udii כתב:אם ככה הסיגנל שיוצא מהטיונר , חלש ממה שצריך ... לפי מה שאתה מתאר יש לטיונר שלך סיגנל נמוך כמו לפטיפון
וזה לא אמור להיות ככה
הפונוסטייג לא רק מגביר את האות , אלא הוא גם מבליט את הנמוכים(באס )
עיין פה
http://en.wikipedia.org/wiki/RIAA_equalization
ככה שרוב הסיכויים שהסאונד אצלך לא מאוזן . נראה לי יש לך סאונד כאילו לחצו על לאודנס
אתה צריך ללכת למוכר ולבקש החזר כספי על התיקון המקומבן הזה ,
וללכת למעבדה יותר רצינית , אולי ימצאו לך את החלק החסר .
...
אודי ואורי אתם כלכך צודקים
כאשר אתמול חיברתי את הטיונר בלילה לPHONO שמעו חזק אך עם כל כך הרבה באסים שבאמת חשבתי שאני ברמזור בבקעה אל גרביה

אך באמת ניראה לי שהתיקון לא היה טוב וזה היה קומבינה של המתקן כי לא הצליח להשיג את החלק שהוא החלק הזה PA5007 אך לא היה לו את החלק אז הוא העביר"רגליים מצד אחד שלו לצד השני ונתן לו מתח(להגברה..)עכשיו אנישלמתי לו על התיקון 200 שח כי הוא תפס תחת שרק הוא הצליח לתקן אותו ועוד טכנאי אחר לא הצליח
אך אני לא יודע מה לעשות ועל הכסף של התיקון 200 שח שהלכו פייפן

כי אני צריך עוד פעם לחפש מי יסדר אותו כדי שאוכל לשמוע דרך הטיונר ולא להשבית לי את כניסת הPHONO ..כי יש לי פטיפון..
ואל תגידו לי להחזיר לו לתיקון ושאו יחזיר לי את הכסף כי
א-תוכיח לו שהוא לא תקין הרי הוא עובד
ב- הייתי אצלו מספיק פעמים ואני מרגיש כמו נודניק
ג- הוא קווקזי..................לא רוצה שיכנסו לי לדירה ויעשו טבח.......
ואתם שואלים איך אחד מעריץ כמוני לא היה בפיוניר?
ובכן לפני שרציתי לרדת איתו לעיר(לאחר שהראשון לא הצליח)פניתי בטלפון לפיוניר
אך אם אקצר לאחר שאחד העובדים -לא אציין שמו(בנתיים....)אמר לי שאתמול כבר שאלתי אותו על זה והוא כבר אמר לי להביא אותו(בצרחות ונבניחות עם ניתוק לפנים...
עשיתי להם כזה רעש כולל שיחת הבהרה שאינה משתמעת ל2 פנים עם גיל לייזר המנכל
וכלל כמה מחמאות ממני שמאז שאיתן עזב הם כבר לא אותה פיוניר ועם כל ההתנהלות והיחס הזה
ועוד בטוח לא לי(אך זה כבר רציתי לשרשור אחר בעניין השרות )וקבלתי התנצלות מגיל מה שבטוח לא מספיק בשבילי ואמרתי להם את דעתי מאז שאיתן לא שם
החלטתי להוריד אותו לשוק -כי גם נשברתי לאחר שראיתי שאין מןניות אביב בטבריה למשלוח המכשיר לפיוניר אל רק בחיפה!
אז אני עכשיו תקוע עם המכשיר הלא מתוקן ועוד שילמתי עליו 200 מיותרים
מה עושים
אולי בכל זאת אשלח אותו לפיוניר?
מה עוד פעם לשלם תיקון ומשלוח?
ומיבטוח שלא ירצו עליו עוד כמה מאות שקלים??
למרות ההבטחה של גיל לפצוי ומתן השרות הטוב ביותר!!
מה עושים???