שלום. האם מישהו יכול לכתוב מדריך להורדת סרטי HD מהרשת?
אתרים מומלצים,מה נדרש להרשמה,כיצד לחפש בהם וכו'? כיצד למצוא תרגום...
אני יודע להוריד סרטים רגילים בemule למשל...אבל מכמה שיטוטים בפורום אני מבין שאתרי תכני HD זה סיפור אחר לגמרי....
אם למישהו כבר יש ספריה ענקית ובא לו שאני אבוא אליו עם דיסק קשיח לקחת סרטים גם לא איכפת לי...חחחח
לא יכתבו פה מדריך מפורט כזה, מהסיבה הפשוטה שזוהי פעולה לא חוקית וזהו לא אתר שיתוף.
אתרים מהסוג שמפרסם מאמרים כאלו נתבעו / נסגרו לאחרונה - וזה לא המקום.
בין השורות אולי תוכל לקבל כאן רמזים (באופן טבעי), אבל לא יותר מזה.
(אגב, ייתכן שדבריי יישמעו כצביעות מה, אבל מה כל אדם עושה בביתו הפרטי זה עניינו, ומה שנאמר בפורום הוא עניין אחר לגמרי).
לדעתי קודם צריך לפרסם "מדריך איך לפרוץ לבית של השכן ולגנוב לו את הטלויזיה..."
הורדות כיום מסתכמות ב:
1. אתרים חינמיים (HULU וכו') כאשר אתה צריך למצוא את הדרך שלך לעקוף את החסימות הגיאוגרפיות שלהם
2. BIT TORRENT - חפש ברשת, יש המון מידע על זה
3. RAPIDSHARE - אותו כנ"ל
4. USENET - אותו כנ"ל.
מסכים עם kingshoko
כולם פה עושים את זה (קידוד כתוביות לדוגמא .....בסרטים של בלוקבסטר אין תרגום ? ), אז תהיו מספיק הוגנים ותאמרו שהאתר הוא לא המקום למדריכים מהסוג הזה (שזה נכון ומקובל וגם דעתי האישית)
אך אל תהפכו אותו חבר לאיש לא ישר שבסך הכל שאל שאלה לדברים שכולם פה (או לפחות הרוב) עושים.
kingshoko, assaf23, אפילו ונניח ואתם צודקים ו 100% מהמבקרים באתר מורידים תכנים באופן לא חוקי זה עדיין לא אומר שצריך לכתוב בשביל זה מדריך. למעשה כנראה שלא צריך היות ומטענתכם כבר לא נותרו אנשים שיש לכתוב עבורם את המדריך, הרי כולם כבר עושים את זה.
רציתי פעם לכתוב מדריך על איך לקיים יחסי מין ברחוב והרעיון נקבר בדיוק מאותן סיבות
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
Catskinner, אתה עדיין יכול לכתוב מדריך לקיום יחסי מין. מי שיבחר לקיימם ברחוב או מקום לא חוקי אחר זו בעיה שלו.
על אותו משקל, כן אפשר לכתוב מדריך להורדות, מי שיבחר להוריד תכנים לא חוקיים - זו בעיה שלו.