קיבלי הצעה להשארות ביס, מה אתם אומרים?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
לא הבנתי, מה הסה"כ שתשלם אחרי החודש חינם?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
השדרוג ב- 20 ש"ח לחודש נשמע סביר בהחלט.
החודש חינם ועוד 3 חודשים זיכוי על השדרוג ל- MaxHD - לא רע בכלל.
אם ה- 238 ש"ח לחודש כוללים את כל החבילות ערוצים אז גם זה סביר.
בסה"כ נראה לי שההצעה טובה.
בסה"כ נראה לי שההצעה טובה.
-
shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
השאלה היא האם ניתן להשיג טוב מזה?smallville4r כתב:השדרוג ב- 20 ש"ח לחודש נשמע סביר בהחלט.
בסה"כ נראה לי שההצעה טובה....
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אני יכול לומר לך שכשחידשתי את ההתחייבות לפני שנה וקצת רצו ממני בזמנו 245 ש"ח על כל החבילות (במקום 208 ששילמתי עד אז על אותו דבר).
אחרי שיחה עם קשרי לקוחות, הגעתי איתם לסיכום שאני מוותר על חלק מהחבילות והם מורידים את המחיר והמחיר ירד ל- 220 ש"ח. (חשוב לציין שמחיר חבילת הבסיס היה גבוה יותר מהמחיר עליו הייתי במסלול הישן של ה- 208 ש"ח, כך שרוב ההפרש בין ה- 208 ל- 220 נבע מעליית מחיר חבילת הבסיס). לכן, כיום יש לי בסיס + סרטים + 5 חבילות ב- 217 ש"ח. על 7 חבילות ויתרתי כי אני ממש לא צריך אותן וחבל לשלם את הכסף עליהן.
לכן, אני חושב שרק שם אתה עוד יכול לנסות להוריד. על ה- MaxHD קיבלת הצעת שדרוג סבירה ביותר, לדעתי, ובנוסף קיבלת הטבות שממש לא רעות.
אחרי שיחה עם קשרי לקוחות, הגעתי איתם לסיכום שאני מוותר על חלק מהחבילות והם מורידים את המחיר והמחיר ירד ל- 220 ש"ח. (חשוב לציין שמחיר חבילת הבסיס היה גבוה יותר מהמחיר עליו הייתי במסלול הישן של ה- 208 ש"ח, כך שרוב ההפרש בין ה- 208 ל- 220 נבע מעליית מחיר חבילת הבסיס). לכן, כיום יש לי בסיס + סרטים + 5 חבילות ב- 217 ש"ח. על 7 חבילות ויתרתי כי אני ממש לא צריך אותן וחבל לשלם את הכסף עליהן.
לכן, אני חושב שרק שם אתה עוד יכול לנסות להוריד. על ה- MaxHD קיבלת הצעת שדרוג סבירה ביותר, לדעתי, ובנוסף קיבלת הטבות שממש לא רעות.
-
shraga007
- חבר מכור קשה

בקיצור סגרתי.....
לא צריך להיות חמדן ולכן אני חושב שהם היו הוגנים בסופו של דבר.
קבעתי התקנה לעוד יומיים.
אני גם חושב שהשדרוג ל-HD הוא הוגן יחסית.....אבל הבעיה שלי עם הספורט לא נפתרה סופית.
עקב המעבר של המשחקים של מכבי ל-5+ אין לי אפשרות להתנתק מהם טוטאלית(זה או הם או הוט)
מהבחינה הזאת אני מעדיף את YES.
לא צריך להיות חמדן ולכן אני חושב שהם היו הוגנים בסופו של דבר.
קבעתי התקנה לעוד יומיים.
אני גם חושב שהשדרוג ל-HD הוא הוגן יחסית.....אבל הבעיה שלי עם הספורט לא נפתרה סופית.
עקב המעבר של המשחקים של מכבי ל-5+ אין לי אפשרות להתנתק מהם טוטאלית(זה או הם או הוט)
מהבחינה הזאת אני מעדיף את YES.
תסלחו לי על ההתפרצות לדלת הפתוחה...
קצת גיריתם את בלוטת השידרוג שלי בנתוני העלויות שהצגתם
העניין היחיד שמטריד אותי(והוא קשור בעקיפין לביצוע השידרוג) הוא
האם (נכון לרגע זה)אין נפילה באיכות התמונה בשידורי SD במקס HD יחסית לממיר הרגיל-3100
אם האיכויות זהות-אני רץ להזמין ממיר מקס HD
אם יש ירידה באיכות-אני אמשיך להמתין...
ושאלה נוספת:האם יש אפשרות לחבר למסך את המקס HD ובנוסף-להשאיר את ה-3100 ולחברם במקביל
(אחד ב HDMI והשני בסקארט 21 פינים)?
