Irus כתב:בתור אחד שיש לו את שני המוצרים (וגם פופקורן), אני יכול לומר לך שאם אתה מחפש מכשיר Plug & Play פשוט שעושה את העבודה - לך על ה-WD.
קח בחשבון שאין תמיכה בעברית ויש להמיר את כל התרגומים (פעולה פשוטה אך די מייגעת למי שמוריד הרבה סרטים וסדרות).
לגבי ה-Xtreamer, המכשיר זול יחסית (למקובל בשוק עד היום), יש בו תמיכה מלאה בעברית, יכולות אלחוטיות, ניגון מהרשת ויישומי רשת חיצוניים.
כיום, סודרה בעיית המשלוחים וניתן לקבל את המוצר ישירות מהיצרן תוך כ-10 ימים מיום ההזמנה, עד פתח הבית, בתוספת אנטנה אלחוטית בתקן N במתנה.
אני חושב שצריך לקחת בחשבון את היחס למשתמש הישראלי (שבא לידי ביטוי באקסטרימר), מה גם שאולי בעתיד תרצה תמיכה בפורמטים מתקדמים יותר.
לגבי ההורדות, אני ממליץ לך בחום לעבוד עם- TorrentLeech, מבחינתי זה האתר הטוב ביותר שקיים מבחינת תכנים ואיכות.
ייקח כמה ימים להתרגל ויש לעמוד בתנאים הנוקשים שלהם... אך זה שווה - עם חיבור 5 מגה ניתן להוריד במהירויות מדהימות.
אם אתה צריך הזמנה, אולי אפשר לארגן משהו

...
היי תודה על התשובה,
מה זאת אומרת plug & play, במה הוא יותר נוח או יותר נכון במה השימוש ב-Xtreamer מסובך יותר?
ל-Xtreamer אין בעיה של כתוביות (פיצול וריצה לא חלקה..)?
כמה טוב עובד האלחוט שלו, האם אפשר לראות סרטים ב streaming ובאיזו איכות?
האם ה-X דורש התעסקות עם הגדרות יותר מאשר WD?
נכון לעכשיו בעית הכתוביות פחות מפריעה לי בגלל שלרוב אני צופה ללא תרגום כלל, אבל מידי פעם נחמד להעזר בהן, אבל שוב זה לא הדבר הכי חשוב לי.
הכי חשוב לי זה נוחות הפעלה, כאשר זה מתבטא גם בנוחות העברת קבצים לנגן אם זה ב-streaming או בדיסק נייד.
בהסתמך על זה, על איזה נגן היית ממליץ?
כמו כן, מה זה תמיכה בפורמטים מתקדמים יותר, אם אתה מתכוון לסאונד אז עד שתהיה לי מערכת אני מניח שאני אחליף את הסטרימר

חשוב לי דבר נוסף, לאיזה מהנגנים יש תמיכה טובה יותר, כלומר עידכוני תוכנה באופן תדיר יותר.
הכי באסה זה לקנות מכשיר כזה ולגלות שתוך שנה הוא לא רלוונטי (רק בגלל זה שקלתי HTPC).
תודה,
נ.ב
לכל שאר החברים, תודה על ההשקעה בעזרה..
באמת לא הייתם צריכים..
טוב כנראה שלאף אחד מהחברים כאן אין ניסיון עם הנגנים האלו