שלום
הורדתי כמה סרתי HD ושמתי לב שהאיכות לא משהוא והם שוקלים בסביבות ה 9GB רעים מתושתש כזה ולא חד חוץ ממין סרטון פרודיה קצר שרעים בו ממש טוב וחד אני משתמש במדיה סנטר בוינדוס 7 עם המקודדים שממליצים בסדר ההתקנה על מחשב
Q9550 וכרטיס מסח 9500 GT הסרט עובד חלק אך לא כל כך חד ואיכותי יש רעיונות ??
נ.ב אני ראוה אותו על מסח מחשב T240 של סמסונג שהוא תומך 1900X1200
תודה מראוש יותם
היי יותם, ברוך הבא לפורום
קצת תיקונים
משהוא => משהו
רעים => רואים
מתושתש => מטושטש
מסח => מסך
אני מניח ש"ראוה" ו "מראוש" פשוט התבלבת בהקלדה...
ולבעייתך,
אני הייתי מתחיל בבדיקה של סרט הדגמה, חפש באינטרנט את הסרטים החינמיים BIG BUCK BUNNY או ELEPHANT'S DREAM, הם סרטי 1080P באיכות מעולה שיאפשרו לך לבדוק את המערכת שלך.
שנית תבדוק באיזה קודקים המערכת שלך משתמשת: תוריד את התוכנה GRAPH EDIT ותגרור לתוכה אחד מהסרטים, אתה אמור לראות את ה"נתיב" שעובר הסרט במקודדים שלך, נשמח אם תצרף תמונה של זה.
אחרי זה נראה איך ממשיכים
מהתמונה נראה שאתה משתמש במקודדים של W7, המלצה שלי
תסיר את כל הקודקים במחשב, תתקין את חבילת הקודקים של SHARK007 ל WIN7 מהאתר SHARK007.NET
תתקין שם הכל ותדאג ש FFDSHOW יהיה זה שמפענח לך את הסרטים
תודה רבה לך אני עדין לא רועה שיפור בתמונה והסרטונים שהמצלצתה לי מדעימים מבחינת גרפיקה וחדות יש לך המלצה לקבוצות שמפיצות סרטים בHD באיכות טובה כי כל הסרטים שאני הורדתי באיכות לא משהוא כמו לדוגמה הורדתי את Quantum.of.Solace.1080p.BluRay.x264-REFiNED והתמונה לא חדה גם ב Knowing.1080p.BluRay.x264-ETHOS אותו דבר יש דרך להוריד סרטים ב HD טובים ?
ושוב תודה ענקית
staticx כתב:היי יותם, ברוך הבא לפורום
קצת תיקונים
משהוא => משהו
רעים => רואים
מתושתש => מטושטש
מסח => מסך
ולבעייתך,
אני הייתי מתחיל בבדיקה של סרט הדגמה, חפש באינטרנט את הסרטים החינמיים BIG BUCK BUNNY או ELEPHANT'S DREAM, הם סרטי 1080P באיכות מעולה שיאפשרו לך לבדוק את המערכת שלך.
שנית תבדוק באיזה קודקים המערכת שלך משתמשת: תוריד את התוכנה GRAPH EDIT ותגרור לתוכה אחד מהסרטים, אתה אמור לראות את ה"נתיב" שעובר הסרט במקודדים שלך, נשמח אם תצרף תמונה של זה.
אחרי זה נראה איך ממשיכים
קצת תיקונים
משהוא => משהו
רעים => רואים
מתושתש => מטושטש
מסח => מסך
ולבעייתך,
אחרי זה נראה איך ממשיכים
...
הבנאדם דיסלקט,על זה אתה מסתלבט????
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
יותם, בעיקרון סרטים איכותיים יותר ככל שהקובץ גדול יותר
MKV של 15 גיגה בד"כ כלל יתנו איכות טובה יותר מאלה של 8
אם אתה לא רוצה להתפשר, תצפה בבלוריי המקורי עצמו, אבל זה בד"כ מצריך להגיע לספריית הוידאו או הורדה של 40 גיגה..בכל אופן שניהם לוקחים הרבה זמן
staticx כתב:אני הייתי מתחיל בבדיקה של סרט הדגמה, חפש באינטרנט את הסרטים החינמיים BIG BUCK BUNNY או ELEPHANT'S DREAM, הם סרטי 1080P באיכות מעולה שיאפשרו לך לבדוק את המערכת שלך.
...
הרשה לי לחלוק עליך ידידי, לדעתי סרט מצוייר אינו יכול להיות מדד לאיכות צפייה. ברוב המקרים סרטים מצויירים נראים טוב יותר ויכולים להטעות לגבי איכות מסך ו/או איכות מקור השידור
קצת תיקונים
משהוא => משהו
רעים => רואים
מתושתש => מטושטש
מסח => מסך
ולבעייתך,
אחרי זה נראה איך ממשיכים