Batman Arkham Asylum - Play as Joker
הי חברים,
לאחרונה סיימתי את בטמן ב- PS3 (גרסה מאסיה) ומשום מה אני לא מצליח לשחק עם ג'וקר כמו שהובטח.
כמובן שהורדתי את ה- add-on המתאים (מהחנות של הונג קונג) והתקנתי אותו מספר פעמים.
מישהו אולי נתקל באותה בעיה והצליח לפתור אותה?
כנ"ל לגבי כל ה- DLC.
תודה
לאחרונה סיימתי את בטמן ב- PS3 (גרסה מאסיה) ומשום מה אני לא מצליח לשחק עם ג'וקר כמו שהובטח.
כמובן שהורדתי את ה- add-on המתאים (מהחנות של הונג קונג) והתקנתי אותו מספר פעמים.
מישהו אולי נתקל באותה בעיה והצליח לפתור אותה?
כנ"ל לגבי כל ה- DLC.
תודה
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73379
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
הניחוש שלי הוא שהמשחק שרכשת הוא לא מאותו איזור של החנות ממנה ירד ה DLC, זה קרה פה כבר לכמה אנשים. בגלל זה אני מקפיד לרכוש משחקים רק בגירסה האמריקאית.
- DMaster
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 130
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
כן.. מה שתיארת זה מה שקורה כשהמשחק והתוסף לא מאותו האיזור.
כמובן שאתה יכול להוריד גם מהחנות האירופאית וגם מהאמריקאית, אז אין בעייה עם זה.. רק תקפיד להוריד את התוסף מהחנות שמתאימה לאיזור של המשחק.
כמובן שאתה יכול להוריד גם מהחנות האירופאית וגם מהאמריקאית, אז אין בעייה עם זה.. רק תקפיד להוריד את התוסף מהחנות שמתאימה לאיזור של המשחק.
תודה על העזרה מסתבר באמת שהמשחק הוא בגרסא אירופאית (למרות שנרכשש מאסיה) - יותר טוב לי !
אגב על כל דיסק ב-PS3 מופיעה ארץ הייצור של הדיסק עצמו ואחרי בדיקה של כ-20 משחקים שברשותי אני יכול להגיד שהמדינה בא יוצר הדיסק קובעת אחד לאחד את האיזור אליו הוא מתאים (הבאטמן שלי למשל יוצר בהונגריה
)
חוץ מזה הובר אני לא ככ מבין מה היתרון בלרכוש רק משחקים בגרסה אמריקאית? אתה בסופו של דבר משלם כמעט תמיד יותר וכל ה-DLC מופיעים בכל החנויות ממילא (אלא אם כן אתה גם קונה DLC ואז יותר מסובך לנהל כמה חשבונות עם קרדיט
)
אגב על כל דיסק ב-PS3 מופיעה ארץ הייצור של הדיסק עצמו ואחרי בדיקה של כ-20 משחקים שברשותי אני יכול להגיד שהמדינה בא יוצר הדיסק קובעת אחד לאחד את האיזור אליו הוא מתאים (הבאטמן שלי למשל יוצר בהונגריה
חוץ מזה הובר אני לא ככ מבין מה היתרון בלרכוש רק משחקים בגרסה אמריקאית? אתה בסופו של דבר משלם כמעט תמיד יותר וכל ה-DLC מופיעים בכל החנויות ממילא (אלא אם כן אתה גם קונה DLC ואז יותר מסובך לנהל כמה חשבונות עם קרדיט
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
עד לא מזמן החשבון היחיד שבו אפשר היה לנהל קרדיט בכלל היה חשבון אמריקאי, זאת הסיבה שהייתה עדיפות למשחקים אמריקאיים (אני אישית קונה לא מעט DLC). במקרה של הובר, אני גם יודע שהוא לא רוצה לפתוח יותר מדי משתמשים בקונסולה, כי זה די בלאגן (בתור מישהו שבקונסולה שלו יש המון משתמשים למרות שאנחנו רק שניים בבית, אני יכול להגיד שזה די מעיק לפתוח משתמש חדש), אז הוא גם מעדיף את כל המשחקים שלו מאותו איזור. אני בהחלט מבין אותו.
- Huber
- חבר במועדון HT

MAL סיכם את זה מצוין. אני לרב גם ככה רוכש משחקים "מוזלים" (אלו שהיו להיטים שנה שעברה וירדו לחצי מחיר - להיטי זהב) וגם אם לא, העוד/פחות 8-10 דולר בשבילי לא שווה את הכאב ראש, זאת בהנחה כמובן שלמשחק יש DLC בתשלום. אם אין לו, אין התלבטות.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
הובר, אם כבר הזכרת משחקים מוזלים, ואם אתה אוהב משחקי אימה- Dead Space עולה עכשיו 20$ קנדי ב vgp.ca
- Huber
- חבר במועדון HT

רב תודות, אשמח לטיפים כאלו בעתיד