ממיר HD של הוט אין סינכרון למערכת קולנוע ביתית
שלום לכולם,
רכשנו טלוויזיה חדשה, LCD של פיליפס, וגם החלפנו את הממיר של HOT לממיר HD. חיברנו את הממיר לטלויזיה באמצעות יציאת HD כמובן. והסאונד הולך לרסיבר (מערכת קולנוע ביתית) דרך יציאת RCA (אדום לבן) רגילה (2 ל-2), הבעיה היא שאין סנכרון בין התמונה על ה-LCD לסאונד שיוצא מהרמקולים של המערכת קולנוע. הרמקולים מקדימים משום מה את התמונה (ולא להפך...). האם יש משהו שאפשר לעשות? מישהו מבין ממה הבעיה נובעת?
תודה רבה מראש,
שגיא
רכשנו טלוויזיה חדשה, LCD של פיליפס, וגם החלפנו את הממיר של HOT לממיר HD. חיברנו את הממיר לטלויזיה באמצעות יציאת HD כמובן. והסאונד הולך לרסיבר (מערכת קולנוע ביתית) דרך יציאת RCA (אדום לבן) רגילה (2 ל-2), הבעיה היא שאין סנכרון בין התמונה על ה-LCD לסאונד שיוצא מהרמקולים של המערכת קולנוע. הרמקולים מקדימים משום מה את התמונה (ולא להפך...). האם יש משהו שאפשר לעשות? מישהו מבין ממה הבעיה נובעת?
תודה רבה מראש,
שגיא
תנסה לכבות את הממיר ולהדליק אותו, במידה וזה לא עוזרsrodin כתב:שלום לכולם,
תודה רבה מראש,
שגיא...
אתה יכול לנסות לסנכרן את המסך עם הממיר
* לחץ על לחצן service >הגדרות מערכת>הגדרות קול>סנכרון קול תמונה
הממיר יעביר אותך מול הערוץ הרלוונטי בכדי לכוון את הסאונד...
תהנה
- OminousCloud
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
הבוקר היה אצלי טכנאי בגלל הבעיה הזאת
בהנחה שיש לנו את אותו הדגם (42PFL8404):
שים לב שה DELAY מתחיל כשאתה נמצא במצב של TRUE MOTION או כשאתה עובר בין INPUT אחד לשני (אפילו בלי שה TRUE MOTION פועל). כדי לסנכרן שוב בין התמונה לקול, אתה צריך להפעיל את מצב TRUE MOTION ואז לכבות אותו... נשמע הזוי אבל ככה זה, אתה מוזמן לבדוק. הטכנאי של אלקטרה כמובן איבחן שהבעיה במגבר שלי..
אגב, עוד בעיה שמטרידה אותי: אני לא אוהב את המתיחה של התמונה בשידורי הכבלים, ובכל פעם שאני מגדיר ב- AUTO FORMAT את התמונה ללא מתיחה (AUTO ZOOM) - אחרי כיבוי הטלויזיה והדלקה מחדש, הגדרות התמונה חוזרות למצב מתיחה (AUTO FILL). כדי להחזיר את ההגדרות צריך איזה 15 לחיצות בשלט, לא הגיוני בעליל לעשות את זה בכל פעם שרוצים לראות טלויזיה. כמובן שלטענת הטכנאי של אלקטרה הבעיה הפעם היא בשידורי הכבלים..
גם אצלך זה קורה?
אם כן - אל תטרח להזמין טכנאי, אלקטרה יגידו שהרצפה שלך עקומה.
שים לב שה DELAY מתחיל כשאתה נמצא במצב של TRUE MOTION או כשאתה עובר בין INPUT אחד לשני (אפילו בלי שה TRUE MOTION פועל). כדי לסנכרן שוב בין התמונה לקול, אתה צריך להפעיל את מצב TRUE MOTION ואז לכבות אותו... נשמע הזוי אבל ככה זה, אתה מוזמן לבדוק. הטכנאי של אלקטרה כמובן איבחן שהבעיה במגבר שלי..
אגב, עוד בעיה שמטרידה אותי: אני לא אוהב את המתיחה של התמונה בשידורי הכבלים, ובכל פעם שאני מגדיר ב- AUTO FORMAT את התמונה ללא מתיחה (AUTO ZOOM) - אחרי כיבוי הטלויזיה והדלקה מחדש, הגדרות התמונה חוזרות למצב מתיחה (AUTO FILL). כדי להחזיר את ההגדרות צריך איזה 15 לחיצות בשלט, לא הגיוני בעליל לעשות את זה בכל פעם שרוצים לראות טלויזיה. כמובן שלטענת הטכנאי של אלקטרה הבעיה הפעם היא בשידורי הכבלים..
גם אצלך זה קורה?
אם כן - אל תטרח להזמין טכנאי, אלקטרה יגידו שהרצפה שלך עקומה.
Re: הבוקר היה אצלי טכנאי בגלל הבעיה הזאת
איזה ממיר יש לך ?OminousCloud כתב:בהנחה שיש לנו את אותו הדגם (42PFL8404):
גם אצלך זה קורה?
אם כן - אל תטרח להזמין טכנאי, אלקטרה יגידו שהרצפה שלך עקומה....
- OminousCloud
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
ממיר הוט רגיל - C7200
מה שמוכיח שזה לא קשור לכניסת ה-scart או ל-hdmi, כי זו אותה הבעיה בשתי הכניסות ובשני ממירים שונים.