מה דעתכם על כרטיס לכידה AVerTV Satellite Trinity

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
shaloml פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 254
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

חיפשתי כרטיס מסך שתומך ב win7 64bit ת שיתמוך גם בשידורים אנלוגיים מלאים וגם שידורי DVT החדשים.
ראיתי שמרבית החברים בפורום המליצו על hvr-1700.
בזמן שחיפשתי חנות עם מחיר סביר נתקלתי בכרטיס
‏AVerTV Satellite Trinity PCI-E FM Analog + DVB-T + DVB-S‎ להפתעתי ראיתי שהוא תומך גם ב dvb-s, ניתן להקליט איתו Recording videos by real-time H.264 format
ומחירו כמובן, כמעט חצי ממחיר pvr-1700, מחירו ב KSP עומד על ב KSP 395 שקל.

לינק לפרטים נוספים:
http://www.avermedia.com/avertv/Product ... spx?Id=463

מספר שאלות לפני שאני רץ לרכוש :)
1. האם יש לכם ניסיון בכרטיס הנ"ל?
2. ע"פ המפרט האם מומלץ?
3. האם תומך בכל השידורים האנלוגיים של חברת HOT?
4. האם בכל זאת עדיף ללכת על pvr-1700?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #2 

1. לא, אבל המוצרים של AverMedia נחשבים טובים ובעלי איכות תמונה מצויינת.
2. שים לב לדברים הבאים:
- המקלט הלווייני הוא DVB-S בלבד, כלומר לא כולל אפשרות קליטת שידורי HDTV של יס (עם קורא כרטיסים חכמים וכו), רק שידורי SD.
- ערכת האינפרה אדום לא כוללת IR Blaster. אם תרצה להתחבר לממיר יס/הוט ולעבוד עם מדיה סנטר של מיקרוסופט, תצטרך לרכוש ערכת אינפרה אדום בנפרד (180 ש"ח בארץ או 10-15 דולר באיביי).
3. כן, כמובן לשידורים האנלוגיים בקליטה ישירה ולא הדיגיטליים.
4. אם מה שציינתי ב-2 לא מפריע לך, אז אין סיבה לקנות את ה-HVR-1700 היקר שנותן פחות עבור מחירו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

shaloml פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

תודה pixies על התגובה המהירה, תמיד ראשון לעזור (Y)

אם הכרטיס תומך ב MCE של ויסטה, אזי הוא תומך גם ב MSC של WIN7?

sirob
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

1) יש לי אחד כזה. התקנתי לנסיון על המחשב השולחני שלי אבל לא השתמשתי בו באופן מקיף.
2) איזה מפרט?
3) אין לי הוט. הצלחתי לחבר אותו לממיר של יס באופן אנלוגי (עם בלאסטר שרכשתי) ולקלוט באופן מספק. כמו-כן, הצלחתי לקלוט ערוצים פתוחים ב-DVB-S מהצלחת של יס (בתוך 7MC). אין לי קורא כרטיסים, אבל כן הצלחתי לראות שקיימים הערוצים המוצפנים, וגם קיבלתי את לוח השידורים ישירות מהלויין, אז זה לפחות עובד חלקית ב-7MC.
שים לב, היו לי בעיות להריץ את DVB-Dream, ייתכן בגלל הכרטיס (לא הצלחתי להבין אם הוא נתמך או לא). הייתי בודק קודם לוודא שהוא עובד למישהו עם התוכנה אם אתה מתכוון להשתמש בתוכנה.
4) אני לא כל כך יודע, האמת.

סה"כ, הכרטיס "עובד", הדרייברים מתקינים בלי בעיה ב-7 גם ב-32 וגם ב-64 ביט. בנוסף, לא יצא לי להשתמש בשלט בכלל. לא יודע איך הוא.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על עוד שאלות (או לנסות כל דבר כדי לגרום ל-DVB-Dream לעבוד).

shaloml פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

סיכום דעה אישית:

לאחר שהשתכנעתי שזהו כרטיס טוב, רצתי לרכוש אותו.
חיברתי את הכרטיס בחיבור כבלים אנלוגי.
עדכון הדרייברים על win 7 64bit היה מצוין וכמו כן תמיכה טובה לשלט שמגיע איתו ל MCE.
אבל לצערי מהר מאוד הבנתי שבכרטיס זה בעבודה עם טיונר אנלוגי (אנטנה) בחיבור לכבלים , לא רואים טוב בכלל בהתייחס לכרטיס הקודם של PVR2000.
בהתחלה חשבתי שיש בעיה עם הדריברים, כיוונון התחנות וכו'.
לאחר ששלטתי את מרבית ההשערות שלי הבנתי שהכרטיס הנ"ל לצערי ( ושוב לצערי בגלל שהוא נותן מספר חיבורים שונים במחיר זול יחסית)
לא מציג תמונה טובה בחיבור אנלוגי, נוספים רעשים סטטיים של המחשב ובנוסף התמונה לא כל כך חלקה.
אז לצערי החזרתי את הכרטיס, למישהו שרוצה את הכרטיס הנ"ל לחיבור אנלוגי יתרחק מהכרטיס הנ"ל.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #6 

מצטער לשמוע. אני קיבלתי דווקא תוצאות מצויינות בכבלים אנלוגיים עם ה-AverMedia M785.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #7 

למה בדיוק ציפית מכרטיס שלא כולל מקודד MPEG בחומרה ע"ג הכרטיס? :oops:

מחירו הזול נובע מכך שאין מקודד MPEG ע"ג הכרטיס ומחיר מקלט DVB-T/DVB-S נמוך מאד...כך ששילובם נותן פתרון תקציבי ולא כלכך איכותי בתחום ההקלטה האנלוגית.

ה-M785 הוא כרטיס מעולה, עם מקודד MPEG - אין קשר בינו לבין הכרטיס מדגם Satellite Trinity.

אורן.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”