בקשת המלצה לטלויזיה חדשה
שלום,
במזל טוב אני מתכוון לקנות את המסך הדק הראשון שלי, קראתי הרבה באתר, המלצות ומדריכים, אבל הייתי שמח לקבל מכם את המלצותיכם האישיות המלומדות לדגם ספציפי לפי הצרכים שאפרט.
דבר ראשון, התקציב הוא די מוגבל, בסביבות 8000, אבל מכיוון שאני קונה רק עוד חודשיים שלושה, אולי המחירים ילכו לכיווני עד אז...
דבר שני אני מעדיף פלזמה, אני לא בטוח ב 100%, אבל זו התחושה שלי עד כה, כי חשוב לי שחור אמיתי וצבעים יותר טבעיים. ויש כמה תופעןות אחרות של LCD שמעצבנות אותי כמו מריחה, פקסליזציה וכאלה.
מבחינת גודל, מדובר בסלון של כמעט 4.5 מטרים, אני חשבתי על 42", בעיקר משיקולי תקציב, הייתי שמח למשהו גדול יותר...
עכשיו, השימושים יהיו לצפיה גם בשידורי טלוויזיה (אני מתכנן לרכוש YES MAX HD), גם בסרטי DVD, וגם ב HTPC. בעיקר בשעות הערב, כלומר ניתן ליצור תנאי צפייה "חשוכים" המתאימים לפלזמה.
HD חשוב לי בעיקרון, כי אני מתכנן להשתמש בטלוויזיה לאורך כמה שנים, וזה יהיה יותר ויותר רלוונטי, אבל אני לא יודע אם זה אומר FULL HD או READY, לא יודע עד כמה ההבדלים ניכרים, כמובן שמעדיף FULL HD...
אז מה אתם אומרים? יש משהו סביר במחיר הזה או שאני אמשיך לפנטז?
תודה מראש!
במזל טוב אני מתכוון לקנות את המסך הדק הראשון שלי, קראתי הרבה באתר, המלצות ומדריכים, אבל הייתי שמח לקבל מכם את המלצותיכם האישיות המלומדות לדגם ספציפי לפי הצרכים שאפרט.
דבר ראשון, התקציב הוא די מוגבל, בסביבות 8000, אבל מכיוון שאני קונה רק עוד חודשיים שלושה, אולי המחירים ילכו לכיווני עד אז...
דבר שני אני מעדיף פלזמה, אני לא בטוח ב 100%, אבל זו התחושה שלי עד כה, כי חשוב לי שחור אמיתי וצבעים יותר טבעיים. ויש כמה תופעןות אחרות של LCD שמעצבנות אותי כמו מריחה, פקסליזציה וכאלה.
מבחינת גודל, מדובר בסלון של כמעט 4.5 מטרים, אני חשבתי על 42", בעיקר משיקולי תקציב, הייתי שמח למשהו גדול יותר...
עכשיו, השימושים יהיו לצפיה גם בשידורי טלוויזיה (אני מתכנן לרכוש YES MAX HD), גם בסרטי DVD, וגם ב HTPC. בעיקר בשעות הערב, כלומר ניתן ליצור תנאי צפייה "חשוכים" המתאימים לפלזמה.
HD חשוב לי בעיקרון, כי אני מתכנן להשתמש בטלוויזיה לאורך כמה שנים, וזה יהיה יותר ויותר רלוונטי, אבל אני לא יודע אם זה אומר FULL HD או READY, לא יודע עד כמה ההבדלים ניכרים, כמובן שמעדיף FULL HD...
אז מה אתם אומרים? יש משהו סביר במחיר הזה או שאני אמשיך לפנטז?
תודה מראש!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
כל המסכים שנמכרים היום מסוגלים להציג HD.nexos כתב:asaf23, נשמע לי מפתיע מה שאתה אומר, יש דגם ספציפי מומלץ לדוגמא?
כי אני מניח שאתה מתכוון לפלזמה, אבל האם זה HD?...
מהמרחק שלך לגדלים המדוברים אין לך סיבה לרכוש FHD.
אכן פלזמה "50 תיתן לך תמורה טובה
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
nexos שלום לך .
מרחק הצפייה שלך מחייב מסך בגודל 50 אינצ' . ומומלץ מסך פלזמה HDR 1368-768 .
שים לב ... אם יש בכוונתך לחבר מחשב לצורכי עבודה למסך הפלזמה אז מסך הפלזמה אינו מתאים לך .
מסכי הפלזמה אינם מיועדים לחיבור למחשב לצורכי עבודה .
יום טוב ובהצלחה .
מרחק הצפייה שלך מחייב מסך בגודל 50 אינצ' . ומומלץ מסך פלזמה HDR 1368-768 .
שים לב ... אם יש בכוונתך לחבר מחשב לצורכי עבודה למסך הפלזמה אז מסך הפלזמה אינו מתאים לך .
