלת משידורי SD של יס/ הוט. קו האינטרנט שלי בבית הוא 1.5Mbps.
זו הפעם הראשונה שתוכן וידאו איכותי (שמעניין אותי אישית כאוהד שרוף של U2) מגיע אלי היישר למסך הטלוויזיה בסלון בשירות over-the-top, על גבי אינטרנט ציבורי, בלי תשלום לאף ספק שירות נוסף מלבד ספק תשתית ו-ISP.
יחד איתי יש עוד מליונים שיושבים בבית ומתרגשים. הטוויטר מלא בהודעות ממקסיקו, צרפת, ונצאולה, אוסטרליה ועוד ועוד. החוויה הפכה להיות חוויה גלובאלית, גדולה ועוצמתית יותר. youtube גם ביצעו אינטגרציה עם טוויטר, וניתן לראות מה אנשים אחרים כותבים בזמן אמת בכל רגע ורגע.
לוידאופילים שביננו: איכות הוידאו אינה נופלת משידורי SD של יס/ הוט. קו האינטרנט שלי בבית הוא 1.5Mbps.
You are never fully dressed without a smile
כן מצאתי בגוגל אני על 8 מגה ADSL ורואים רע מאד.
איך SD ש"לא נופל מYES" ?
עריכה: עשיתי ריפרש לדף כמה פעמים עד ש"תפסתי" קו שידור עם ביטרייט גבוה
המקסימום שהגעתי הוא 712Kbs
איך SD ש"לא נופל מYES" ?
עריכה: עשיתי ריפרש לדף כמה פעמים עד ש"תפסתי" קו שידור עם ביטרייט גבוה
המקסימום שהגעתי הוא 712Kbs
נערך לאחרונה על ידי dizingof ב 26/10/2009 6:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני התחברתי בערך בחמש בבוקר - אז תפסתי קו טוב ללא צורך בריפרש.
איזה כיף לשמוע את בונו שר it's all right... all right.. she moves in mysterious ways על הבוקר....
הבת שלי התעוררה - ואנחנו רואים את ההופעה ביחד... הנה פעילות שלא חשבתי שאני אעשה איתה בגיל כל כך מוקדם
עריכה... עכשיו זה כבר beautiful day...
איזה כיף לשמוע את בונו שר it's all right... all right.. she moves in mysterious ways על הבוקר....
הבת שלי התעוררה - ואנחנו רואים את ההופעה ביחד... הנה פעילות שלא חשבתי שאני אעשה איתה בגיל כל כך מוקדם
עריכה... עכשיו זה כבר beautiful day...
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
פיספסתי!!!
איזה באסה!
שכחתי מזה.........
אולי אני אפצה את עצמי בהופעה חיה שלהם באתונה??? יש בספטמבר 2010 לכל מי שמעוניין..
שכחתי מזה.........
אולי אני אפצה את עצמי בהופעה חיה שלהם באתונה??? יש בספטמבר 2010 לכל מי שמעוניין..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אגב,
ההופעה (והשידוא) עדיין ממשיכים.
אני כרגע עם bitrate של 1Mbps ואיכות השידור משאירה הרחק מאחור את ה-SD של יס.
אין ספק שהיה שווה לקום בחמש בבוקר בשביל זה!
אני חושב שהאירוע היום הוא בהחלט ארוע מכונן. יש כאן ארוע גלובאלי, שחובק 7 יבשות ומליוני צופים, זה ברמת טקס פתיחה של אולימפיאדה אשר נצפה בכל רחבי הגלובוס בו זמנית.
אם U2 משדרים את ההופעה שלהם, live, לכל העולם, איזו סיבה יש ל-HBO לא לשדר את הסדרות שלהם, בתשלום, לכל העולם, ולגרוף יותר רווחים? למה צריך את ה-middle man באמצע?
זו הפעם הראשונה שאני רואה טכנולוגית הפצת תכנים אלטרנטיבית לשידורי לווין או שידורי כבלים. אין לי ספק שבאולימפיאדה הבאה אנחנו כבר נצפה בדרכים אחרות.
וכמו שבונו שר ברגעים אלה על הבמה: the future needs a big kiss
ההופעה (והשידוא) עדיין ממשיכים.
אני כרגע עם bitrate של 1Mbps ואיכות השידור משאירה הרחק מאחור את ה-SD של יס.
אין ספק שהיה שווה לקום בחמש בבוקר בשביל זה!
אני חושב שהאירוע היום הוא בהחלט ארוע מכונן. יש כאן ארוע גלובאלי, שחובק 7 יבשות ומליוני צופים, זה ברמת טקס פתיחה של אולימפיאדה אשר נצפה בכל רחבי הגלובוס בו זמנית.
אם U2 משדרים את ההופעה שלהם, live, לכל העולם, איזו סיבה יש ל-HBO לא לשדר את הסדרות שלהם, בתשלום, לכל העולם, ולגרוף יותר רווחים? למה צריך את ה-middle man באמצע?
זו הפעם הראשונה שאני רואה טכנולוגית הפצת תכנים אלטרנטיבית לשידורי לווין או שידורי כבלים. אין לי ספק שבאולימפיאדה הבאה אנחנו כבר נצפה בדרכים אחרות.
וכמו שבונו שר ברגעים אלה על הבמה: the future needs a big kiss
Re: פיספסתי!!!
תהיה גם בישראל.liranmishani כתב:איזה באסה!
שכחתי מזה.........
אולי אני אפצה את עצמי בהופעה חיה שלהם באתונה??? יש בספטמבר 2010 לכל מי שמעוניין.....
אתה תוכל לזהות אותי בתור הבחור שישן בשק שינה יום לפני שפותחים את הקופות למכירת כרטיסים.
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

