היום מתחיל מבצע ברשת זו בו כל מי שרוכש שני משחקים מקבל את השלישי חינם. בהנחה שמשחק ממוצע עולה כ 50 דולר, מקבלים 3 משחקים ב 100 דולר, קרי משחק אחד יעלה כ 33 דולר. בהחלט מבצע ראוי, עכשיו רק נשאר לפנטז שאנחנו תושבי ארה"ב
מבצע ב Best Buy, קנה 2 משחקים קבל את השליש חינם
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://www.joystiq.com/2009/10/25/psa-b ... rts-today/
היום מתחיל מבצע ברשת זו בו כל מי שרוכש שני משחקים מקבל את השלישי חינם. בהנחה שמשחק ממוצע עולה כ 50 דולר, מקבלים 3 משחקים ב 100 דולר, קרי משחק אחד יעלה כ 33 דולר. בהחלט מבצע ראוי, עכשיו רק נשאר לפנטז שאנחנו תושבי ארה"ב
-
Huber
- חבר במועדון HT

אתה שואל אם אני מאמין או אומר שאני מאמין? בכל מקרה, אני מאמין שהתשובה היא לא בשני המיקרים. אין פה מישהו שיש לו מישהו בארה"ב שיכול לשלוח לו?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
יש לי אח בארה"ב, אבל לא מצאתי שלושה משחקים שאני רוצה.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
היה מבצע דומה לאחרונה בTOYS R US, שגם פורסם פה (יפה שאחד מרים את הכפפה והמתחרים קופצים על זה שם...)
וגם..לא מצאתי 3 משחקים שהייתי קונה. לא כרגע בכל אופן - יש כמה בקנה אבל עוד לא יצאו
וגם..לא מצאתי 3 משחקים שהייתי קונה. לא כרגע בכל אופן - יש כמה בקנה אבל עוד לא יצאו
-
Huber
- חבר במועדון HT

בבסט ביי יש מגוון הרבה הרבה יותר גדול תחת המבצע הזה, אני בקלות מצאתי 3 שרציתי.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

ushops?
-
Huber
- חבר במועדון HT

MAL - למי קראת ushops?!
לאלו מאיתנו שלא מכירים את השירות (זה שירות משלוחים אני מניח?) - על מה מדובר?
אני מניח שהכוונה זה - אני כרגע קורא מה זה בדיוק:
http://www.ushops.co.il/
לאלו מאיתנו שלא מכירים את השירות (זה שירות משלוחים אני מניח?) - על מה מדובר?
אני מניח שהכוונה זה - אני כרגע קורא מה זה בדיוק:
http://www.ushops.co.il/
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

איתם הבאתי את סט הרוק בנד הראשון שלי, הרסיבר שיש לי כרגע בבית, שתי מכונות גלידה ועוד כמה דברים קטנים. בדברים גדולים זה משתלם (על הרסיבר חסכתי בכיף 3000 ש"ח, על רוק בנד כמה מאות, מכונות גלידה כאלה פשוט אין בארץ).
-
Huber
- חבר במועדון HT

מתנצל, לא יוצא לי היום לברר את המחיר והפרוצדורה שם - מישהו אחר פה מתנדב?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

צריך הערכה של גודל החבילה, ואז זה פשוט מאוד לבדוק את הנושא. יש להם מחשבון, ומבדיקה שלי הוא נותן תוצאות מדוייקות.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

זה לא ישתלם.
המסים הם בסביבות ה30% - שלושה משחקים ב120$ יהיו חייבים ב40$ מס. תוסיפו עוד משהו כמו 20$ משלוח (כי זה המינימום שעולה שם דואר אוויר), והשילוח+מסים כבר הגיע למחיר של משחק מלא נוסף - כבר עדיף להזמין משחק אחד כל פעם מחנויות ששולחות לארץ.
המסים הם בסביבות ה30% - שלושה משחקים ב120$ יהיו חייבים ב40$ מס. תוסיפו עוד משהו כמו 20$ משלוח (כי זה המינימום שעולה שם דואר אוויר), והשילוח+מסים כבר הגיע למחיר של משחק מלא נוסף - כבר עדיף להזמין משחק אחד כל פעם מחנויות ששולחות לארץ.
-
Huber
- חבר במועדון HT

כן, הנחתי כך. זה משתלם רק אם מישהו משם שולח את זה רגיל (אחד אחד במשלוח הכי זול) ולא דרך חברות.
המחיר בבסט ביי למשחקים החדשים הוא בדר"כ 59.99$, לזה לעיתים צריך להוסיף TAX.Huber כתב:כן, הנחתי כך. זה משתלם רק אם מישהו משם שולח את זה רגיל (אחד אחד במשלוח הכי זול) ולא דרך חברות....
אני נכנסתי ל TOYSRUS שהיה להם המבצע, ונשאר להם רק משחקים ישנים יותר (למרות שהיה לדוגמא את בטמן וכו'). בסוף לא היתה ברירה, ונכנסתי ל gamestop ורכשתי במחיר מלא את uncharted 2, jaidan ninja 2 (כלומר ב 60$ +TAX ).