מי רוצה לטוס להאווי/אוסטרליה במטוס הזה?
לא נראה לי פרקטי. זה שחופת המטוס שקופה זה אומר שיהיה חם מאוד בטיסות יום, וכל הנוסעים יהיו מסונוורים מהשמש. זה יהיה בלתי אפשר לראות משהו במסכים, לישון או לנהל פגישה בחדר הדיונים. אנשים יצטרכו הרבה קרם הגנה נגד קרינה.
You are never fully dressed without a smile
Shed כתב:לא נראה לי פרקטי. זה שחופת המטוס שקופה זה אומר שיהיה חם מאוד בטיסות יום, וכל הנוסעים יהיו מסונוורים מהשמש. זה יהיה בלתי אפשר לראות משהו במסכים, לישון או לנהל פגישה בחדר הדיונים. אנשים יצטרכו הרבה קרם הגנה נגד קרינה....
זה בגלל שזה מטוס דגם 1:20 אז הוא שקוף..... כללית הוא בואינג 787 בדיוק (לא יודע איזו סידרה - 300 800 900)
ה300 וה800 אותם אורך רק של300 יש פחות דלק ויכול בקונפיגורציית נוסעים להגיע מפה ללונדון, ל800 ול900 יש טווח ל15000 ק"מ וה900 הוא ארוך ב6 מ' משתי הגסאות האחרות
זה נכתב ברצינות ?Shed כתב:לא נראה לי פרקטי. זה שחופת המטוס שקופה זה אומר שיהיה חם מאוד בטיסות יום, וכל הנוסעים יהיו מסונוורים מהשמש. זה יהיה בלתי אפשר לראות משהו במסכים, לישון או לנהל פגישה בחדר הדיונים. אנשים יצטרכו הרבה קרם הגנה נגד קרינה....
משה
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
moco כתב:זה נכתב ברצינות ?Shed כתב:לא נראה לי פרקטי. זה שחופת המטוס שקופה זה אומר שיהיה חם מאוד בטיסות יום, וכל הנוסעים יהיו מסונוורים מהשמש. זה יהיה בלתי אפשר לראות משהו במסכים, לישון או לנהל פגישה בחדר הדיונים. אנשים יצטרכו הרבה קרם הגנה נגד קרינה.......
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
moco, החבר Shed לא רק שצודק אלא גם הלך לפי בית הילל. אתה באמת חושב שנוסעים יוכלו לנהל ישיבות או אפילו לשבת על מושבים שהם רק 1:16 מהגודל הנורמלי? איך אני אמור לצפות במסך שהוא בקושי בגודל של בול דואר או להשתמש בברזים בגודל של מהדק משרדי?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אבל זה חסכוני בדלקCatskinner כתב:moco, החבר Shed לא רק שצודק אלא גם הלך לפי בית הילל. אתה באמת חושב שנוסעים יוכלו לנהל ישיבות או אפילו לשבת על מושבים שהם רק 1:16 מהגודל הנורמלי? איך אני אמור לצפות במסך שהוא בקושי בגודל של בול דואר או להשתמש בברזים בגודל של מהדק משרדי?...
משה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הוא לא משתמש בדלק בכלל כי הם מתכננים לדרוש מהנוסעים להביא את הדלק שלהם מהבית בג'ריקן.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.