בעית צפייה בBlu-Ray, בטלוויזית LG SCARLET החדשה.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Murdock18 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 80
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום רב, חברים. יש לי 2 טלביזיות LCD בבית. האחת פשוטה של חברת METZ הגרמנית והידועה לשמצה, והשנייה היא SCARLET 2 של חברת LG. רק היום קיבלתי את סקאלרט השנייה, וחיברתי אליה את ה-PS3 בציפייה לראות סרטי BLU-RAY באיכות צפייה מדהימה. לאכזבי, גיליתי שיש הבהובים קלים של בהירות, אשר לא נפסקים כלל, גם בעת עצירת הסרט! הבעיה הזו לא קיימת בדגם של METZ שהזכרתי לעיל. הכבל תקין, חיברתי אותו ל-DVD וישירות ל-LG והתצוגה הייתה רגילה, ללא הפרעות. אם כך, הבעיה היא לא ב-PS3 שמוצג היטב בטלביזית ה-METZ, והבעיה היא לא בכבל, שמוצג היטב בחיבור אל ה-DVD שמובר ישירות ל-LG. אם כך, הבעיה היחידה האפשרית היא הטלביזיה LG SCARLET, אלא אם כן אתם יודעים אחרת?

הבעיה היא שזה קורה בשלושת חיבורי ה-HDMI שמאחורי הטלביזיה, מה שאומר שהטלביזיה לא מצליחה להתמודד עם הבלו-ריי. השאלה היא מה יכולה להיות בדיוק הבעיה כאן? הרי שהכבל תקין, וכמו כן ה-PS3 תקין בטלביזיה אחרת. למה הטלביזיה החדישה רגישה כל כך לבלו-ריי? איך לפתור את הבעיה? האם כל הטלביזיות בדג הספציפי הן רגישות כך, ולא מציגות טוב את הבלו-ריי? או שמדובר רק בעותק שלי שקיבלתי? כלומר, האם קיבלתי עותק פגום או שזו בעיה רחבה יותר?

בתודה מראש, וסליחה אם הבעיה לא מוסברת כהלכה. :evil:

עריכה: שכחתי לציין שהטלביזיה לא נמצאת במצב "חיישן חכם", כך שזו לא הבעיה.

lilbiggie
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 256
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

אפשר לשאול על איזה דגם של הLG אתה מדבר ? LH70YR או LH50YR? אולי דגם אחר?
If u cant beat'em,Join'em...then beat'em..

Murdock18 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

מדובר על דגם LH70YR :cry:

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4970
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #4 

הסרטי BD הם מקוריים או ריפים?
לדעתי יש לך בעיית סנכרון של תדרי המסך.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

Murdock18 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

מקוריים לחלוטין, כמובן. ניסיתי מס' סרטים, בכולם אותה הבעיה. בעיה נוספת בזמן הניגון היא תקיעה של פחות מחצי שנייה (ממש ממש קצרה, בלתי ניתנת לתזמון וכמעט בלתי ניתנת לתשומת לב), ואז הוידיאו נראה כרץ מהר יותר ממה שהוא אמור. כל זה גורם לחווית צפייה לא אמינה בעליל. אני לא בטוח לגבי הבעיה הזו, אם כי חוששני שהיא אכן קיימת. אבל כפי שציינתי, יכול להיות שאני טועה.

ובכן, מהי בעיית סנכרון של תדרי מסך, ואיך למעשה פותרים אותה?

boapinta
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #6 

זה מסך שאמור להיות בנוי לצפיית סרטי בלוריי בלי שום רגישות, אני ממליץ על הפעלת אחריות והזמנת טכנאי אם אתה בטוח שהבעיה לא בנגן שלך...

Murdock18 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

נאמר לי ע"י נציג מומחה של סוני שיש מס' טלביזיות עם רגישות יתר, דבר שגורם למשל לפסים בממיר (היה לי ותוקן ע"י הרכבת איזולטור) ולבעיות צפייה בסרטי FULL HD (כגון ההבהובים שיש לי, והתקיעת תמונה לחצי שנייה ואז תמונה מהירה מדי)... כמו כן, הוסיף הנציג, שזאת ניתן לפתור ע"י רכישת כבל MONSTER HDMI. רציתי לדעת האם ייתכן הדבר? נשמע אפשרי, אבל אני לא בטוח... אחרי הכול, הטלביזיה אכן הייתה רגישה לחשמל הסטטי הרב שקיבלה ע"י הממיר, שנפתר כאמור ע"י איזולטור... אז, הייתכן שהפתרון כ"כ קל, והבעיה היא כה פשוטה? :roll:

בלי קשר, אגב, הזמנו טכנאי במסגרת האחריות, אשר אמור להגיע ביום חמישי הקרוב אלינו.

is99
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 146
נתן תודות: 0

שליחה #8 

נו מה נגמר ? מה הייתה הבעיה ?

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #9 

Murdock18 כתב:נאמר לי ע"י נציג מומחה של סוני שיש מס' טלביזיות עם רגישות יתר, דבר שגורם למשל לפסים בממיר (היה לי ותוקן ע"י הרכבת איזולטור) ולבעיות צפייה בסרטי FULL HD (כגון ההבהובים שיש לי, והתקיעת תמונה לחצי שנייה ואז תמונה מהירה מדי)... כמו כן, הוסיף הנציג, שזאת ניתן לפתור ע"י רכישת כבל MONSTER HDMI. רציתי לדעת האם ייתכן הדבר? נשמע אפשרי, אבל אני לא בטוח... אחרי הכול, הטלביזיה אכן הייתה רגישה לחשמל הסטטי הרב שקיבלה ע"י הממיר, שנפתר כאמור ע"י איזולטור... אז, הייתכן שהפתרון כ"כ קל, והבעיה היא כה פשוטה? :roll:

בלי קשר, אגב, הזמנו טכנאי במסגרת האחריות, אשר אמור להגיע ביום חמישי הקרוב אלינו.
...
Murdock18 .

הסיפור הזה נשמע קצת לא לעניין . ותכף אסביר .

מה הקשר בין נגן בלוריי של סוני לכבל מונסטר HDMI .

לדעתי יש לך בעיה במסך . ברגע הנגן מחובר למסך אחר והכל תקין . אז מה הקשר לכבל .

תבדוק הייטב את הנושא לפני שאתה מתחיל להכנס לכל מחנח הוצאות לא דרושות .

בהצלחה . (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”