הקליטה כעקרון טובה,אולם מידי פעם התמונה "נתקעת" ,קופאת,למספר שניות ואז משתחררת,או קופאת לזמן ארוך,ואז אני נאלץ לכבות ולהדליק את הממיר בלחצן שמאחוריו (כי המכשיר ברגע זה אינו מגיב לשלט),ואז הקליטה מתחדשת עד הפעם הבאה שזה נתקע.
בתחילה חשבתי שהבעייה במכשיר והחלפתי אותו אולם הבעייה חוזרת שוב.יש לי 2 מכשירים והבעייה חוזרת,באחד שבסלון פחות,ובשני שבחדר שינה בתדירות גבוהה יותר.
למה זה קורה,ואיך אפשר למנוע,אם ניתן.
רציתי לציין שאני מחובר דרך אנטנה פנימית פשוטה (בסיס עם שני "קרניים"). עם בוסטר וחיבור לחשמל.
קליטה בממיר דיגיטלי APPEX הבסיסי ב 400 ש"ח
יש לי את ה-266 והקליטה אצלי יחסית טובה אז אין תופעות של אובדן קליטה לחלוטין אלא רק שיבושים מדי פעם. אבל, לעיתים כשקורה מצב שאין קליטה - לדוגמא הדלקתי את הממיר והתקע של האנטנה האקטיבית בחוץ אז הממיר פשוט לא מגיב כפי שתיארת וצריך לכבות אותו בכפתור הראשי באחורי המכשיר. גם כאשר ניסיתי לחבר את הממיר לטלוויזיה במקום שאין בו קליטה אותה תופעה קרתה, ברגע שאין קליטה טובה לפעמים אין שליטה על המכשיר.
בכל אופן אני לא רואה את זה כבעיה רצינית מכיוון שבמצב אופטימלי צריכה להיות קליטה טובה.
בכל אופן אני לא רואה את זה כבעיה רצינית מכיוון שבמצב אופטימלי צריכה להיות קליטה טובה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
יש כיום בעיות עם השידורים עצמם והמקלטים עצמם פותרים את זה על ידי באפר מאוד גדול. הדבר אמור להפתר בעתיד כשהשידורים יתייצבו יותר.
גם מקלטים אחרים סובלים מבעיה דומה.
גם מקלטים אחרים סובלים מבעיה דומה.