ffdshow לא נטען עם WMP \ MediaPortal
אהלן,
הייתה לי בעיה עם המקודדים במחשב אז החלטתי להסיר הכל ולהתקין מחדש לפי המדריך באתר. יש לי XP x64 וHD 4870. התקנתי Haali Media Splitter וffdshow ל64 ביט והffdshow פשוט לא עולה כשאני מנגן סרט במדיה פלייר \ מדיה פורטל.
לא מסומן לי don't use ffdshow in ... וחוץ מזה לא נגעתי בכלל בהגדרות (התקנתי את ffdshow בצורה דיפולטיבית וניסיתי להריץ). לפני כל הבלאגן שהיה לי עם המקודדים שגרם לי להתקין הכל מחדש, עבדתי עם ffdshow וזה עבד מצוין. למישהו יש רעיון?
תודה!
הייתה לי בעיה עם המקודדים במחשב אז החלטתי להסיר הכל ולהתקין מחדש לפי המדריך באתר. יש לי XP x64 וHD 4870. התקנתי Haali Media Splitter וffdshow ל64 ביט והffdshow פשוט לא עולה כשאני מנגן סרט במדיה פלייר \ מדיה פורטל.
לא מסומן לי don't use ffdshow in ... וחוץ מזה לא נגעתי בכלל בהגדרות (התקנתי את ffdshow בצורה דיפולטיבית וניסיתי להריץ). לפני כל הבלאגן שהיה לי עם המקודדים שגרם לי להתקין הכל מחדש, עבדתי עם ffdshow וזה עבד מצוין. למישהו יש רעיון?
תודה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
XP x64??!!
עד כמה שידוע לי, ה-Haali ל-64 ביט נבדק על ויסטה 64 ביט ולא XP של 64 ביט.
נסה למצוא את מפצל המדיה ל-Matroska של Gabest. הוא כנראה היחיד שעובד על XP x64.
עד כמה שידוע לי, ה-Haali ל-64 ביט נבדק על ויסטה 64 ביט ולא XP של 64 ביט.
נסה למצוא את מפצל המדיה ל-Matroska של Gabest. הוא כנראה היחיד שעובד על XP x64.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אז מה כן עולה כשאתה מנגן סרטים?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אתה שומע אודיו כי דווקא ב MP3 מערכת ההפעלה לא זקוקה לשום כלי או תוסף חיצוני ולכן זה כנראה הדבר היחיד שעובד.
אין לי נסיון עם הרצת מולטימדיה תחת XP64 אבל אני חושד ש ffdshow בגרסת 64bit לא יעבוד תחת XP64 לדעתי כדאי לך לנסות להשתמש במפצל המדיה Haali הרגיל + ffdshow tryouts בגרסת 32bit.
אין לי נסיון עם הרצת מולטימדיה תחת XP64 אבל אני חושד ש ffdshow בגרסת 64bit לא יעבוד תחת XP64 לדעתי כדאי לך לנסות להשתמש במפצל המדיה Haali הרגיל + ffdshow tryouts בגרסת 32bit.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.