מיכאל איתן מציג: כך נראה תלוש משכורת של שר

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
Lee פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #1 

כתבה ב- Ynet:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3792832,00.html

צעד יחצ"ני, או יושרה ציבורית אמיתית? מה דעתכם?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78870
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #2 

לא לשכוח. פוליטיקה אסורה כאן

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #3 

לא נורא . הבעיה היא לא השכר ולא אלו שמצהירים עליו , אלא אלו שלא :lol:

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #4 

כולי :בוכה:
מיכאל איתן איש מוכשר
תמיד יכול לעבוד במשרה משתלמת יותר כמו רופא או מורה
העם דורש..... כל מיני דברים

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #5 

אין לי שום בעיה עם השכר שמקבל שר בממשלה. הבעיה שלי היא העבודה שהוא עושה תמורתה. שר ל"שיפור השירות הממשלתי לציבור?" שר ל"ענייני מיעוטים"? שר ל"ענייני שקר-כלשהו" כי היינו-צריכים-לנפח-את-הממשלה-בצורה-לא-הגיונית-בעליל.

מתוך הלו"ז של השר:
"נהג משדרות לנתב"ג, שם השתתף בטקס קבלת הפנים לראש ממשלת ספרד. לאחר מכן הוא נסע למשרדים בתל-אביב, שם נפגש עם מרצה מאוניברסיטת אוקספורד ולאחר מכן עם נציג חברה, בנושא הכנה לפיילוטים לרפורמה בשירות הממשלתי לציבור. בשעות הצהריים הוא השתתף בכנס של פעילי ליכוד, משם חזר למשרדו לפגישה בנושא "שדרות שלנו". את יום עבודתו הוא סיים ב-19:30 בערב."

המסקנות שלי:
1. הוא לא עובד קשה מדי, ובטח לא יותר מדי שעות.
2. כמות הזמן המבוזבז על נסיעות גבוהה מדי לעומת זמן עבודה "נטו".
3. השתתפות בכנס של פעילי ליכוד לא צריכה להיות חלק מעבודתו של השר. היא לא חלק מעבודת המשרד ולכן הוא צריך לעשות אותה בזמנים אחרים.
4. מכל היום המבוזבז הזה היו לשר שתי פגישות רלוונטיות בסך הכל: אחת בנושא פיילוט (שאני לא מבין מה ולמה צריך אותו, אבל ברור לי שהוא יעלה לי כסף) והשניה בנושא שדרות.
You are never fully dressed without a smile

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3164 פעמים

שליחה #6 

Shed - אני מסכים, הבעייה לא מתחילה ונגמרת בסדר יום ובהקצבת זמן אלא בעובדה שבסופה של הקדנציה רובם לא תרמו כמעט כלום לשיפור התחום עליו הם אחראים - אפשר לנהל דיון שלם רק על חוסר התרומה של שרי התחבורה בעשורים האחרונים.

אני אישית כאזרח מרגיש שבתקופת חיי כאדם בוגר יצא לי לראות מעט מידיי נבחרי ציבור שעושים את תפקידם נאמנה. להיפך, כבר שנים רבות יש לי את התחושה שרובם המכריע שם אך ורק בשביל האגו ולחמם את הכיסאות (ןמבחן התוצאה ומצבה של המדינה שלנו היא לדעתה ההוכחה הניצחת לכך).

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #7 

השתתפות בכנס של פעילי ליכוד לא צריכה להיות חלק מעבודתו של השר. היא לא חלק מעבודת המשרד ולכן הוא צריך לעשות אותה בזמנים אחרים.
...
משרתו של השר היא משרה פוליטית. על כן, השתתפותו בכנס פעילי ליכוד היא בהחלט חלק מעבודתו.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #8 

yanivol כתב:
השתתפות בכנס של פעילי ליכוד לא צריכה להיות חלק מעבודתו של השר. היא לא חלק מעבודת המשרד ולכן הוא צריך לעשות אותה בזמנים אחרים.
...
משרתו של השר היא משרה פוליטית. על כן, השתתפותו בכנס פעילי ליכוד היא בהחלט חלק מעבודתו.
...
אני, אתה (ושאר משלמי המיסים) משלמים משכורת לשרים כדי שיעשו את עבודתם - שהיא טיפול בענייני המשרד. אני לא משלם לאף אחד משכורת כדי שיבלה את זמנו בפעילות שתבטיח לו שהוא יהיה על הכסא גם בקדנציה הבאה.

