ממיר HOT HD נתקע עם אבחנות מסויימות

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
gmb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #1 

כותרת קצת "מתוסבכת" אבל לא ידעתי איך לתאר את הבעיה...

טלוויזיה LCD 47"
רסיבר: הרמן קרדון
ממיר: HOT HD של THOMSON

הממיר לא מגיב לפקודות השלט בזמנים מסויימים... ניסינו כמה שלטים, אף אחד לא עזר, וניסינו את השלטים האלה על ממירים אחרים (כולם עבדו שם בלי יוצא דופן).

1. יש פתאום מקרים שבהם הממיר לא מגיב, לחיצה על הכפתורים שעל גבי הממיר מגיבים מצוין, דרך השלט כלום, אם אני מנסה לשחק עם הזוויות של השלט ולכוון אפילו לקיר ומשם לממיר אז מדי פעם יש תגובה.. אין משהו קונקרטי, אבל בדר"כ כאשר הכיוון הוא לא ישיר אני מצליח למצוא "נקודות קולטות"..
2. כיבוי של הרסיבר או של הטלוויזיה והממיר מגיב מצוין. כל הזמן ובאופן שוטף, הערוצים מתחלפים, הממיר כבה ונדלק וכולי (רק ככה יכולתי לבדוק כשאין תמונה על המסך כי הרסיבר/מסך מכובים)

הזמנתי טכנאים של הוט והם אמרו שזה קורה מדי פעם עם טלוויזיות LCD/PLASMA מסויימות ואין מה לעשות, יש לנסות ולשים את הממיר במיקום אחר ושיהיה כמה שיותר רחוק מהטלוויזיה. רק זה יכול לעזור.
אין לי כל כך לאיפה להרחיק את הממיר כיוון שהשידה כולה היא די קטנה ומכילה את שאר ה"אביזרי" טלוויזיה, כמו DVD, רמקול סנטר, רסיבר, שלט למחשב וכולי...

מישהו נתקל גם כן בבעיה הזאת והצליח להפטר ממנה?

יש למישהו רעיון אחר מה לעשות?

בתודה

רמי

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4686
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #2 

גם לי יש את אותה הבעיה אבל לעיתים רחוקות. למעשה לאחר הדלקה של הממיר קיימת בעיית "התנתקות" מהשלט לכ-10 עד 20 שניות (די מעצבנות) - כנראה בגלל אתחול מסויים של הממיר.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”