שאלה לגבי אופן חיבור סטרימר לרסיבר
מה ההבדל בין 2 החלופות הבאות ואיזו מהן עדיפה?
1 - חיבור הסטרימר לשקע hdmi in ברסיבר וחיבור הרסיבר למסך דרך שקע hdmi out . בנוסף חיבור כבל אופטי מהסטרימר לרסיבר לקבלת סאונד 5.1.
2 - חיבור הסטרימר ישירות למסך. גם כאן, חיבור כבל אופטי מהסטרימר לרסיבר לקבלת סאונד 5.1.
אגב, מדובר בפופקורן a-110 אם זה רלבנטי לתשובה.
שאלה נוספת - האם אפשר לקבל סאונד 5.1 רק באמצעות חיבור בכבל hdmi ללא כבל אופטי או קואקסיאלי? אם כן, איך ניתן לקבל זאת בפופקורן a-110?
1 - חיבור הסטרימר לשקע hdmi in ברסיבר וחיבור הרסיבר למסך דרך שקע hdmi out . בנוסף חיבור כבל אופטי מהסטרימר לרסיבר לקבלת סאונד 5.1.
2 - חיבור הסטרימר ישירות למסך. גם כאן, חיבור כבל אופטי מהסטרימר לרסיבר לקבלת סאונד 5.1.
אגב, מדובר בפופקורן a-110 אם זה רלבנטי לתשובה.
שאלה נוספת - האם אפשר לקבל סאונד 5.1 רק באמצעות חיבור בכבל hdmi ללא כבל אופטי או קואקסיאלי? אם כן, איך ניתן לקבל זאת בפופקורן a-110?
אם הרסיבר שלך יודע לפענח אודיו מה HDMI אז ברור שאופציה 1 עדיפה. אם הרסיבר שלך יודע להציג תפריטים שלו על גבי כניסת HDMI - כנ"ל. אם יש לך עוד מקורות שמחוברים בכניסות אחרות לרסיבר והוא מוציא אותם ביציאת HDMI אז גם עדיף, חוסך בחוטים ובלאגן.
חיבור xtreamer לרסיבר בכבל אופטי
שלום,
יש לי רסיבר harman kardon avr130 חיברתי את הסטרימר לטלויזיה בhdmi ואני מעונין לשמוע דרך הרסיבר בכבל אופטי. לצערי הרבה אני לא מצליח לשמוע דרך הרסיבר. האם ידוע לך מה אני נדרש לעשות?
תודה מראש
יש לי רסיבר harman kardon avr130 חיברתי את הסטרימר לטלויזיה בhdmi ואני מעונין לשמוע דרך הרסיבר בכבל אופטי. לצערי הרבה אני לא מצליח לשמוע דרך הרסיבר. האם ידוע לך מה אני נדרש לעשות?
תודה מראש
shaybar1 - לאן הרסיבר מתחבר? מזרים מדיה? ממיר? האם הגדרת הINPUT של הרסיבר נכונה? (הכוונה - האם הוא על מצב בו האות שהוא קורא מגיע מהכבל האופטי?) האם הגדרות המכשיר שמשדר את האות (ממיר,DVD...) מכוון לזה שהסאונד יוצא דרך היציאה האופטית?