תופעה מוזרה ב XTREAMER , האם משהו נתקל ופתר?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
camir1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

אתמול בשעה טובה (אולי לא :מבולבל: ) חיברתי את ה XTREAMER למערכת בניסיון להפעילו.
המסכים נראים ברורים ויפים אך במסך הפתיחה ה ICON של חיבור ה USB נדלק לסירוגין , 40 שניות דלוק ו 20 שניות כבוי כך לסירוגין בפרקי זמן לא קבועים .
בשניות שהיה דלוק הצלחתי להתחבר לכונן קשיח חיצוני ולנגן חצי שיר אך החיבור התנתק וכך חוזר חלילה שוב שוב , הדלקה וכיבוי של המכשיר לא עזרה .
הרושם שלי גם שחיבור ה USB של האנטנה עושה את אותו טריק ולכן הקישור האלחוטי מתנתק לסירוגין.
האם משהו נתקל בבעיה דומה ?
האם מדובר במכשיר מקולקל? להחליפו?
הצעות לפתרון יתקבלו בברכה .
קצת מיואש אחר המתנה של 3 חודשים :?
תודה אמיר .
Don't "ass u me" because when you do, you make an ass out of you and me

avve1959
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 367
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

אצלי המכשיר עובד כבר שבוע לערך ללא שום היבהובים שאתה מתאר...קורא את הדיסק החיצוני אצלי באופן רציף וללא ניתוקים.
נראה לי שהמכשיר שלך תקול... :?

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1396
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שליחה #3 

קצת קלוש - אבל אם יש בעיה בדיסק החיצוני זה עלול לגרום לבעיה גם בשקע השני. תנסה עם דיסק און קי במקום, או בלי דיסק בכלל. רק תראה אם הזיהוי של האנטנה יציב.

camir1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

Karpe שלום
האם במסך הפתיחה ה ICON של ה USB אמור להיות מודלק בדומה לכל ה ICON האחרים , זאת גם כאשר לא מחובר אליו שום דבר , לא HD חיצוני ולא DOK .
אצלי כאשר לא מחובר אליו משהו - צבעו כהה יותר מהאחרים ?
טרם ניסיתי לחבר DOK , אנסה מאוחר יותר .

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

אמור להיות מואר רק כשמחובר אליו משהו. אחרת אין משמעות סתם לשים איקון קבוע של USB.
אם לא מחובר והוא כבוי - זה תקין. כשמחובר אמור להיות דולק קבוע. תנסה עם DOK ותדווח.

ashk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #6 

יש למכשיר בעיות עם דיסקים שונים, לדוגמה SAMSUNG HDD. הוא פשוט לא מזהה חלקם (דיסק מחובר - איקון כבוי).

camir1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

ashk כתב:יש למכשיר בעיות עם דיסקים שונים, לדוגמה SAMSUNG HDD. הוא פשוט לא מזהה חלקם (דיסק מחובר - איקון כבוי).
...
KARPE בוקר טוב
אתמול חיברתי את ה DOK ובאמת לשמחתי :P לא היתה בעיה , הן בקבצי אודיו והן סרטים, כולל כתוביות .
יתכן שהבעיה ב HD החיצוני למרות שמדובר ב HD של WD והמחשבים האחרים בבית מזהים את ה HD ללא בעיה מיוחדת . האם צריך לשנות מהו בהגדרות , האם הקשוחה העדכנית תשפר ?
אמיר

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #8 

כנראה שיש לך הרדיסק שצורך זרם יותר גבוה ממה שהאקסטרימר מצליח לספק. כמה דברים שתוכל לנסות :
- תנסה את שתי היציאות, ייתכן שיש הבדל ביניהן ובאחת זה יעבוד.
-תשיג/תקנה כבל USB כפול - יש כבל מיוחד להרדיסקים חיצוניים שיש לו בצד אחד שני חיבורי USB, כדי להכפיל את הזרם (באחד מהם יש רק חיבור של המתח). תנסה עם זה, אם זה פותר את הבעיה - אתה עדיין רוצה שקע USB אחד לאנטנה. במקרה הזה תצטרך או לחבר HUB עם אספקת מתח, או לקנות מתאם מ220 לUSB ולחבר אותו לפלאג של המתח (בכבל עם החיבור הכפול). את הפלאג של הDATA תחבר לסטרימר לשקע אחד, ואת האנטנה לשני.
מקווה שלא סיבכתי אותך יותר מדי..

camir1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

תודה על העזרה
לא בטוח שהבנתי הכל אך ננסה .
מאז שה DOK עבד טרם ניסיתי לחבר את ה HD החיצוני מכיוון שכעת אני עסוק עם בעיה עם מחשב חדש שרכשתי שמסרב לעשות BOOT , לצערי אני לא מבין גדול ב BIOS ולכן אקח אותו למעבדה . אשאל אותן לגבי הכבל USB שאתה מציע .
אמיר

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #10 

camir1 כתב:תודה על העזרה
לא בטוח שהבנתי הכל אך ננסה .
מאז שה DOK עבד טרם ניסיתי לחבר את ה HD החיצוני מכיוון שכעת אני עסוק עם בעיה עם מחשב חדש שרכשתי שמסרב לעשות BOOT , לצערי אני לא מבין גדול ב BIOS ולכן אקח אותו למעבדה . אשאל אותן לגבי הכבל USB שאתה מציע .
אמיר
...
תוודא שאתה מחבר אותו עם הכבל המקורי שקיבלת אותו ולא שום כבל אחר.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”