מה ההבדלים בין PS3 הנקנה במדינות שונות
שלום,
אני מעוניין להתחדש ב PS3 בקרוב ויש לי אופציות להביא עם חברים שחלקם נוסעים למזרח וחלקם לארה"ב במועד מאוחר יותר..
השאלה שלי הוא מה ההבדלים בין הקונסולות? האם משחקים מהמזרח או מהארץ יעבדו על PS3 שנקנה בארה"ב (ונהפוכו) ? האם הסרטים מחולקים ל ZONES והאם יש סרטי מולטיזון?
אם יש עוד דברים חשובים (כגון שנאי למתח.. , אחריות ) אודה מאוד.
בסך הכל , ההבדל במחיר הוא משמעותי מאוד , ומוריד את החשק לקנות את הקונסולה בארץ.
אני מעוניין להתחדש ב PS3 בקרוב ויש לי אופציות להביא עם חברים שחלקם נוסעים למזרח וחלקם לארה"ב במועד מאוחר יותר..
השאלה שלי הוא מה ההבדלים בין הקונסולות? האם משחקים מהמזרח או מהארץ יעבדו על PS3 שנקנה בארה"ב (ונהפוכו) ? האם הסרטים מחולקים ל ZONES והאם יש סרטי מולטיזון?
אם יש עוד דברים חשובים (כגון שנאי למתח.. , אחריות ) אודה מאוד.
בסך הכל , ההבדל במחיר הוא משמעותי מאוד , ומוריד את החשק לקנות את הקונסולה בארץ.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
בקצרה:
1) המשחקים לא מוגבלים באיזורים. כל קונסולה תריץ כל משחק.
2) הסרטים כן מוגבלים. רוב הסרטים הם region free, אבל יש לא מעט (בסביבות השליש, אני חושב) שכן מוגבלים איזורית.
3) לא צריך שנאי מתח, לא משנה מאיפה תביא את הקונסולה לא תהיה לך אחריות, ואם תביא אותה מהמזרח הרחוק, בחירות יתבצעו באמצעות עיגול במקום איקס.
1) המשחקים לא מוגבלים באיזורים. כל קונסולה תריץ כל משחק.
2) הסרטים כן מוגבלים. רוב הסרטים הם region free, אבל יש לא מעט (בסביבות השליש, אני חושב) שכן מוגבלים איזורית.
3) לא צריך שנאי מתח, לא משנה מאיפה תביא את הקונסולה לא תהיה לך אחריות, ואם תביא אותה מהמזרח הרחוק, בחירות יתבצעו באמצעות עיגול במקום איקס.
קניתי PS3 מארה"ב, ה"חיסרון" היחיד הוא שבחיבור אנלוגי לטלוויזיה, חובה תמיכה בNTSC. מכיוון שלקנות PS3 לטלוויזיה אנלוגית זו טיפשות במקרה הטוב, נותר רק העניין של האחריות.
אני קניתי את שלי עם עוד שלט, משחק חדש וכבל HDMI ב350$, שהם כ1300 ש"ח. המחיר בארץ לערכה דומה הוא באזור ה2500 ש"ח. כמעט פי 2 מחיר.. לי זה נשמע כדאי.
אני קניתי את שלי עם עוד שלט, משחק חדש וכבל HDMI ב350$, שהם כ1300 ש"ח. המחיר בארץ לערכה דומה הוא באזור ה2500 ש"ח. כמעט פי 2 מחיר.. לי זה נשמע כדאי.