קראתי הרבה מהתגובות כאן. לשימושים שלי לא צריך משהו יותר מדי מתוחכם רק שיהיה יציב וינגן את מירב הפורמטים כולל תירגום עברית ללא צורך ב"טיפול מכין" של הכתוביות בתוכנה חיצונית וכו'.
על פניו נראה אקסטרימר או EGREAT M34A. לא מעט בשל מחירם הזול. אקסטרימר מתחיל לקבל נק' יתרון רבות עקב כניסת באג לתמונה, אין מה לעשות זה נוח שיש עם מי לדבר בארץ.
אבל, בעקבות כך שצפייה בקרוב נסיעה קצרה להונג קונג אני מתחיל לחשוב אולי אפשר לקנות שם משהו טוב יותר באותו מחיר +/- ?
מישהו יודע איך מחירים של סטרימרים בהונג קונג? אם אכן יותר זול שם אז איזה דגם יותר "יוקרתי" מומלץ -
TVIX 6500 או 6600, BD DUNE 3.0, POPCORN C-200 ???
הבחירה הולכת ומסתבכת...
בנושא אחר - אם באג מוכרים אקסטרימר ב 150$ ~ בדיוטי פרי אז אין על זה מכס ? ואם אין אז האם לא כל אלו שהזמינו מחו"ל גם לא אמורים לשלם מכס? וכל סטרימר אחר באותו מחיר שמוזמן מ E-BAY כנ"ל?
לפני נסיעה לחו"ל בקרוב - מחפש לקנות סטרימר
הפטור ממכס של עד 200$ הוא רק לגבי קניה פיזית בדיוטי פרי. במשלוח מחו"ל הפטור הוא עד 50$.
לדעתי אם אתה לא צריך את האנטנה האלחוטית - תקנה בדיוטי פרי אקסטרימר כשאתה נוסע. אם אתה צריך אלחוט - תזמין ב-750 ש"ח מבאג כולל אנטנה. שווה כל שקל.
לדעתי אם אתה לא צריך את האנטנה האלחוטית - תקנה בדיוטי פרי אקסטרימר כשאתה נוסע. אם אתה צריך אלחוט - תזמין ב-750 ש"ח מבאג כולל אנטנה. שווה כל שקל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אם לא חשוב לך רשת אלחוטית (כלומר, יש לך בסלון רשת קווית או אתה הולך להשתמש בדיסק חיצוני/פנימי) אז תקנה בדיוטי פרי את האקסטרימר בכ-570 ש"ח.
וכמו שקודמי ציין - בקנייה פיזית בחו"ל או דיוטי פרי - עד $200 אין מכס ואין מע"מ.
וכמו שקודמי ציין - בקנייה פיזית בחו"ל או דיוטי פרי - עד $200 אין מכס ואין מע"מ.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"