Re: פיספסתי!!!
מתי תהיה בישראל? באתר שלהם אנחנו לא מופיעים. המכירה של אתונה מתחילה בעוד שלושה ימים..Shed כתב:תהיה גם בישראל.liranmishani כתב:איזה באסה!
שכחתי מזה.........
אולי אני אפצה את עצמי בהופעה חיה שלהם באתונה??? יש בספטמבר 2010 לכל מי שמעוניין.....
אתה תוכל לזהות אותי בתור הבחור שישן בשק שינה יום לפני שפותחים את הקופות למכירת כרטיסים....
עד שנמצמץ ימכרו הכרטיסים. השאלה אם זה בטוח... כי אם הם בטוח יגיעו ("בטוח" אני מתכוון שהסיכויים לכך גדולים) אז זה שווה לחכות.
תעדכן כשתדע, אני אביא את האוהלים.
בעקבות ההצלחה של ההופעות הבינ"ל בקיץ האחרון (קהל של 100K אצל מדונה, 50K אצל ליאונרד כהן ועוד כמה עשרות אלפים בכל שאר ההופעות שהיו) ישראל הופיעה על הרדאר של חברות ההפקה הבין לאומיות בתור מקום שיש בו קהל שצמא להופעות.
כרגע יש שלוש הופעות על הפרק לקיץ הבא:
1. U2.
2. קולדפלי.
3. בון ג'ובי.
בקיצור - אני משריין כסף לכל הדבר הזה מעכשיו
כרגע יש שלוש הופעות על הפרק לקיץ הבא:
1. U2.
2. קולדפלי.
3. בון ג'ובי.
בקיצור - אני משריין כסף לכל הדבר הזה מעכשיו
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

ההופעה הסתיימה (היא התחיל לפני חמש שעות...).truejoker כתב:טוב , איך אפשר לראות את ההופעה עכשיו , או שאין עותק שלה ? כי פשוט חבל לי שהחמצתי...
לפי מה שהבנתי, אמורים להיות שידורים חוזרים שלה.
היתה הופעה מדהימה ובהחלט אירוע מכונן טכנולוגית!
בתור מעריץ מושבע (הייתי ב10 הופעות 7 מהן מהסיבוב ההופעות האחרון בארה"ב - לפני כחודש)
כרגיל - הופעה מדהימה ומרגשת
כמו שרק U2 יודעים
כמו שרק U2 יודעים
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

Re: היתה הופעה מדהימה ובהחלט אירוע מכונן טכנולוגית!
איזה ניק יש לך...the-edge כתב:בתור מעריץ מושבע (הייתי ב10 הופעות 7 מהן מהסיבוב ההופעות האחרון בארה"ב - לפני כחודש)
כמו שרק U2 יודעים...
רק עפ"י זה רואים......
נ.ב.
עשה טובה גדולה לכולנו, ברגע שאתה יודע על הופעה בארץ תעדכן אותנו פה דחוף!!