הפעלת רמקולים במרפסת בלי להפעיל את הרמקולים בתוך הבית ?
שלום,
אני מתכנן לקנות רסיבר הרמן קרדון 255 או אונקיו 606. יש לי כמה יציאות של רמקולים בבית (מורל שקועים בגבס דגם HQ21), בבנייה כרגע, כששתיים מהן נמצאות בגינה (סאטליטים JBL או רמקולים מיועדים לגינה). האם, כאשר ארצה לשמוע מוזיקה בגינה, אך לא להשמיע בתוך הבית, זה יהיה אפשרי ? האם צריך לחפש רסיבר שתומך ב - ZONE 2 או ב - Multizone ?
תודה,
רונן
אני מתכנן לקנות רסיבר הרמן קרדון 255 או אונקיו 606. יש לי כמה יציאות של רמקולים בבית (מורל שקועים בגבס דגם HQ21), בבנייה כרגע, כששתיים מהן נמצאות בגינה (סאטליטים JBL או רמקולים מיועדים לגינה). האם, כאשר ארצה לשמוע מוזיקה בגינה, אך לא להשמיע בתוך הבית, זה יהיה אפשרי ? האם צריך לחפש רסיבר שתומך ב - ZONE 2 או ב - Multizone ?
תודה,
רונן
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כל רסיבר נורמלי נותן היום אפשרות לשני אזורים.
האפשרויות הן:
אזור 1 בלבד.
אזור 2 בלבד.
אזור 1+2.
יש רסיברים שמאפשרים גם אזור שלישי ליציאות רמקולים שלא בשימוש (למשל שני האחוריים מתצורת 7.1 כשמתמשים רק ב-5.1).
יש רסיברים שנותנים לשמוע באזורים האחרים מקור אחר ממה ששומעים באזור 1.
האפשרויות הן:
אזור 1 בלבד.
אזור 2 בלבד.
אזור 1+2.
יש רסיברים שמאפשרים גם אזור שלישי ליציאות רמקולים שלא בשימוש (למשל שני האחוריים מתצורת 7.1 כשמתמשים רק ב-5.1).
יש רסיברים שנותנים לשמוע באזורים האחרים מקור אחר ממה ששומעים באזור 1.
יש רסיברים שתומכים כמו שאמרו בZONE נוסף ובעצם מה שאתה שומע בחדר המרכזי (ZONE 1) אתה יכול גם לשמוע באזור נוסף ע"י הדלקה של הרמקולים דרך הרסיבר. ברסיברים מתקדמים יותר ניתן גם לשלוח לאזור השני מקור סאונד אחר, לדוגמא לראות סרט בסלון ולשלוח רדיו לרמקולים החיצוניים.
ממה שראית ההרמן לא תומך והאונקיו כן.
ממה שראית ההרמן לא תומך והאונקיו כן.
אתה בטוח בזה? לא בדקתי בעצמי אבל עד כמה שידוע לי ההרמן כן תומך כאשר המקור הוא בחיבור אנלוגי.steveomri כתב:יש רסיברים שתומכים כמו שאמרו בZONE נוסף ובעצם מה שאתה שומע בחדר המרכזי (ZONE 1) אתה יכול גם לשמוע באזור נוסף ע"י הדלקה של הרמקולים דרך הרסיבר. ברסיברים מתקדמים יותר ניתן גם לשלוח לאזור השני מקור סאונד אחר, לדוגמא לראות סרט בסלון ולשלוח רדיו לרמקולים החיצוניים.
ממה שראית ההרמן לא תומך והאונקיו כן....
עדכון: בדקתי בחוברת המשתמש וזכרתי נכון, הוא כן תומך...