Batman Arkham Asylum - Play as Joker

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
BOOYA פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

הי חברים,

לאחרונה סיימתי את בטמן ב- PS3 (גרסה מאסיה) ומשום מה אני לא מצליח לשחק עם ג'וקר כמו שהובטח.
כמובן שהורדתי את ה- add-on המתאים (מהחנות של הונג קונג) והתקנתי אותו מספר פעמים.
מישהו אולי נתקל באותה בעיה והצליח לפתור אותה?
כנ"ל לגבי כל ה- DLC.

תודה

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73379
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #2 

הניחוש שלי הוא שהמשחק שרכשת הוא לא מאותו איזור של החנות ממנה ירד ה DLC, זה קרה פה כבר לכמה אנשים. בגלל זה אני מקפיד לרכוש משחקים רק בגירסה האמריקאית.

KoSh5
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

Huber כתב:בגלל זה אני מקפיד לרכוש משחקים רק בגירסה האמריקאית.
...
בהמשך לזה אתה חושב שיהיה הבדל בין המשחק האירופאי לאמריקאי של PES 2010 בכל הקשור לעידכונים ?

DMaster
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

כן.. מה שתיארת זה מה שקורה כשהמשחק והתוסף לא מאותו האיזור.
כמובן שאתה יכול להוריד גם מהחנות האירופאית וגם מהאמריקאית, אז אין בעייה עם זה.. רק תקפיד להוריד את התוסף מהחנות שמתאימה לאיזור של המשחק.

BOOYA פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69
נתן תודות: 0

שליחה #5 

תודה על העזרה מסתבר באמת שהמשחק הוא בגרסא אירופאית (למרות שנרכשש מאסיה) - יותר טוב לי !
אגב על כל דיסק ב-PS3 מופיעה ארץ הייצור של הדיסק עצמו ואחרי בדיקה של כ-20 משחקים שברשותי אני יכול להגיד שהמדינה בא יוצר הדיסק קובעת אחד לאחד את האיזור אליו הוא מתאים (הבאטמן שלי למשל יוצר בהונגריה :D )

חוץ מזה הובר אני לא ככ מבין מה היתרון בלרכוש רק משחקים בגרסה אמריקאית? אתה בסופו של דבר משלם כמעט תמיד יותר וכל ה-DLC מופיעים בכל החנויות ממילא (אלא אם כן אתה גם קונה DLC ואז יותר מסובך לנהל כמה חשבונות עם קרדיט :D)

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #6 

עד לא מזמן החשבון היחיד שבו אפשר היה לנהל קרדיט בכלל היה חשבון אמריקאי, זאת הסיבה שהייתה עדיפות למשחקים אמריקאיים (אני אישית קונה לא מעט DLC). במקרה של הובר, אני גם יודע שהוא לא רוצה לפתוח יותר מדי משתמשים בקונסולה, כי זה די בלאגן (בתור מישהו שבקונסולה שלו יש המון משתמשים למרות שאנחנו רק שניים בבית, אני יכול להגיד שזה די מעיק לפתוח משתמש חדש), אז הוא גם מעדיף את כל המשחקים שלו מאותו איזור. אני בהחלט מבין אותו.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

MAL סיכם את זה מצוין. אני לרב גם ככה רוכש משחקים "מוזלים" (אלו שהיו להיטים שנה שעברה וירדו לחצי מחיר - להיטי זהב) וגם אם לא, העוד/פחות 8-10 דולר בשבילי לא שווה את הכאב ראש, זאת בהנחה כמובן שלמשחק יש DLC בתשלום. אם אין לו, אין התלבטות.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #8 

הובר, אם כבר הזכרת משחקים מוזלים, ואם אתה אוהב משחקי אימה- Dead Space עולה עכשיו 20$ קנדי ב vgp.ca

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9 

רב תודות, אשמח לטיפים כאלו בעתיד (Y)

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”