הי.
אני רוצה להבהיר שאני משתמש המון במדריכים/מאמרים/ביקורות של האתר הזה על מנת להמליץ לקהל מכריי על מוצר זה או אחר או לתת להם הדרכות. מה שמוזר לי זה שהאתר הזה היה בין הראשונים לדווח על כל נושא ה DDT ודי בפירוט, מה שמאוד הועיל לי ואני מניח שלרבים מגולשי האתר, אבל כשהמוצרים הושקו בפועל הנושא כנראה נשכח/הוזנח.
היום כשהאופציה לוותר על תשלום חודשי של מאות שקלים וללכת על אופציית ה DDT כבר אפשרית (בחלק מהאיזורים בארץ כיום) אני בטוח שישנם לא מעט אנשים שהיו שמחים לראות השוואה בין ממירי ה DDT הקיימים בשוק - שירות אדיר לדעתי לקהל הגולשים שיעזור לרבים לבצע החלטת רכישה כזו או אחרת, מה שמוביל לשאלה המתבקשת, האם יש תכנון לביצוע השוואה שכזו באתר?
סקירות על ממירי DTT - יש בתיכנון?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73333
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. איננו נוהגים לפרסם אילו כתבות מתוכננות.
2. כרגע, השידורים עדיין בגדר ניסוי. הכיסוי חלקי ואין EPG.
3. אנחנו בקשר טוב גם עם הרשות השניה וגם עם בזק, שמפעילה את השירות.
4. כמו בכל נושא אחר באתר, אנחנו לא פונים לחברות אלא סוקרים מה שמביאים לנו לבדיקה.
4. כמו בכל נושא אחר באתר, אנחנו לא פונים לחברות אלא סוקרים מה שמביאים לנו לבדיקה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73333
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
בכל מקרה, אני עדיין חושב שהשוואת ממירי DDT יכולה לתת מענה ללא מעט אנשים שמבולבלים ולא יודעים איזה מהמוצרים עושה את העבודה ואיזה לא. אני בטוח שחשבתם על זה, אני רק מציף את הנושאMartinHSabag כתב:1. איננו נוהגים לפרסם אילו כתבות מתוכננות.
מרטין - היה יותר מפעם אחת "טיזינג" לכתבות/סקירות כאלו או אחרות בפורומים.
ועדיין לא מעט אנשים מנסים את השירות, לי אישית יש חבר שכבר עבר לזה.
אני בטוח וזו אחת הסיבות שאני מעלה את הנושא.
זה כבר חבל כי אתם יוצאים מנקודת הנחה שכל יבואן מכיר אתכם ואני בטוח (עם כל הכבוד לאתר - ויש) שזה לא כך. היבואן בו אני מועסק לא היה שומע עליכם אלולי פעילותי באתר. לפעמים פנייה יזומה רק להאיר את תשומת ליבו של גורם זה או אחר בהחלט לא יכולה להזיק.
...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
Huber,
כפי ש MartinHSabag ציין, אנחנו לא נוהגים לרשום את נושא הביקורות העתידיות. מידי פעם באמת יש איזה טיזר, אך אלו מקרים בודדים ויוצאי דופן.
כפי ש MartinHSabag ציין, אנחנו לא נוהגים לרשום את נושא הביקורות העתידיות. מידי פעם באמת יש איזה טיזר, אך אלו מקרים בודדים ויוצאי דופן.