חיבור PC ל-LCD וסאונד

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Nanook פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
יש לי בעיה קצת מציקה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור אותה.
חיברתי טלויזיית LCD לכרטיס מסך (ati hd 5770) באמצעות כבל HDMI.
אני מצליח גם לשמוע סאונד דרך הטלויזיה. הבעיה היא שכדי לשמוע סאונד דרך הטלויזיה, אני צריך לשנות בהגדרות המחשב (מערכת ההפעלה היא ווינדוז 7) שהHDMI OUTPUT יהיה ה-default device. ברגע שאני משנה את ההגדרה הנ"ל, אין לי סאונד מהרמקולים שמחוברים לכרטיס קול במחשב. בשביל לשמוע שוב מהמחשב, אני צריך להחזיר את ההגדרה לקדמותה.
כמו שאתם מבינים, זה די מייגע וגם מגביל במידה ורוצים לראות טלויזיה ולהשתמש במחשב. יש איזושהי אפשרות לגרום לשני ההתקנים לפעול במקביל? מישהו נתקל בבעיה דומה ויכול להציע לי פיתרון?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #2 

יש 2 פתרונות אפשריים:
1. הגדרה של סאונד בו זמנית מה-HDMI והיציאה האנלוגית, על פי המדריך המתאים שנמצא בשרשור המדריכים בראש הפורום באגף אודיו דיגיטלי (תוכנה בתשלום).
2. העברת כבל אודיו אנלוגי למסך ועבודה במוד DVI (אחת הכניסות במסך תומכת בזה).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Nanook פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

pixies כתב:יש 2 פתרונות אפשריים:
1. הגדרה של סאונד בו זמנית מה-HDMI והיציאה האנלוגית, על פי המדריך המתאים שנמצא בשרשור המדריכים בראש הפורום באגף אודיו דיגיטלי (תוכנה בתשלום).
2. העברת כבל אודיו אנלוגי למסך ועבודה במוד DVI (אחת הכניסות במסך תומכת בזה).
...
תודה רבה על התשובה המהירה.
אני מעדיף את הפתרון הראשון שהצעת אבל יש לי בעיה להתקין את התוכנה בווינדוז 7 :(
הדרייבר של התוכנה לא "חתום דיגיטלית" כמו שווינדוז 7 דורש. כל הנסיונות לבטל את ההגבלה הזו לא צלחו.
עוד לא התייאשתי לגמרי אבל בינתיים אני לא רואה איך אני מתגבר על זה. אם מישהו נתקל בבעיה דומה אז אשמח לשמוע הצעה לפיתרון.
אולי אתה מכיר תוכנה דומה שפועלת גם תחת ווינדוז 7?

עריכה: אוקיי, הסתדרתי!!
כל הפתרונות שמצאתי לביטול ההגבלה של חתימה דיגיטלית לא עזרו. בסופו של דבר, איתחלתי את המחשב ולחצתי על F8 כדי להגיע לתפריט טקסט לפני עליית הווינדוז. אחת האפשרויות שם היא disable digital signature enforcement.

תודה רבה pixies, עזרת לי מאוד. (:

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”