מזג אוויר סוער ומערכת קולנוע ביתית
ביום חמישי היתה סערה קטנה בצפון הארץ. המגבר היה דלוק בסלון והשמיע רדיו, ולאחר שהיר ברק, הווליום שלו קפץ פלאים והוא השתתק.
היום כשאני מדליק אותו הוא רושם הודעה שלא ראיתי מעולם-
DSP MICON NG
המגבר הוא מסוג- JVC-RX5022V בן 3.
שאלתי היא כזו-
1. למישהו יש מושג מה ההודעה הזו אומרת?
2.מישהו מכיר מעבדה בחיפה שתתקן לי את המכשיר בהגינות?
3. האם פשוט לוותר ולקנות מגבר חדש?
תודה מראש
היום כשאני מדליק אותו הוא רושם הודעה שלא ראיתי מעולם-
DSP MICON NG
המגבר הוא מסוג- JVC-RX5022V בן 3.
שאלתי היא כזו-
1. למישהו יש מושג מה ההודעה הזו אומרת?
2.מישהו מכיר מעבדה בחיפה שתתקן לי את המכשיר בהגינות?
3. האם פשוט לוותר ולקנות מגבר חדש?
תודה מראש
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה על התגובה המהירה.
המערכת שלי די בסיסית ומורכבת מחלקים שלא חביבים כל כך על חברי האתר כמו רמקולים של bose ו infinity. יכול להיות שהיא תשמע יפה יותר עם מגבר יותר רציני, אבל נראה לי שאם השקעה בתיקון תהיה סבירה אני אעדיף להשאר עם ה- JVC הפשוט. אני פשוט לא מבין כל כך בחשמל, לפי מה שתיארתי בטח תוכל לנחש איזה רכיב נפגע ומה עשוי להיות מחיר של להחליף אותו, ואני רוצה לדעת את הנתונים האלו לפני שאני לוקח את המכשיר למעבדה בה יכולים לעשות "שמות" בבחור שלא מבין בזה כלום.
המערכת שלי די בסיסית ומורכבת מחלקים שלא חביבים כל כך על חברי האתר כמו רמקולים של bose ו infinity. יכול להיות שהיא תשמע יפה יותר עם מגבר יותר רציני, אבל נראה לי שאם השקעה בתיקון תהיה סבירה אני אעדיף להשאר עם ה- JVC הפשוט. אני פשוט לא מבין כל כך בחשמל, לפי מה שתיארתי בטח תוכל לנחש איזה רכיב נפגע ומה עשוי להיות מחיר של להחליף אותו, ואני רוצה לדעת את הנתונים האלו לפני שאני לוקח את המכשיר למעבדה בה יכולים לעשות "שמות" בבחור שלא מבין בזה כלום.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
התקשרתי לחברת חשמל, הם פתחו לי קריאת תלונה אבל בגלל שזה גורם עליון ספק אם הם באמת יכסו את זה.
אני אנסה לתקן אותו, ואם עוד יומיים תראו שאלה שלי בנושא התייעצות איזה רסיבר חדש לקנות, אז כנראה שעלות התיקון הייתה גבוהה מידי.
כדי להמנע משטויות כאלו בעתיד, מה זה, כמה ולמה ה- SURGE PROTECTOR.
אני אנסה לתקן אותו, ואם עוד יומיים תראו שאלה שלי בנושא התייעצות איזה רסיבר חדש לקנות, אז כנראה שעלות התיקון הייתה גבוהה מידי.
כדי להמנע משטויות כאלו בעתיד, מה זה, כמה ולמה ה- SURGE PROTECTOR.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
מוות
קריד לא סיפרת מה נגמר,גם לי מת dvd של סוני יומיים אחרי
שנגמרה האחריות,בשקם אלקטריק שם קניתי אמרו שאין סיכוי
שאפשר לעשות משהו בשבילי לא מצידם ולא מצד ישפאר
מעשה לא חכם,כי אני כבר לא קונה שום מוצר לא מהם
ולא מהיבואן,פרנציפ,בחברת חשמל אמרו שאבוא בטענות לדני רופ
אני מקוה שהסתדרת
שנגמרה האחריות,בשקם אלקטריק שם קניתי אמרו שאין סיכוי
שאפשר לעשות משהו בשבילי לא מצידם ולא מצד ישפאר
מעשה לא חכם,כי אני כבר לא קונה שום מוצר לא מהם
ולא מהיבואן,פרנציפ,בחברת חשמל אמרו שאבוא בטענות לדני רופ
אני מקוה שהסתדרת
אמן מייסר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
surge protector יגן עלינו רק במקרה ומדובר בקפיצת חשמל דרך רשת החשמל (יש לחברת החשמל לוגים שיכולים לבדוק אם זה באמת קרה באשמתם). אם זה באשמת חברת החשמל, הם צריכים לשלם לך פיצויים על הנזק ויש להם תקציב יעודי לכך.
מצד שני, אם זה היה ספייק מקומי בגלל ברק (כלומב בבניין עצמו, או כתוצאה מ-EMP קטן מהברק) אז רק אם יש לך ביטוח מוצרי חשמל בבית תוכל לקבל איזה שהוא כיסוי. במקרה שלי, אני מקבל כיסוי כזה אוטומטית עם ביטוח תכולת הדירה (אם כי זה ביטוח די חנטריש, ומכסה בעיקר את מוצרי החשמל "הלבנים").
מצד שני, אם זה היה ספייק מקומי בגלל ברק (כלומב בבניין עצמו, או כתוצאה מ-EMP קטן מהברק) אז רק אם יש לך ביטוח מוצרי חשמל בבית תוכל לקבל איזה שהוא כיסוי. במקרה שלי, אני מקבל כיסוי כזה אוטומטית עם ביטוח תכולת הדירה (אם כי זה ביטוח די חנטריש, ומכסה בעיקר את מוצרי החשמל "הלבנים").
מחברת החשמל חזרו אליי, ואמרו במכתב מנוסח יפה שהם לא מכסים נזקים של כוח עליון.
את המגבר ששבק חיים לא ניתן ולא שווה לתקן.
זהו, בערך כל השבועים האחרונים היה לי את התענוג להסתובב מחנות לחנות כדי לשמוע .
מה שבטוח, המגבר החדש יהיה מחובר ל- surge protector, ובלילות סוערים אני חושב שהוא ינותק מהחשמל וישן לידי במיטה
את המגבר ששבק חיים לא ניתן ולא שווה לתקן.
זהו, בערך כל השבועים האחרונים היה לי את התענוג להסתובב מחנות לחנות כדי לשמוע .
מה שבטוח, המגבר החדש יהיה מחובר ל- surge protector, ובלילות סוערים אני חושב שהוא ינותק מהחשמל וישן לידי במיטה