האם אותו כנס פעילי ליכוד קשור באיזו שהיא צורה לתחום העיסוק של המשרד? התשובה היא לא.
אני לא מצפה מהמעסיק שלי שישלם לי על קורס רכיבה אתגרית באופני הרים (שכן זה לא קשור לעבודתי כלל). באותה נשימה - אני לא חושב שאני צריך לשלם לשר איתן (או לכל שר אחר) על הזמן שהוא מבלה בכנס פעילים/ ביקורי בית/ כל-דבר-אחר-בנידון.
אני משלם לשר הבטחון כדי שיעסוק בבטחון, לשר התחבורה כדי שיעסוק בתחבורה וכדומה.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #9 

SHED אולי תצא מזה , אתה יודע היטב שהוא פוליטיקאי , ולכן אם הוא יאלץ לדאוג לקדנציה הבאה , אזי אן שהוא ילך לאסיפות בחירות או שהוא ינסה להיות יותר פופוליסטי מפולטיקאי שהולך לשם . מה עדיף ? ברור שעדיף לכולנו שילך . זה התשלום על עשיית עסקים ובמקרה הזה זה התשלום על השיטה הדמוקרטית . כול דבר אחר גובל כבר בדמגוגיה . ושנאת פולטיקאים מובנית בהחלט אבל גם אותה צריך לדעת על מה ולמה
יש פסוק בתנ"ך "אל תחסום שור בדישו " בפראפרזה על זה ניתן לומר " אל תחסום פוליטיקאי מכנסים פולטיים " :lol: :lol:

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #10 

truejoker,

לא אמרתי לאף שר לא ללכת לכנסים פוליטים וכדומה. אני לא מוכן שזה יהיה חלק מהלו"ז שלו בעבודתו כשר.
אגב, אותו כנ"ל תקף גם לגבי ח"כ). לדעתי ח"כ שלא מגיע לדיון בכנסת/ ישיבה פרלמנטרית ומופיע בכנס בוחרים במקום - צריך לאבד יום חופש / חלק יחסי ממשכורתו. בדיוק כמו שאני מאבד יום חופש מעבודתי כאשר אני הולך לברית/ בר מצווה/ סתם-להשתזף-בים.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3164 פעמים

שליחה #11 

Shed כתב:truejoker,
לדעתי ח"כ שלא מגיע לדיון בכנסת/ ישיבה פרלמנטרית ומופיע בכנס בוחרים במקום - צריך לאבד יום חופש / חלק יחסי ממשכורתו. בדיוק כמו שאני מאבד יום חופש מעבודתי כאשר אני הולך לברית/ בר מצווה/ סתם-להשתזף-בים.
...
אמן. מה שקורה כיום זה ביזיון אחד גדול. החברה האלו רובם לא טורחים לעשות פרומיל ממה שהם צריכים לעשות - מספיק לצפות בערוץ הכנסת מידי פעם בשביל להבין כמה מעט הם טורחים להגיע למקום העבודה.

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #12 

להזכירכם הוא שר ללא תיק .. :roll:

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #13 

dizingof כתב:להזכירכם הוא שר ללא תיק .. :roll:
...
דווקא יש לו תיק. "תיק" שהומצא בשביל הממשלה המנופחת הנוכחית. השר איתן הוא השר הממונה על "שיפור שירות הממשל לאזרח".

האבסורד הגדול הוא שיש בממשלה הזו שרים עם תיקים מצוצים מן האצבע, ושרים ללא תיק, אבל אין שר בריאות....

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”