שאלה, מאיפה אפשר לרכוש ממיר DTT ??
[b]Re: שאלה, מאיפה אפשר לרכוש ממיר DTT ??[/b]
והמשך לשאלה, היכן ניתן לרכוש את הממיר, חוץ מאשר בסניפי הדואר?sowhatt כתב:וקצת יותר ספציפי: באיזור תל אביב , הצפון הישן.
??
תודה מראש לעוזרים....
אני גר בת"א בצפון הישן (רחוב בן יהודה), הקליטה פה לפי מה שאומרים לא משהו, אבל יש לי על הבניין אנטנה חיצונית שמתחברת *כנראה* לשקע כבלים שיש לי בדירה.
אז אני לא בטוח אם הממיר הזה יקלוט או לא יקלוט פה.
בדואר הם מוכרים, ולא מעניין אותם מה קורה אח"כ, לא ניתן להחזיר.
האם יש מקומות שניתן לרכוש ולהחזיר, אפילו תוך יום אחד, במידה ואין קליטה של הממיר??
שוב תודה מראש על התשובות
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
תקשיב,
תקנה בדואר. וגם אם לא עובד , אז לא נורא, כי בעוד כחודש וחצי יוקם משדר שיספק שירות לכל תושבי תל אביב, אז אין לך מה לפחד.
בכל מקרה, אם אתה גר בצפון תל אביב אז הבעיה של חוסר האפשרות לקלוט אמורה להיות פחות מורגשת, ופחות רלוונטית עבורך. (כמובן תלוי באיזו קומה אתה גר, ואיך נראים הבניינים השכנים)
הצפון הישן = בערך מרכז תל אביב, אז דווקא יש סיכוי גבוה שלא תהיה לך קליטה.
בקיצור, חכה חודש וחצי.
אני הולך לפרסם פה נתוני קליטה של מרכז תל אביב (דיזינגוף) בפורום. ברגע שיוקם המשדר. ממש באותו היום.
תקנה בדואר. וגם אם לא עובד , אז לא נורא, כי בעוד כחודש וחצי יוקם משדר שיספק שירות לכל תושבי תל אביב, אז אין לך מה לפחד.
בכל מקרה, אם אתה גר בצפון תל אביב אז הבעיה של חוסר האפשרות לקלוט אמורה להיות פחות מורגשת, ופחות רלוונטית עבורך. (כמובן תלוי באיזו קומה אתה גר, ואיך נראים הבניינים השכנים)
הצפון הישן = בערך מרכז תל אביב, אז דווקא יש סיכוי גבוה שלא תהיה לך קליטה.
בקיצור, חכה חודש וחצי.
אני הולך לפרסם פה נתוני קליטה של מרכז תל אביב (דיזינגוף) בפורום. ברגע שיוקם המשדר. ממש באותו היום.