דיסקים לבדיקת ציוד סטריאו
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
במרבית הסקירות על ציוד אודיו יש פירוט רב על דיסקים ושירים שהם reference לבדיקות.
שווה לעבור ולרשום.
שווה לעבור ולרשום.
לדעתי אין טעם לבדוק מערכת באמצעות מוזיקה שאתה לא אוהב ולא שומע (אלא עם כן מטרת הבדיקה היא כללית ולא קניה\שדרוג)... אני אישית משתדל להרכיב דיסק בדיקה שכולל מדגם מיצג של מה שאני אוהב. זאת תוך הקפדה על הכללת רצועות המוקלטות בכל ספקטרום האיכויות. בדרך זו אני יכול להעריך איך המערכת מתמודדת לא רק עם הסגנונות האהובים עלי אלא גם עם הקלטות באיכות שונה שיש ברשותי.
אבל שוב זו רק דעתי האישית
אבל שוב זו רק דעתי האישית
מיכאל .
עדיין כדאי לבדוק עם DARK SIDE OF THE MOON...nshabtay כתב:אני באופן אישי אוהב לשמוע את אריקה באדו אבל לא חושב שזה בהכרח "כלי" טוב לבדוק ציוד
לפני 20 שנה היה נהוג להגיד שכדאי לבדוק עם dark side of the moon של הפינק פלויד
לכן עניין אותי מה קורה בסצנה היום....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
השאלה מה המטרה של הבדיקה. התשובה הזו, אגב, היתה רלוונטית לפני 20 שנה והיא תהיה רלוונטית גם בעוד 20 שנה :
אם המטרה היא סקירה למגזין מנסים לבדוק על מגוון רחב של מוסיקה ואיכויות הקלטה.
אם זה עבור רכישה, בודקים עם מוסיקה (סגנון ואיכות הקלטה מייצגת) שמאפיינת את מה שהמערכת אמורה לשרת אח״כ אצלנו בבית.
אם זה עבור רכישה, בודקים עם מוסיקה (סגנון ואיכות הקלטה מייצגת) שמאפיינת את מה שהמערכת אמורה לשרת אח״כ אצלנו בבית.
MartinHSabag כתב:השאלה מה המטרה של הבדיקה. התשובה הזו, אגב, היתה רלוונטית לפני 20 שנה והיא תהיה רלוונטית גם בעוד 20 שנה :
אם זה עבור רכישה, בודקים עם מוסיקה (סגנון ואיכות הקלטה מייצגת) שמאפיינת את מה שהמערכת אמורה לשרת אח״כ אצלנו בבית....
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
כבר פרסמו את האתר הזה פעם.ashk כתב:טווח טונים רחב? נסה http://www.binkster.net/extras.shtml#cd...
הורדתי כמה דברים משם אך כולם באיכות גרוע והבדיקות סראונד הם בכלל על שני ערוצים.
לאחר כמה ניסיונות לא מוצלחים עם הצלילים פתחתי את הקיובייס ויצרתי לעצמי דיסק עם כל התדרים, צלילים בעלי 5.1 ערוצים וגם 7.1.
מוקלט באיכות גבוהה, בגיין הנומינאלי ומחולק לרצועות שאני רוצה, הוספתי בנוסף כמה טראקים שאני אוהב במיוחד.
אז בגדול הלינק הזה לא מומלץ בכלל ועוד אם אתה רוצה לבדוק מערכת ששווה הרבה כסף, עדיף לקנות דיסק בדיקה מקורי או להכין בעצמיך.
אני אישית אוהב לכוונן את המכשירים בבית לפי הראשון של ספארקלהורס: vivadixiesubmarinetransmissionplot
יש בדיסק הזה, שמוקלט באיכות מעולה לטעמי, מינעד מאוד רחב של סגנונות מוזיקליים וכלים החל מאקוסטיים למיניהם וכלה בגיטארות כסאח. הדיסק עצמו משובח שבמשובחים למי שאוהב אינדי ואלטרנטיבי, דרך אגב.
יש בדיסק הזה, שמוקלט באיכות מעולה לטעמי, מינעד מאוד רחב של סגנונות מוזיקליים וכלים החל מאקוסטיים למיניהם וכלה בגיטארות כסאח. הדיסק עצמו משובח שבמשובחים למי שאוהב אינדי ואלטרנטיבי, דרך אגב.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים