טוב אז ירדתי מרעיון ה-HTPC, עכשיו תעזרו לי לבחור נגן מדיה :)

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
בוננזה פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 655
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

בשבוע האחרון עשיתי חושבים והגעתי למסקנה שאני הוך על נגן מדיה/סטרימר.
הצרכים שלי הם צפיה בתכני SD (סדרות וסרטים HDTV XviD) ומעט תכני 720P (לא מוצא דרך מהירה להוריד..)
יש להניח שבעתיד יהיו לי יותר תכני 720P ואולי גם 1080i/P.
אני לא מעוניין בפורמטי audio מתקדמים מאחר והמערכת שלי מפגרת :) , בואו מגיד שסטריאו יספק אותי לשם התחלה ובל אשמח לאופציה של 5.1.
כרגע, בעיקר מטעמי תקציב, בחירה הצתמצמה לשני מכשירים: WD-TV נגד Xtreamer.
קראתי על הבעיות שיש ל-WD עם הכתוביות ועל הפתרון העקום :) אך מצד שני גם Xtreamer לא חף מבעיות של כתוביות.
מבחינתי הייתרון של האקסטרימר זה האלחוט שלו, אך מצד שני גם ככה התוכן שלי נמצא על דיסק נייד 250GB של WD.
ויש את עיניין המחיר והאספקה: מחיר ה-WD הוא 640ש"ח עם אספקה מידית, מחיר ה-XTREAMER הוא 750ש"ח עם אספקה של מתי שיוצא.. :?
ויש גם אפשרות של 155$ בדיוטי-פרי אבל יש לי שתי בעיות, הראשונה היא שאני לא טס (נניח שנתגבר עליה) השניה היא שגם במקרה זה האספקה היא משהו סודי.. (לא נתנו לי תשובה בשרות).

טוב אז אני צריך את עזרתכם, WDTV VS XTREAMER בעד ונגד...
אם יש עוד המלצות שלא חורגות מ-700ש"ח אני אשמח לשמוע.
תודה,

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #2 

בתור אחד שיש לו את שני המוצרים (וגם פופקורן), אני יכול לומר לך שאם אתה מחפש מכשיר Plug & Play פשוט שעושה את העבודה - לך על ה-WD.
קח בחשבון שאין תמיכה בעברית ויש להמיר את כל התרגומים (פעולה פשוטה אך די מייגעת למי שמוריד הרבה סרטים וסדרות).
לגבי ה-Xtreamer, המכשיר זול יחסית (למקובל בשוק עד היום), יש בו תמיכה מלאה בעברית, יכולות אלחוטיות, ניגון מהרשת ויישומי רשת חיצוניים.
כיום, סודרה בעיית המשלוחים וניתן לקבל את המוצר ישירות מהיצרן תוך כ-10 ימים מיום ההזמנה, עד פתח הבית, בתוספת אנטנה אלחוטית בתקן N במתנה.
אני חושב שצריך לקחת בחשבון את היחס למשתמש הישראלי (שבא לידי ביטוי באקסטרימר), מה גם שאולי בעתיד תרצה תמיכה בפורמטים מתקדמים יותר.
לגבי ההורדות, אני ממליץ לך בחום לעבוד עם- TorrentLeech, מבחינתי זה האתר הטוב ביותר שקיים מבחינת תכנים ואיכות.
ייקח כמה ימים להתרגל ויש לעמוד בתנאים הנוקשים שלהם... אך זה שווה - עם חיבור 5 מגה ניתן להוריד במהירויות מדהימות.
אם אתה צריך הזמנה, אולי אפשר לארגן משהו :D

בוננזה פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

Irus כתב:בתור אחד שיש לו את שני המוצרים (וגם פופקורן), אני יכול לומר לך שאם אתה מחפש מכשיר Plug & Play פשוט שעושה את העבודה - לך על ה-WD.
קח בחשבון שאין תמיכה בעברית ויש להמיר את כל התרגומים (פעולה פשוטה אך די מייגעת למי שמוריד הרבה סרטים וסדרות).
לגבי ה-Xtreamer, המכשיר זול יחסית (למקובל בשוק עד היום), יש בו תמיכה מלאה בעברית, יכולות אלחוטיות, ניגון מהרשת ויישומי רשת חיצוניים.
כיום, סודרה בעיית המשלוחים וניתן לקבל את המוצר ישירות מהיצרן תוך כ-10 ימים מיום ההזמנה, עד פתח הבית, בתוספת אנטנה אלחוטית בתקן N במתנה.
אני חושב שצריך לקחת בחשבון את היחס למשתמש הישראלי (שבא לידי ביטוי באקסטרימר), מה גם שאולי בעתיד תרצה תמיכה בפורמטים מתקדמים יותר.
לגבי ההורדות, אני ממליץ לך בחום לעבוד עם- TorrentLeech, מבחינתי זה האתר הטוב ביותר שקיים מבחינת תכנים ואיכות.
ייקח כמה ימים להתרגל ויש לעמוד בתנאים הנוקשים שלהם... אך זה שווה - עם חיבור 5 מגה ניתן להוריד במהירויות מדהימות.
אם אתה צריך הזמנה, אולי אפשר לארגן משהו :D
...
היי תודה על התשובה,
מה זאת אומרת plug & play, במה הוא יותר נוח או יותר נכון במה השימוש ב-Xtreamer מסובך יותר?
ל-Xtreamer אין בעיה של כתוביות (פיצול וריצה לא חלקה..)?
כמה טוב עובד האלחוט שלו, האם אפשר לראות סרטים ב streaming ובאיזו איכות?
האם ה-X דורש התעסקות עם הגדרות יותר מאשר WD?
נכון לעכשיו בעית הכתוביות פחות מפריעה לי בגלל שלרוב אני צופה ללא תרגום כלל, אבל מידי פעם נחמד להעזר בהן, אבל שוב זה לא הדבר הכי חשוב לי.
הכי חשוב לי זה נוחות הפעלה, כאשר זה מתבטא גם בנוחות העברת קבצים לנגן אם זה ב-streaming או בדיסק נייד.
בהסתמך על זה, על איזה נגן היית ממליץ?
כמו כן, מה זה תמיכה בפורמטים מתקדמים יותר, אם אתה מתכוון לסאונד אז עד שתהיה לי מערכת אני מניח שאני אחליף את הסטרימר :)
חשוב לי דבר נוסף, לאיזה מהנגנים יש תמיכה טובה יותר, כלומר עידכוני תוכנה באופן תדיר יותר.
הכי באסה זה לקנות מכשיר כזה ולגלות שתוך שנה הוא לא רלוונטי (רק בגלל זה שקלתי HTPC).

