רסיבר הקרב האחרון לפני שידרוג
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
בימנו אנו הייתי בודק את יכולות מיתוג הווידאו.
כמה כניסות hdmi כמה יציאות, האם יש up-convert וכאלה.
אח"כ room correct.
כ"כ שלט, למי יש שלט טוב, למי שלט שצריך לסבול איתו.
יש עוד בדיקות מחיי היום יום אבל אין לי כוח...
כמה כניסות hdmi כמה יציאות, האם יש up-convert וכאלה.
אח"כ room correct.
כ"כ שלט, למי יש שלט טוב, למי שלט שצריך לסבול איתו.
יש עוד בדיקות מחיי היום יום אבל אין לי כוח...
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
לדנון יש RC (תיקון חדר אקוסטי ) עם אקוולייזר 9 תדרים, ואלגוריתם "אודסי" שמאפשר תיקון ל- 6 נקודות ישיבה בו זמנית בחדרtascam כתב:רסיבר הקרב האחרון לפני שידרוג מ 2105
המועמדים:
Pioneer AX5AiS
DENON 3806
HARMAN/KARDON AVR-7300
אשמח לקבל חוות דעת על ההבדילים בן המועמדים.
דן...
לעומתו הפיוניר, יש רק 5 תדרים, ואני לא בטוח שיש לו ממיר וידאו כמו ב- דנון
הפיוניר AX5, הוא מכשיר שחדלו לייצר, כך שכדאי לרדת חזק על המחיר שלו, אז זה יכול להיות מציאה.
המתחרה היום לדנון מצד פיוניר הוא ה- AX4 שמחכה כרגע לאישור מכון התקנים על מנת לניות מופץ בארץ.
לפיוניר הזה יש את רוב הפיצ'רים של דנון, הנה כמה מההבדלים:
פיוניר: AX4
בתיקון האקוסטי , אין כוון אופטימלי ל- 6 נקודות בו זמנית, אלא אתה מחליף את הנקודה לרצויה. גם לו 9 תדרי אקוולייזר.
יש תיקון לגלים עומדים בחדר, על ידי מדידות זמן הניתנות לבחירה מ- 10 עד 80 מילישניות - מעניין.
יש לו I-linK - יחד עם DVD הכולל זאת, כל סוגי השמע בכבל אחד, זה חיבור סטנדרטי שמתאים אפילו ל- 3910. לדנון יש דנון לינק, שאינו סטנדרטי.
יש לו אישור THX, ומגוון כוונים של השמע לאפשר השמעה לפי תקני THX, בנוסף לסט- אפ הרגיל
דנון:
יש ביציאות הרמקולים עוד זוג, ומעט יותר גיוון באפשרויות לנגן בחדר שכן.
יש תצוגה קדמית מעט יותר גדולה עם יותר גרפיקה, למשל סמלי DVD או SACD במקום ציון בלבד בפיוניר.
יש שלט המכיל מעט כפתורים, עם מסך גדול הכולל כפתורים וירטואלים משתנים, לא מתאים למי שזקוק למשקפי קריאה.
שניהם יכולים לקבל מקומפוזיט עד HDMI ולהוציא מוניטור בתקן הגבוה ביותר. בשניהם בכדי לראות תפריט, על הצג להיות מסוגל להציג 480/575i
שניהם יש 2 כניסות HDMI ויציאה אחת
לפיוניר שי יותר אפשריות (להערכתי) לשלוט על מכשירי פיוניר אחרים בעזרת חיבור כבלי שליטה נוספים יש כנסיות ויציאות CONTROL, ויש יציאות וכניסות של דיסקריט 12 וולט להדלקה. אתה יכול לשייך את ה- 12 וולט לDVD, ואם תחבר אותו ל- 989 הוא ידלק בעת העברה לכניסת DVD. כבל הקונטרול מאפשר להעביר אותות מהשלט לרסיבר ודרך כבל קונטרול ישירות ל- DVD, לפלזמה וכו.
מה לגבי ההרמן קרדון השוקל 28 קילוגרם ?
מה ההבדל בצליל בן המגברים ?
דן
מה ההבדל בצליל בן המגברים ?
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- zeppelin85
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 471
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
האים להערכה שלך השינוי ברסיבר עים מיקרופון ואקולייזר לחדר לא יניב שינוי רציני ?
את הרמקולים אני מאוד אוהב ולשנות אותם לא בא בחשבון עד 2007 לפחות.
דרך אגב האים ה ONKYO TX-NR 801E עדיף ?
דן
את הרמקולים אני מאוד אוהב ולשנות אותם לא בא בחשבון עד 2007 לפחות.
דרך אגב האים ה ONKYO TX-NR 801E עדיף ?
דן
רב סרן-רועי קליין.
ההרמן קרדון 7300
הוא יותר חזק משני הרסיברים האחרים שהזכרת. אמנם הדירוג שלו הוא 110 כפול 7, אבל זה ידוע שהרמן הם החברה היחידה שמדרגת את העוצמה באופן צנוע ויש לו מתח זרם current מאוד גבוה, מה שתורם לעוצמה בפועל.
אני קצת משוחד כי יש לי את ה5500 שלהם. את ה7300 לא יצא לי לשמוע, אבל הוא קיבל ביקורות לא רעות על יכולות הוידאו שלו (אין לו HDMI או אפסקיילינג, אבל יש לו מעבד של פרודג'ה) ועל הסאונד.
את ה7300 ואת הדנון תוכל לפי דעתי להשוות ראש בראש במס' חנויות, אולי אפילו עם סט דומה לשלך, כי זה הכל מאותו יבואן (ניופאן).
ה3806 זכה פה ובפורום המקביל לביקורות מאוד נלהבות.
בהצלחה
אני קצת משוחד כי יש לי את ה5500 שלהם. את ה7300 לא יצא לי לשמוע, אבל הוא קיבל ביקורות לא רעות על יכולות הוידאו שלו (אין לו HDMI או אפסקיילינג, אבל יש לו מעבד של פרודג'ה) ועל הסאונד.
את ה7300 ואת הדנון תוכל לפי דעתי להשוות ראש בראש במס' חנויות, אולי אפילו עם סט דומה לשלך, כי זה הכל מאותו יבואן (ניופאן).
ה3806 זכה פה ובפורום המקביל לביקורות מאוד נלהבות.
בהצלחה
רסיבר עם RC ישפר את הסאונד אך עבור כ-8,000-9,000 ש"ח ניתן לקבל שינוי הרבה יותר משמעותי על ידי החלפת הרמקולים.
אין שום בעיה לאהוב אותם אך הנני בספק כי לא תמצא רמקולים אשר יקלעו לטעמך בתקציב הנ"ל ויהיו משמעותית טובים מהם.
אין שום בעיה לאהוב אותם אך הנני בספק כי לא תמצא רמקולים אשר יקלעו לטעמך בתקציב הנ"ל ויהיו משמעותית טובים מהם.
נערך לאחרונה על ידי Mentally ב 12/02/2006 18:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
taskam שעל לגבי הדגם Pioneer AX5AiS (ולא AX5). יש לו 9 תדרי אקוולייזר (כולל 6 זכרונות אם איני טועה) ו- RC מתקדם מאד - עם אפשרות חיבור הרסיבר למחשב וכיול ידני מדויק. יש לו גם ממיר וידיאו (אמנם ללא HDMI).yosihary כתב:
לעומתו הפיוניר, יש רק 5 תדרים, ואני לא בטוח שיש לו ממיר וידאו כמו ב- דנון
הפיוניר AX5, הוא מכשיר שחדלו לייצר...