מסכי הפלזמה אינם מיועדים לחיבור למחשב לצורכי עבודה .
יום טוב ובהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
לא ממש לצרכי עבודה,
זה HTPC למטרות מדיה בעיקר, לא שלא יוצא לי לגלוש בסלון לפעמים באינטרנט, אבל לא ברמה של עריכת מסמכים וכאלה, לא נראה לי שזה יהיה בעייה.
בכל מקרה, בטווח מחירים בזאפ לפחות אני רואה Panasonic TXP50X10 שזה HDR 1368-768, וכמה עם רזולוציה מאוד קובה לזה כמו ה Panasonic TH50PV80 HDR 1336-768
יש המלצות?
זה HTPC למטרות מדיה בעיקר, לא שלא יוצא לי לגלוש בסלון לפעמים באינטרנט, אבל לא ברמה של עריכת מסמכים וכאלה, לא נראה לי שזה יהיה בעייה.
בכל מקרה, בטווח מחירים בזאפ לפחות אני רואה Panasonic TXP50X10 שזה HDR 1368-768, וכמה עם רזולוציה מאוד קובה לזה כמו ה Panasonic TH50PV80 HDR 1336-768
יש המלצות?
לנו בבית יש פלזמה פנסוניק C10. אני נהנה מכל רגע. יש גם יצרנים אחרים כמו LG (דגם פופולרי-PQ300) וסמסונג.nexos כתב:asaf23, נשמע לי מפתיע מה שאתה אומר, יש דגם ספציפי מומלץ לדוגמא?
כי אני מניח שאתה מתכוון לפלזמה, אבל האם זה HD?...
זה אכן HD. יש גם פלזמות FULL HD אך במרחק שלך נראה לי שאין הבדל. פלזמות FULL יקרות יותר
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
יש לי את ה50X10 של פנסוניק, ואני רואה ממרחק קצת פחות ממך (4 מ' בערך).
גם אצלי רוב הצפייה היא בערב. המסך מחובר ל-YES MAX HD ורואים בה מעולה, HD רואים פנטסטי. מהמרחק שלך אין טעם לFULL HD.
גם אצלי רוב הצפייה היא בערב. המסך מחובר ל-YES MAX HD ורואים בה מעולה, HD רואים פנטסטי. מהמרחק שלך אין טעם לFULL HD.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
שאלה ל asaf23 ו ivanhoe888 או לכל מי שהשווה בין פנסוניק C/X10 ל B550 של סמסונג (פלזמות),
יצא לי להשוות בין הדגמים B450 של סמסונג וPQ300 ו PQ70 של LG מול C10 ו X10 של פנסוניק (כולם HDR),
אחרי הרבה זמן של השוואה בחנויות אהבתי את פנסוניק הכי הרבה,
עכשיו אני רואה שה B550 של סמסונג לא עולה כל כך הרבה יותר מהפנסוניק, והיא FHD וגם כן עם נתונים מרשימים,
עם ביקורות וציונים דומים בכל מני אתרים בחו"ל.
רק מה, שאותה לא לקחתי בחשבון להשוואה (לא הייתי מודע למחיר) כשהייתי בחנויות,
האם יצא לכם להשוות ביניהם ולהתרשם מה B550 בשידורי SD מול ה X10?
אצלי המרחק הוא 3.8 מטר, ואני מניח שרוב הזמן אני יראה SD.
אני מודע שלשידורי SD מומלץ HDR על FHD, אבל אני לא בטוח שזה כבר נכון.
יצא לי להשוות בין הדגמים B450 של סמסונג וPQ300 ו PQ70 של LG מול C10 ו X10 של פנסוניק (כולם HDR),
אחרי הרבה זמן של השוואה בחנויות אהבתי את פנסוניק הכי הרבה,
עכשיו אני רואה שה B550 של סמסונג לא עולה כל כך הרבה יותר מהפנסוניק, והיא FHD וגם כן עם נתונים מרשימים,
עם ביקורות וציונים דומים בכל מני אתרים בחו"ל.
רק מה, שאותה לא לקחתי בחשבון להשוואה (לא הייתי מודע למחיר) כשהייתי בחנויות,
האם יצא לכם להשוות ביניהם ולהתרשם מה B550 בשידורי SD מול ה X10?
אצלי המרחק הוא 3.8 מטר, ואני מניח שרוב הזמן אני יראה SD.
אני מודע שלשידורי SD מומלץ HDR על FHD, אבל אני לא בטוח שזה כבר נכון.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

ל-SD מסך HD READY עדיין יהיה יותר טוב (ותקנו אותי אם אני מטעה). אם רוב הזמן תראה SD, ממילא לא משתלם לך הסמסונג, שלפי מה שהבנתי קצת בעייתי.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

לפני שחיברתי את הX10 לYES MAX HD, הוא היה מחובר לYES MAX רגיל דרך SCART ותוכן SD היה מעולה.