מישהו יודע אם המשחק הזה יגיע ל PSN?
ואם כן,אז מתי?
UNCHARTED 2: Among Thieves
-
fddr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 111
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
המשחק המלא להורדה?
כנראה שלעולם לא.
הדמו? כבר היה והורד משם כשהמשחק יצא
כנראה שלעולם לא.
הדמו? כבר היה והורד משם כשהמשחק יצא
Need more cowbell
-
fddr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 111
הבנתי,כנראה שאאלץ לקנות אותו במקום להוריד...
תודה על התשובה המהירה.
תודה על התשובה המהירה.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73415
- שם מלא: ערן
פאבל, 99.9 אחוז שאתה צודק אבל לעולם אל תגיד לעולם. גם אני מהמר שלא, אבל זה רק ניחוש מלומד ולא וודאות מלאה.
לגבי הדמו - זה היה דמו של המולטיפלייר ולא של הסינגלפלייר.
לגבי הדמו - זה היה דמו של המולטיפלייר ולא של הסינגלפלייר.
- nadavck
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
אני כבר בחצי משחק והוא פשוט מ-ג-נ-י-ב !!!!!
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
קראתי פעם מאמר מעניין בנושא הדמואים.Huber כתב:פאבל, 99.9 אחוז שאתה צודק אבל לעולם אל תגיד לעולם. גם אני מהמר שלא, אבל זה רק ניחוש מלומד ולא וודאות מלאה.
לגבי הדמו - זה היה דמו של המולטיפלייר ולא של הסינגלפלייר....
מסתבר יש מחשבה לא קטנה האם כן להוציא דמו או לא להוציא דמו ומה בדיוק לכלול בו.
היו לא מעט דמואים גרועים של משחקים טובים שגרמו ליותר נזק מתועלת. משחק כמו Uncharted 2 עם כל הייפ התקשורתי שלו יכול לדעתי רק להיפגע מדמו. אבל גם זה לא בוודאות כי אני אישית כנראה לא אקנה משחק ללא דמו.
Need more cowbell
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73415
- שם מלא: ערן
פאבל - מסכים איתך במאת האחוזים. ההייפ האדיר שהמחשק יצר והביקורות המטורפות (הציון הכי גבוה למשחק אקסלוסיבי נכון להיום והציון השני בדירוגו במשחק מרובה פלטפורמות לפי שיקלול ציונים ב METACRITIC) חוסך מהמפתחת שיחרור דמו - ולכן גם אני הייתי מהמר בביטחה שלמשחק הזה לא יצא דמו.
כן, דמו יכול בהחלט לגרום נזק, את המשחק באטמן החדש כמעט ולא רכשתי בגלל דמו מאכזב - מהמשחק המלא מאוד נהניתי. לכן גם כשיש דמו אני מניס לשיקול גם ביקורות של אתרים "מיקצועיים" ודם רשמים של גולשים.
אני אישית ברב המיקרים אשתדל לא ארכוש משחק ללא דמו אלא אם כן זה משחק בסיגנון הזה, קרי משחק שיש לו ביקורות אוהדות ושאני יודע שהז'אנר שלו קולע לטעמי.
כן, דמו יכול בהחלט לגרום נזק, את המשחק באטמן החדש כמעט ולא רכשתי בגלל דמו מאכזב - מהמשחק המלא מאוד נהניתי. לכן גם כשיש דמו אני מניס לשיקול גם ביקורות של אתרים "מיקצועיים" ודם רשמים של גולשים.
אני אישית ברב המיקרים אשתדל לא ארכוש משחק ללא דמו אלא אם כן זה משחק בסיגנון הזה, קרי משחק שיש לו ביקורות אוהדות ושאני יודע שהז'אנר שלו קולע לטעמי.