שאלה על Windows Media Center
היי לכולם....
בקרוב אני אקבל מחשב חדש שבו יהיה את כל הסדרות והסרטים שאני אוהב ואני הולך להכניס לשם את כל הדיסקים שצרבתי, בנוסף גם יהיה לי כרטיס טלויזיה שיאפשר לי לראות טלויזיה דרך המחשב ( ולהקליט אם ארצה). כמו כן, אני הולך לחבר טלויזיה למחשב ולצפות בסרטים/סדרות דרכה.
עיינתי פה בפורום ובעוד כמה מקומות על המדיה סנטר והבנתי שהוא קיים בשביל HTPC, אך לא ממש הבנתי אם יש אפשרות לשים אותו על מחשב רגיל שמותקן עליו XP רגיל.
זה נראה לי תוכנה מאוד נוחה לתפעול דרך הטלויזיה והייתי רוצה להתקין אותה במחשב שלי. השאלה אם זה אפשרי בכלל.
תודה לעוזרים,
עדי.
בקרוב אני אקבל מחשב חדש שבו יהיה את כל הסדרות והסרטים שאני אוהב ואני הולך להכניס לשם את כל הדיסקים שצרבתי, בנוסף גם יהיה לי כרטיס טלויזיה שיאפשר לי לראות טלויזיה דרך המחשב ( ולהקליט אם ארצה). כמו כן, אני הולך לחבר טלויזיה למחשב ולצפות בסרטים/סדרות דרכה.
עיינתי פה בפורום ובעוד כמה מקומות על המדיה סנטר והבנתי שהוא קיים בשביל HTPC, אך לא ממש הבנתי אם יש אפשרות לשים אותו על מחשב רגיל שמותקן עליו XP רגיל.
זה נראה לי תוכנה מאוד נוחה לתפעול דרך הטלויזיה והייתי רוצה להתקין אותה במחשב שלי. השאלה אם זה אפשרי בכלל.
תודה לעוזרים,
עדי.
קודם כל, תודה על התגובה......staticx כתב:אכן תוכנה דיי נוחה
בשביל XP אתה צריך מהדורה מיוחדת שנקראת XP MEDIA CENTER EDITION 2005
לא ממליץ בכלל
לך על WIN7. כל מחשב , בייחוד חדש, שמריץ XP יכול להריץ WIN7....
דבר שני, אני לא מעוניין להתקין כרגע 7, אני רוצה לחכות כמה חודשים ואז אתקין אותה.
במידה ואתקין 7, תהיה בעיה כלשהי להריץ את התוכנה הנ"ל על מחשב רגיל?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יש בראש הפורום את שרשור המדריכים. שם תמצא את כל הלינקים שאתה צריך, כולל מדריך למדיה פורטל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"