החזרת טלויזיה לחנות אחרי חודש?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
OminousCloud פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,

האם אפשרי להחזיר טלויזיה לחנות אחרי חודש? היא במצב חדש לגמרי, וכמובן עם האריזה המקורית וכל הפרטים הנלווים.
הסיבה להחזרה המאוחרת היא שרק אחרי חודש אלקטרה הואילו בטובם להגיע ולהסיר מעליהם כל אחריות לגבי הבעיות, תוך שימוש נרחב בטענה "ככה פיליפס ייצרו את הטלויזיה" (42FPL8404).

אשמח לשמוע ממישהו שהתנסה במקרה כזה - מה להגיד לחנות, אם זה נתון לויכוח, ובעיקר האם זה הגיוני.

תודה,
פלג.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #2 

תלוי בחנות כמובן אבל בעיקרון אני לא מכיר מישהו שיקבל. מה גם שהערך שלה ירד בחודש הזה. מה הבעיה בדיוק ?
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

ohadc
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 175
נתן תודות: 0

שליחה #3 

מצטרף לשאלה, שקלתי ברצינות רבה לרכוש את הטלויזיה הזו :?

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #4 

מישהו אולי יוכל להסביר לי את הסתירה?

מצד אחד יש פה מספר חברים בפורום המשבחים את הדגם הזה בכל הזדמנות כטלוויזיה מופלאה ומציעים אותם כאופציית רכישה יקרה יחסית לכל מי שמעוניין להשתדרג בטלוויזיה חדשה ומנגד לא פעם ולא פעמיים אני קורא שרשורים עם תלונות ובעיות שונות, בנוסף לאחרונה ראיתי את הטלוויזיה בעיניים מקרוב במספר הזדמנויות ואני לא חש שראיתי פלא טכנולוגי אני חושב שבהחלט יש יצרניות נכבדות שעשו לטעמי האישי עבודה טובה יותר בעיבוד התמונה.

ומכאן נשאלת השאלה, האם זו טלוויזיה ממש טובה...או ממש בעייתית? האם יש כמה דגמים בשוק וייתכן שמכאן נובע הפער? אולי שירות הלקוחות זו הבעיה המרכזית של הטלוויזיה הזו? או תיאום ציפיות כלשהוא בנוגע לציוד הקיים ברשות הלקוח המזמין?

OminousCloud פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תיארתי את הבעיות בשרשור אחר

שליחה #5 

יש לי את אותה בעיה שיש אצל מי שפתח את השרשור, ועוד בעיה כמו שפירטתי שם:

http://www.hometheater.co.il/vt96764

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357
נתן תודות: 874 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #6 

OminousCloud כתב:היי,

האם אפשרי להחזיר טלויזיה לחנות אחרי חודש? היא במצב חדש לגמרי, וכמובן עם האריזה המקורית וכל הפרטים הנלווים.
הסיבה להחזרה המאוחרת היא שרק אחרי חודש אלקטרה הואילו בטובם להגיע ולהסיר מעליהם כל אחריות לגבי הבעיות, תוך שימוש נרחב בטענה "ככה פיליפס ייצרו את הטלויזיה" (42FPL8404).

אשמח לשמוע ממישהו שהתנסה במקרה כזה - מה להגיד לחנות, אם זה נתון לויכוח, ובעיקר האם זה הגיוני.

תודה,
פלג.
...
תלוי מתי התחלת להתלונן על הבעייה !!

אם התחלת להתלונן תוך שבועיים מיום הקנייה ורק קיבלת תשובה שהבעייה לא ניתנת לפיתרון אחרי חודש אז
החוק איתך ותוכל להחזיר לחנות (כל עוד האריזה אצלך במצב מצויין).

בחנות צריכים לקבל הטענה הנ"ל ולהחליף לך לדגם או למותג אחר.

רוצה לשתף אותך בבעייה שהייתה לי ברסיבר באחריות ניופאן. הרסיבר היה רצוף תקלות כבר מהשבוע הראשון,
ובהתחלה לא רציתי להחליף למותג אחר או לדגם אחר, אבל הסתבר שנאלצתי לבלות מידי פעם במעבדת התיקונים
של ניופאן בראשון ורק אחרי 8 חודשים החלטתי שזה כבר מוגזם ואז שלחתי מכתב לניופאן ובמקביל למועצה לצרכנות
ובמקביל לחנות ממנה קניתי המוצר. לאחר שבוע התקשר אלי מנהל שירות הלקוחות של ניופאן והציע החלפה לדגם אחר
וללא תמורה. יפה מצידם כי מדובר ב 8 חודשים.
אצלך המצב מצויין כי אלקטרה היא זו שעיכבה הטיפול בבעייה.

בהצלחה (Y)

OminousCloud פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

תלוי מתי התחלת להתלונן על הבעייה !!

אם התחלת להתלונן תוך שבועיים מיום הקנייה ורק קיבלת תשובה שהבעייה לא ניתנת לפיתרון אחרי חודש אז
החוק איתך ותוכל להחזיר לחנות (כל עוד האריזה אצלך במצב מצויין).

בחנות צריכים לקבל הטענה הנ"ל ולהחליף לך לדגם או למותג אחר.

רוצה לשתף אותך בבעייה שהייתה לי ברסיבר באחריות ניופאן. הרסיבר היה רצוף תקלות כבר מהשבוע הראשון,
ובהתחלה לא רציתי להחליף למותג אחר או לדגם אחר, אבל הסתבר שנאלצתי לבלות מידי פעם במעבדת התיקונים
של ניופאן בראשון ורק אחרי 8 חודשים החלטתי שזה כבר מוגזם ואז שלחתי מכתב לניופאן ובמקביל למועצה לצרכנות
ובמקביל לחנות ממנה קניתי המוצר. לאחר שבוע התקשר אלי מנהל שירות הלקוחות של ניופאן והציע החלפה לדגם אחר
וללא תמורה. יפה מצידם כי מדובר ב 8 חודשים.
אצלך המצב מצויין כי אלקטרה היא זו שעיכבה הטיפול בבעייה.

בהצלחה
...
מעניין. קשה לי להאמין שזה יצליח, אבל אני אנסה.
תודה!

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357
נתן תודות: 874 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #8 

השיטה תעבוד בצורה הבאה:

מנסים בשלב ראשוני בפנייה לחנות והסבר על מה שקרה. אם החנות תסרב אז בסך הכל להשקיע 10 דקות בהכנת מכתב
תלונה שמופנה גם לחנות וגם ליבואן וגם למועצה לצרכנות - וזה כבר יגדיל את הסיכוי להחזר.

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #9 

המועצה לצרכנות זה גוף ללא שיניים ,מניסיון אישי...................
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #10 

עם אתה בטוח בצדקתך לך איתם למשפט.
riji כשמדובר באחד המסכים הטובים והנמכרים בשוק ,תמיד יש כמה שהם לימון! נפתחו כמה שרשורים בעניין ובכל תרועה רמה אך מה נסגר עם הסיפור אך אחד לא יודע.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”