האם במקרה כזה השלטים יהיו שונים?
תודה מראש לתשובה לשאלותי
האם (נכון לרגע זה)אין נפילה באיכות התמונה בשידורי SD במקס HD יחסית לממיר הרגיל-3100
ושאלה נוספת:האם יש אפשרות לחבר למסך את המקס HD ובנוסף-להשאיר את ה-3100 ולחברם במקביל
תודה מראש לתשובה לשאלותי
-
shraga007
- חבר מכור קשה

על פי מה שאני יודע:yosifon כתב:תסלחו לי על ההתפרצות לדלת הפתוחה...
תודה מראש לתשובה לשאלותי...
1. איכות ה-SD שופרה מאוד אבל הבנתי שעדיין יש יתרון קל בלבד לטובת המקס SD הרגיל ול-3100.
2. כן זה אפשרי בהחלט.
לגבי המחיר, מחיר סביר בהנחה ומדובר בחבילת טופ, בעקרון המחיר שהם מוכנים לרדת אליו הוא 245 ש"ח לחבילת טופ (כל החבילות) + YES MAX HD כל דבר שונה הוא חריג וכל דבר מעל זה נורמלי והגיוני כשהטווח יכול להגיע גם עד 300 ש"ח.
לגבי החיבור, יס בד"כ לא מסכימים לחבר 2 ממירים על אותה נקודה, בחיבור יס מקס HD כאשר זה תלוי בטלוויזיה ובחיבור שבחרת (HDMI או קומפוזיט) יראו פחות טוב מב- 3100 אבל להערכתי זה לא כזה קריטי, במיוחד לא אחרי שתתרגל לראות הרבה יותר תכני HD.
לגבי החיבור, יס בד"כ לא מסכימים לחבר 2 ממירים על אותה נקודה, בחיבור יס מקס HD כאשר זה תלוי בטלוויזיה ובחיבור שבחרת (HDMI או קומפוזיט) יראו פחות טוב מב- 3100 אבל להערכתי זה לא כזה קריטי, במיוחד לא אחרי שתתרגל לראות הרבה יותר תכני HD.
נערך לאחרונה על ידי riji ב 20/10/2009 18:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
riji כתב:לגבי המחיר, מחיר סביר בהנחה ומדובר בחבילת טופ, בעקרון המחיר שהם מוכנים לרדת אליו הוא 245 ש"ח לחבילת טופ (כל החבילות) + YES MAX HD כל דבר שונה הוא חריג וכל דבר מעל זה נורמלי והגיוני כשהטווח יכול להגיע גם עד 300 ש"ח.
לגבי החיבור, יס בד"כ לא מסכימים לחבר 2 ממירים על אותה נקודה, בחיבור יס מקס HD כאשר זה תלוי בטלוויזיה ובחיבור שבחרת (HDMI או קומפוזיט) יראו פחות טוב ב- 3100 אבל להערכתי זה לא כזה קריטי, במיוחד לא אחרי שתתרגל לראות הרבה יותר תכני HD....
תכני HD אני רואה בהרבה עשרות רבות של טרות בשנתיים האחרונות
אבל SD אני עדיין צופה..
וכנראה שלא הבנתי אותך-
חיבור 3100 דרך סקארט 21 יתן תוצאה פחות טובה מחיבור מקס HD באמצעות HDMI בכל הקשור לתכני SD?
ב- 3100 ייראו טיפה יותר טוב (יראו פחות טוב מב- 3100 היה צריך להיות המשפט המקורי)yosifon כתב:riji כתב:לגבי המחיר, מחיר סביר בהנחה ומדובר בחבילת טופ, בעקרון המחיר שהם מוכנים לרדת אליו הוא 245 ש"ח לחבילת טופ (כל החבילות) + YES MAX HD כל דבר שונה הוא חריג וכל דבר מעל זה נורמלי והגיוני כשהטווח יכול להגיע גם עד 300 ש"ח.
לגבי החיבור, יס בד"כ לא מסכימים לחבר 2 ממירים על אותה נקודה, בחיבור יס מקס HD כאשר זה תלוי בטלוויזיה ובחיבור שבחרת (HDMI או קומפוזיט) יראו פחות טוב ב- 3100 אבל להערכתי זה לא כזה קריטי, במיוחד לא אחרי שתתרגל לראות הרבה יותר תכני HD....
תכני HD אני רואה בהרבה עשרות רבות של טרות בשנתיים האחרונות![]()
אבל SD אני עדיין צופה..
וכנראה שלא הבנתי אותך-
חיבור 3100 דרך סקארט 21 יתן תוצאה פחות טובה מחיבור מקס HD באמצעות HDMI בכל הקשור לתכני SD?...