תודה,

נ.ב
לכל שאר החברים, תודה על ההשקעה בעזרה..
באמת לא הייתם צריכים..
טוב כנראה שלאף אחד מהחברים כאן אין ניסיון עם הנגנים האלו :roll:

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

Re: טוב אז ירדתי מרעיון ה-HTPC, עכשיו תעזרו לי לבחור נגן מדי

שליחה #4 

בוננזה כתב:שלום לכולם,

בשבוע האחרון עשיתי חושבים והגעתי למסקנה שאני הוך על נגן מדיה/סטרימר.
הצרכים שלי הם צפיה בתכני SD (סדרות וסרטים HDTV XviD) ומעט תכני 720P (לא מוצא דרך מהירה להוריד..)
יש להניח שבעתיד יהיו לי יותר תכני 720P ואולי גם 1080i/P.
אני לא מעוניין בפורמטי audio מתקדמים מאחר והמערכת שלי מפגרת :) , בואו מגיד שסטריאו יספק אותי לשם התחלה ובל אשמח לאופציה של 5.1.
כרגע, בעיקר מטעמי תקציב, בחירה הצתמצמה לשני מכשירים: WD-TV נגד Xtreamer.
קראתי על הבעיות שיש ל-WD עם הכתוביות ועל הפתרון העקום :) אך מצד שני גם Xtreamer לא חף מבעיות של כתוביות.
מבחינתי הייתרון של האקסטרימר זה האלחוט שלו, אך מצד שני גם ככה התוכן שלי נמצא על דיסק נייד 250GB של WD.
ויש את עיניין המחיר והאספקה: מחיר ה-WD הוא 640ש"ח עם אספקה מידית, מחיר ה-XTREAMER הוא 750ש"ח עם אספקה של מתי שיוצא.. :?
ויש גם אפשרות של 155$ בדיוטי-פרי אבל יש לי שתי בעיות, הראשונה היא שאני לא טס (נניח שנתגבר עליה) השניה היא שגם במקרה זה האספקה היא משהו סודי.. (לא נתנו לי תשובה בשרות).

טוב אז אני צריך את עזרתכם, WDTV VS XTREAMER בעד ונגד...
אם יש עוד המלצות שלא חורגות מ-700ש"ח אני אשמח לשמוע.
תודה,
...
מה הכוונה? מה הם בדיוק אמרו לך?
כי אני הבנתי שיש להם את זה שם במלאי מיידי.

בוננזה פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

ממי הבנת שיש להם במלאי?
אני שלחתי מייל לשרות שלהם בדיוטי-פרי, שגם זה קצת הזוי, אין להם טלפון וזה מייל פרטי של מישהו..
במייל שאלתי אם הם מוכרים את זה, מה המחיר ואם יש במלאי לאספקה מידית.
ענו לי שיש ועולה 155$ אבל לא ענה לשאלה לגבי זמן אספקה!
שלחתי עוד מייל אך ללא תגובה...

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #6 

בוננזה כתב:ממי הבנת שיש להם במלאי?
אני שלחתי מייל לשרות שלהם בדיוטי-פרי, שגם זה קצת הזוי, אין להם טלפון וזה מייל פרטי של מישהו..
במייל שאלתי אם הם מוכרים את זה, מה המחיר ואם יש במלאי לאספקה מידית.
ענו לי שיש ועולה 155$ אבל לא ענה לשאלה לגבי זמן אספקה!
שלחתי עוד מייל אך ללא תגובה...
...
קראתי פה בפורום אנשים שהיו בדיוטי פרי וראו את המכשיר בתצוגה ובמכירה במלאי מיידי.
אגב מהתשובה אפשר להבין שיש באספקה מיידית, כי הם כתבו שיש את המכשיר אז אפשר להבין שיש במלאי. אם לא היה במלאי, היו כותבים שאין.

באתר באג דיוטי פרי יש טלפון
http://www.bug.co.il/dutyfree/

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”